با حضورنماینده مردم در مجلس

اولین جلسه آموزشی کاربران رایانه شعب اخذ رأی شهرستان گمیشان برگزار شد

اولین جلسه آموزشی کاربران رایانه شعب اخذ رأی شهرستان گمیشان برگزار شد
اولین جلسه آموزشی کاربران رایانه شعب اخذ رای شهرستان گمیشان با حضور نورقلی پور نماینده مردم شهرستانهای غرب در مجلس و فرماندار گمیشان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ساحل گمیشان،در این جلسه فرماندار گمیشان بر رعایت اصل بی طرفی در انتخابات تاکید کرد و افزود : کاربران رایانه باید بر این مساله واقف باشند که آرا ملت حق الناس است و با تمام جدیت و دقت کامل مسئولیتی را که بر عهده دارند به بهترین نحو لازم همچون سالهای گذشته انجام دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ساحل گمیشان,

توماج در ادامه گفت: کاربران رایانه با توجه به اهمیت کاری که در دست دارند از بین افراد توانمند و علاقه مند اتنخاب شده اند و قانونمندی، تخصص و کارآمدی، امانتداری، مسئولیت پذیری و اخلاق مداری از مهمترین ویژگیهای مجریان انتخابات است.

,

مهران نورقلی پورنماینده مردم شهرستانهای غرب استان ن در مجلس  نیز در این جلسه به امنیت موجود در کشور اشاره کرد و افزود: به فضل خداوند کشورمان یکی از امن ترین کشورهای دنیاست و باید همه قدردان این نعمت بزرگ باشیم  و این نعمت بزرگ را وقتی بهتر درک میکنیم که از نزدیک به کشورهای همسایه برویم و شاهد دلهره و اضطراب ناشی از عدم امنیت مردم بی گناه آن کشورها باشیم  و خاطره تخریب منزل دوستش در عراق را به وسیله تروریست ها بازگو کرد.

,

در این جلسه آموزشهای لازم در خصوص بستر USSD و نحوه نصب GSM مودم و شبکه تلفن ثابت و اطمینان از صحت کارکرد آنها ارائه شد.

,

a2

, a2,

a3

, a3,

a1

, a1,

انتهای پیام/

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه