مدیر کل کمیته امداد در محفل انس با قرآن کارکنان کمیته امداد نیمروز حضور یافت

مدیر کل کمیته امداد در محفل انس با قرآن کارکنان کمیته امداد نیمروز حضور یافت
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: تلاوت قرآن و یاد خدا باعث آرامش روح واطمینان خاطر انسان می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از خبرنیمروز، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) در نخستین روزهای ماه مبارک رمضان درمحفل انس با قرآن کارکنان کمیته امداد امام خمینی (ره)این شهرستان حضور یافت.
در این مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا..مجید توسط مدیر و کارکنان حاضر در این محفل نورانی مسعودیان راد با بیان اینکه تلاوت قرآن و یاد خدا باعث آرامش روح و اطمینان خاطر انسان می شود اظهار داشت: ماه رمضان ماه خود سازی فردی و به تبع آن اصلاح بین در جامعه است .
محسن مسعودیان راد افزود: شناخت و تفسیر درست از آیات و روایات قرآن باعث از بین رفتن تفرقه در بین مسلمانان و بوجود آمدن فرقه ها و مذاهب اسلامی و رفتارهای خارج از تایید دین و همچنین تندروی ها و افراطی گریهای بوجود آمده درکشورهای اسلامی را نتیجه فهم و تفسیر نادرست از آیات و روایات اسلام و قران دانست که می تواند باعث نشان دادن چهره ای خشن از اسلام و مسلمانان شده و روند رو به رشد گرایش به اسلام در کشورهای دیگر را که به شدت در حال افزایش بود کاهش دهد.
وی همچنین با اشاره به لزوم خود سازی و توجه عمیق به آثار و برکات این ماه روزه داری در شرایط سخت این منطقه و شهرستان را مصداق واقعی صبر در راه بر پا داشتن قوانین و دستورت الهی دانست که در صورت همراهی جسم و روح با هم می تواند باعث رسیدن به قرب الهی شود.
لازم به ذکر است که از ابتدای شروع ماه مبارک رمضان در ادامه برنامه های سنوات گذشته جلسات تلاوت قرآن در محل نمازخانه کمیته امداد نیمروز برگزار میگردد.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا, خبرنیمروز,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه