یک عالم اهل سنت:
دولت کمکاری خود را به گردن دیگر مسئولین نیاندازد/ اهل سنت در دولتهای قبل دارای جایگاه، پست و مقام بود
امام جمعه اهل سنت بخش سمیع آباد تربت جام گفت: روحانی به عنوان فرد نفر دوم در نظام پس از مقام معظم رهبری، نباید هر سخنی را در مناظرات تلوزیونی مطرح کند و در آخر کمکاری خود را به گردن دیگر مسئولین بیاندازد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مولوی امانالله برزگر در گفتگو با صبح توس اظهار کرد: مسئولین ارشد نظام و در راس آنان مقام معظم رهبری، هیچ فرقی بین شیع و سنی نمیگذارند و تاکید رهبری همواره بر وحدت، انسجام و یکپارچگی بین شیع و سنی در کشور است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,,
وی تصریح کرد: برخی مسئولین در کشور میخواهند با رفتار و صحبتهای خود احساسات اهل سنت را بالا ببرند و از آب گل آلود به نفع خود ماهی بگیرند.
,,
امام جمعه اهل سنت سمیع آباد با اشاره به سخنان روحانی در مناظره دوم، افزود: رئیس جمهور چطور سهل انگاری خود را به گردن دیگر مسئولین میاندازد؛ ما در دولتهای گذشته فرماندار اهل سنت در کردستان داشتیم.
,,
وی در ادامه گفت: اهل سنت در شوراهای شهر، مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری حضور دارند و این امر مربوط به بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دولتهای گذشته بوده است.
,,
مولوی امانالله در رابطه با عملکرد دولتهای گذشته در قبال اهل سنت، گفت: ما در دولتهای گذشته کارت پارسیان و دفترچه تامین اجتماعی دریافت کرده بودیم و حتی نسبت به دولت روحانی بهتر به اهل سنت رسیدگی میشد.
,,
امام جمعه اهل سنت سمیع آباد تصریح کرد: در دولتهای گذشته هیچ فرقی بین اهل سنت و شیعه مشاهده نکردیم و هیچ رئیس جمهوری به خود اجازه این چنین صحبتهای را نمیداد.
,,
وی در پایان به نقش روحانی در کشور اشاره کرد و گفت: روحانی به عنوان فرد نفر دوم در نظام پس از مقام معظم رهبری، نباید این چنین صحبتهایی را در مناظره انجام میداد، نمیشود دولت کم کاری خود را به گردن دیگر مسئولین بیاندازد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه