دبیر جمنا مازندران:

آزمایش موشکی حمایت از دولت و نظام اسلامی بود/ اظهارات ضدامنیتی روحانی در مناظره

آزمایش موشکی حمایت از دولت و نظام اسلامی بود/ اظهارات ضدامنیتی روحانی در مناظره
دبیر جمنا مازندران با بیان اینکه آزمایش موشکی در شرایط بدعهدی غرب در پسابرجام، حمایت از دولت و نمایش قدرت نظام اسلامی بود، خواستار خویشتن‌داری کاندیداها در طرح مسائل مجعول ضدامنیتی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمداسماعیل امام‌زاده در گفت‌وگو با بلاغ، پیرامون مناظره دوم کاندیداهای ریاست جمهوری با انتقاد از اظهارات روحانی، که از مردم خواست تا با رأی دادن به او سایه جنگ را از کشور دور کنند، اظهار کرد: دوقطبی‌سازی و ترساندن مردم از جنگ موهوم توسط آقای روحانی با وجود فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری، که قدرت حضور مردم در صحنه و رشادت‌های فرزندان دلیر ملت ایران را موجب دورسازی سایه جنگ از ایران بیان داشته بودند، تلاش ناموفق روحانی برای متهم‌کردن رقبای خود به جنگ‌آوری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با اشاره به گفته‌های ناصحیح روحانی در زمینه عدم استفاده از اهل سنت و بانوان در مناصب دولتی، ایجاد شکاف در وحدت ملی و دلربایی برای رأی‌آوری میان اقلیت‌های دینی با طرح مسائل ضدامنیتی را از پیامدهای خطرناک اظهارات روحانی دانست و خواستار خویشتن‌داری کاندیداها در طرح مسائل مجعول ضدامنیتی شد.

دبیر جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی مازندران در ادامه با بیان اینکه روحانی با اشاره به اینکه شهرهای زیرزمینی را آمدند نشان دادند تا برجام را بر هم بزنند و اینکه می‌خواستند از برجام به صورت صددرصدی نتوانیم استفاده کنیم، افزود: نمایش اقتدار موشکی عامل قدرت دولت در استیفای حقوق ملت ایران در برجام است که نباید آقای روحانی مرعوبانه حرف‌های دشمنان انقلاب را تکرار کند.

وی در همین ارتباط یادآور شد: آقای روحانی در این مناظره با اشاره به آزمایش موشکی عنوان داشت که: " روی موشک شعار می‌نویسند تا برجام را به هم بزنند"، اولاً آقای روحانی به‌خوبی می‌داند که آزمایش موشکی در شرایطی که بعد از برجام آمریکایی‌ها همچنان به نقض تعهد خود ادامه می‌دهند و همچنان از گزینه نظامی ما را می‌ترسانند، حمایت از دولت و نمایش قدرت نظام اسلامی است و ثانیاً شعار روی موشک عبارت حضرت امام(ره) مبنی بر " اسرائیل باید از صحنه روزگار محو شود" بود که نباید آنچنان آقای روحانی را عصبانی کرده باشد که در مقطع حساس مناظره از آن انتقاد کند.

امام‌زاده سیاست نرمش کامل و دیپلماسی لبخند و ملتمسانه دولت در سیاست خارجی را عامل جری‌شدن آمریکا و دولت دست‌نشانده سعودی در جسارت‌های روبه‌تزاید آنان به ملت بزرگ ایران و مقدسات دینی‌مان دانست و گفت: سبد فرهنگ و سیاست دولت طی چهار سال اخیر را کم‌مایه و سبک بود.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه