logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

به همت بسیج سازندگی سپاه؛

خانه عالم روستایی در نطنز ۱۷۰ میلیون ریال اعتبار تکمیل شد

خانه عالم روستایی در نطنز ۱۷۰ میلیون ریال اعتبار تکمیل شد
فرمانده سپاه نطنز گفت: بسیج سازندگی سپاه ناحیه نطنز با همکاری اداره تبلیغات اسلامی اقدام به تکمیل خانه عالم روستای فمی با اعتباری بالغ بر ۱۷۰ میلیون ریال و تحویل آن به شورای اسلامی کرد که این فعالیت ها شامل حیاط سازی، سرویس بهداشتی و نماکاری به متراژ ۱۲۰ متر مربع بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  آوای نطنز؛ فرمانده سپاه ناحیه نطنز صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران ضمن تبریک به مناسبت هفدهم اردیبهشت ماه سالروز تشکیل بسیج سازندگی، مردمی کردن اقتصاد مقاومتی را از اهداف بسیج سازندگی خواند و اظهار کرد: بسیج سازندگی در سال ۱۳۷۹ براساس تدابیر رهبر معظم انقلاب برای شکوفایی استعدادهای ذخیره شده در جوانان تشکیل شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از ,  آوای نطنز, ؛ فرمانده سپاه ناحیه نطنز صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران ضمن تبریک به مناسبت هفدهم اردیبهشت ماه سالروز تشکیل بسیج سازندگی، مردمی کردن اقتصاد مقاومتی را از اهداف بسیج سازندگی خواند و اظهار کرد: بسیج سازندگی در سال ۱۳۷۹ براساس تدابیر رهبر معظم انقلاب برای شکوفایی استعدادهای ذخیره شده در جوانان تشکیل شد.,

سرهنگ دوم پاسدار حسین آقادوستی افزود: این سازمان امروز در عرصه‌های متفاوتی گام برمی‌ دارد و رزمندگان جنگ نرم این جبهه تلاش می کنند تا فرمایش های رهبر معظم انقلاب در مسیر محرومیت‌ زدایی، عدالت محوری و اقتصاد مقاومتی را محقق کنند.

,

وی به سخنان رهبر انقلاب در دیدار جهادگران بسیج سازندگی، اشاره کرد و گفت: معظم له در این دیدار بر این مطلب تاکید کردند که «میل به خدمت به مردم و تحمل سختی‌های آن، نقطه‌ای نورانی در باطن انسان است، آن را هر چه می‌ توانید در جان خود گسترش دهید و نگذارید آفت‌ ها، سودجویی، خودنمایی، تنبلی و… آن‌ را گِل‌اندود کند، نیتتان ‌را خدایی نگه ‌دارید و از او کمک بخواهید و از همه ‌نیروی‌خود برای آن مایه ‌بگذارید.»

,

فرمانده سپاه نطنز گفت: هر مسجد نیاز به یک روحانی دارد که نماز جماعت را در آن برپا کند و سبب تقویت اندیشه و افکار مردم آن روستا شود، روحانیون باید رسالت واقعی خویش را در مساجد ایفا کنند و ساخت خانه‌ های عالم در روستاها در واقع گام برداشتن به سوی آبادانی مسجد و آن روستا است.

,

وی خاطر نشان کرد: بسیج سازندگی سپاه ناحیه نطنز با همکاری اداره تبلیغات اسلامی اقدام به تکمیل خانه عالم روستای فمی با اعتباری بالغ بر ۱۷۰ میلیون ریال و تحویل آن به شورای اسلامی کرد که این فعالیت ها شامل حیاط سازی، سرویس بهداشتی و نماکاری به متراژ ۱۲۰ متر مربع بود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه