logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف در کهگیلویه و بویراحمد:

کهگیلویه و بویراحمد رتبه آخر توسعه نیافتگی را دارد

کهگیلویه و بویراحمد رتبه آخر توسعه نیافتگی را دارد
رئیس ستاد انتخاباتی محمد باقر قالیباف در استان گفت: مردم استان کهگیلویه و بویراحمد جزء جمعیت 96 درصد جامعه هستند که علی رغم داشتن نعمت های فراوان طبیعی و انسانی از همه چیز محرومند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهارفصل خلیفه خلقی پور با بیان اینکه در این دولت هم پروژه هایی که حتی در دولت های گذشته کلنگ زده شده بود و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شده بود متوقف شدند تا دولت 4 درصدی هیچ نگاهی به استان نداشته باشد، افزود: در ابتدای آغاز به کار دولت در استان اعلام شد که 1800 پروژه نیمه تمام در استان وجود دارد و الان با پایان یافتن دولت بازهم اعلام می شود که همین تعداد پروژه نیمه تمام در استان وجود دارد، پس دولت برای استان ما چه کاری انجام داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهارفصل,
وی نگاه دولت به استان را نگاه 96 درصدی دانست و با بیان اینکه دولت با همین نگاه استان کهگیلویه و بویراحمد را از ادامه رشد توسعه محروم کرد، بیان کرد: دولت می گوید که سالیانه تا 700 هزار شغل ایجاد کرده، سهم کهگیلویه و بویراحمد از این تعداد شغل چه بوده است که ما همچنان در جدول اشتغال در رده های آخر قرار داریم.
,
 
,
رئیس ستاد انتخابات دکتر قالیباف در استان با طرح سوالی مبنی بر اینکه « وقتی که دولت در استان نه در وضعیت عمرانی و نه در ایجاد اشتغال کاری نکرده، پس دولت برای استان ما چه کرده است» تصریح کرد: وقتی می گوییم دولت نگاه 4+96 به استان ها داشته یعنی همین، یعنی استانی که محروم بوده در همان سطح محرومیت مانده است.
,
 
,
خلقی پور اظهار کرد: نکند سهم ما از دستاوردهای دولت سفر همان چند نفر مسئول که جزو چهار درصد هستند، به کشورهای خارجی بوده است؟ این است که می گوییم این دولت چهار درصد است و البته همان چهار درصد بدشان می آید وگرنه قاطبه مردم از این سخنان آقای قالیباف استقبال کرده اند.
,
 
,
وی با بیان اینکه همان 4 درصد در استان هم از همه مواهب طبیعی، مادی و رسانه ای برخوردار می شوند، ادامه داد: 96 درصد بقیه مردم استان باید.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه