استاندار سابق استان آذربایجان شرقی:

گفته های آقای روحانی در مناظرات دشمن شاد کن بود/ وزیر راه ۸ هزار میلیارد ثروت را از کجا آورده است؟

گفته های آقای روحانی در مناظرات دشمن شاد کن بود/ وزیر راه ۸ هزار میلیارد ثروت را از کجا آورده است؟
بیگی بیان کرد: گفته های آقای روحانی در مناظرات دشمن شاد کن بود. شهرهای موشکی ضامن استقلال و مایوس کننده دشمنان هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جلفانیوز، صبح امروز با حضور استاندار سابق استان و نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی و اقشار مختلف مردم، ستاد مرکزی محمدباقر قالیباف در شهرستان جلفا شروع به کار کرد.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در این افتتاح با بیان اینکه مردم ایران در شرف اجرای حماسه بزرگ دیگری هستند گفت: انتخابات دستاورد و ثمره گران بهای انقلاب اسلامی است که با پرداخت هزینه های کلان ملی به دست آمده تا ملت بتوانند خود برای کشورشان تصمیم بگیرند.
احمد علیرضا بیگی افزود: در طول تاریخ انقلاب شاهد این موضوع بودیم که بعد از انتخابات دولتی بر سرکار آمده که با دولت برگزار کننده انتخابات تفاوت دیدگاه ۱۸۰ درجه ای داشته اند و این بیانگر این موضوع است که انتخابات در ایران دارای اصالت و ارزش بوده و رای مردم آینده کشور را مشخص می کند.
وی اظهار کرد: امروز شاهد آن هستیم که دولت روحانی در نقش اپوزویسیون قرار گرفته و بیان می کند ملت با ملت چه فرقی می کند که در یک شهر کنسرت برگزار شود ولی در شهر دیگر نه. بنده در پاسخ می گویم: آقای روحانی شهدای حادثه قطار و پلاسکو چه فرقی داشتند که برای حادثه پلاسکو عزای عمومی اعلام شد ولی در حادثه قطار به یک پیام تسلیت بسنده کردید مگر غیر از این است که تصادف قطار در اثر بی کفایتی مسئولین دولتی به وجود آمد؟!
نماینده دهمین دوره مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وزیر راه ۸ هزار میلیارد ثروت را از کجا آورده است؟ چرا دو وزیر کابینه شما صورت ثروت خود را به قوه قضاییه تسلیم نمی کنند آیا جز این است که از انتشار ثروت خود واهمه دارند؟
بیگی با انتقاد از سخنان روحانی در دومین مناظره ی انتخاباتی بیان کرد: گفته های آقای روحانی دشمن شاد کن بود. شهرهای موشکی ضامن استقلال و مایوس کننده دشمنان هستند.
وی اضافه کرد: برجامی که قرار بود فتح الفتوح باشد و مشکل آب خوردن ما را هم حل کند امروز هیچ اثری بر زندگی مردم نگذاشته است. دیپلماسی لبخند دولت روحانی شرایطی فراهم کرده که اسباب سرافکندگی ملت ایران شده است.
نماینده مردم تبریز آذرشهر و اسکو خاطرنشان کرد: در جریان حادثه منا با تفکر اینکه پیروزی در گرو مذاکرات دیپلماتیک است آقای ظریف در برابر امیر کویت ذلیلانه زانو زده بود تا با واسطه وی اجازه ورود وزیر بهداشت را به کشور عربستان صادر کنند.
وی با بیان اینکه یادآوری قضایای مذاکرات هسته ای و برپایی جشن ملی برای خرید ایرباس برای ما تلخ است ، اظهار کرد: دولت عملکرد قابل دفاعی نداشته و ظرفیت تغییر را دارد. دولت چهار درصدی می تواند با انتخاب مردم به دولت ۹۶ درصدی تغییر کند.
بیگی در پایان یادآورد شد: دو کاندیدای جبهه مردمی نماینده تفکر انقلابی در این انتخابات هستند و هردو کاندیدا تا آخرین لحظه ثابت قدم بوده و در پایان به رای اعضای جمنا تمکین می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جلفانیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه