فعال دانشجویی استان البرز مطرح کرد؛
عدم اعتماد به جوانان و متخصصان و شرکت های داخلی در دولت/ چرا اقبال مردم به روحانی کاهش پیدا کرده است
فعال دانشجویی استان البرز گفت: یکی دیگر از مهمترین علل ریزش رای روحانی عدم اعتماد به جوانان و متخصصان و شرکت های داخلی بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اسنا، دکتر حسن روحانی با شعار دولت تدبیر و امید در حالی سال چهارم خود را پشت سر می گذارد که امروزه با اقبال مردمی کمی رو به رو شده است. به طوری که 1636 نفر خود را ناجی وضع موجود کشور دیدند.
یکی از مهمترین اشتباهات راهبردی بستن توافق به هر طریقی و با هر شرایطی و تلف کردن وقت و انرژی و چشم دوختن به قلم های برجامیان بود و با بزرگ نمایی مشکلات داخلی و مصیبت های الهی از قبول نکردن برجام سعی در ضروری دانستن انعقاد برنامه جامع اقدام مشترک بود.
درحالی که کارشناسان تنها 20 درصد مشکلات اقتصادی را ناشی از تحریم ها می دانند و نتیجه ای که از برجام می رفت بر وفق مراد نبود و طرف های مقابل وقتی دیدند آب خوردن ما هم به برجام بستگی دارد دستاورد های گروه قبلی مذاکره رو بر باد داد و برجام این شد که به جای آوردن سرمایه به داخل رضایت به واردات کالا دادند که این حجم از واردات بی سابقه باعث تعطیلی 1500 کارخانه کشور شد.
یکی دیگر از مهمترین علل ریزش رای روحانی عدم اعتماد به جوانان و متخصصان و شرکت های داخلی بود. دولت در حالی هنوز به دنبال بستن قرارداد با شرکت های خارجی و حذف شرکت های داخلی می باشد،که بزرگترین پالایشگاه جهان به دست نیروی جوان کشورمان ساخته شده و آماده بهره برداری است. و بسیاری از این دست توانمندی ها هست که از چشم دولت دیده نشد.
امیدواریم دولت آینده از این تجربه گران عبرت بگیرد.
وحید خزائی
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه