دادستان آران و بیدگل:
پیشگیری از وقوع جرم وظیفه همه دستگاههاست/ سازمان ها از مشورت مشاوران حقوقی آگاه بیبهرهاند
جوادی اظهار کرد: متاسفانه اداره ها و سازمان ها از مشورت افراد مطلع و حقوقدان برای موضوعات حقوقی بی بهره هستند و به همین خاطر بسیاری از دادخواست های آنان به سرانجام نمی رسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خطب شکن؛ دادستان آران و بیدگل صبح امروز در نشست شورای اداری آران و بیدگل حل مسائل پیش آمده در بین ادارات شهرستان را ضروری توصیف کرد و گفت: وقتی جرمی رخ نداده، باید با تعامل و مراوده موضوعات را حل کرد تا وقت مسئولان برای حل این مسائل تلف نشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خطب شکن,سید محمد جوادی با بیان این که مسئولان موظف هستند هر گونه وقوع جرمی را به دستگاه قضایی اعلام کنند تصریح کرد: وظیفه مسئولان و ادارات به اعلام جرم ختم نمی شود، بلکه آنان وظیفه دارند تا زمانی که صدور حکم صورت گیرد و پس از آن تا موقع اجرای آن پیگیری های مناسب را صورت دهند.
,دادستان آران و بیدگل اظهار کرد: متاسفانه ادارات از مشورت افراد مطلع و حقوقدان برای موضوعات حقوقی بی بهره هستند و به همین خاطر بسیاری از دادخواست های آنان به سرانجام نمی رسد.
,وی حرکت در خط قانون را ضروری توصیف کرد و با تشکر از فعالیت نیروی انتظامی شهرستان گفت: به همت نیروی انتظامی امنیت شهرستان در سطح قابل قبولی قرار دارد.
,جوادی پیش گیری از وقوع جرم را وظیفه تمام دستگاه های شهرستان خواند و بیان کرد: تمام دستگاه ها باید به خوبی نسبت به فعالیت های مختلف حوزه خود نظارت داشته باشند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه