مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد:
پروژه های نیمه تمام میراث فرهنگی در انتظار انتخاب مجدد روحانی
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد در نشست فعالان گردشگری گفت: امیدواریم با انتخاب مجدد روحانی ، دولت آینده پروژه های نیمه تمام را به اتمام برسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل ازبویرخبر، محمود باقری در نشست فعالان گردشگری استان که با حضور استاندار، معاون گردشگری کشور و برخی از مسئولان استانی و شهرستانی در سالن آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مهمترین عملکرد های این نهاد در بحث گردشگری برگزاری جشنواره برفی، عشایر، شبهای یاسوج و جشنواره انگور بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بویرخبر،, بویرخبر،, محمود باقری در نشست فعالان گردشگری استان که با حضور استاندار، معاون گردشگری کشور و برخی از مسئولان استانی و شهرستانی در سالن آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مهمترین عملکرد های این نهاد در بحث گردشگری برگزاری جشنواره برفی، عشایر، شبهای یاسوج و جشنواره انگور بود.,وی کلنگ زنی اولین هتل چهار ستاره در مرکز استان را یکی از مهمترین دستاورد سفر رییس جمهور به استان عنوان کرد و افزود: افتتاح اولین هتل بومی و عشایری در استان از دیگر برکات این دولت است.
, وی کلنگ زنی اولین هتل چهار ستاره در مرکز استان را یکی از مهمترین دستاورد سفر رییس جمهور به استان عنوان کرد و افزود: افتتاح اولین هتل بومی و عشایری در استان از دیگر برکات این دولت است.,باقری در بخش دیگری از سخنانش با تمجید از عملکرد های دولت تصریح کرد: امیدواریم با انتخاب مجدد روحانی به عنوان رئیس جمهوری، دولت آینده بتواند پروژه های نیمه تمام را به اتمام برساند.
, باقری در بخش دیگری از سخنانش با تمجید از عملکرد های دولت تصریح کرد: امیدواریم با انتخاب مجدد روحانی به عنوان رئیس جمهوری، دولت آینده بتواند پروژه های نیمه تمام را به اتمام برساند.,,
انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه