رئیس اداره تبلیغات اسلامی کوهرنگ:

ایمان به رستاخیز اثر عمیقی در تربیت انسان ها دارد

ایمان به رستاخیز اثر عمیقی در تربیت انسان ها دارد
رئیس اداره تبلیغات اسلامی کوهرنگ با بیان اینکه جهان آخرت، جهانی وسیع و خالی از هر گونه ظلم و ستم است،گفت: ایمان به رستاخیز اثر عمیقی در تربیت انسان ها دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کوهرنگ خبر، حجت‌الاسلام علی نصیری در نشست با مدیران شهرستان کوهرنگ به بیان موضوعاتی در مورد دنیای آخرت و پرهیزگاران پرداخت و افزود: عدالت مطلق خداوند در انتظار همگان است و چنان نیست که اعمال ما در این جهان بی حساب و پاداش باشد.

وی ادامه داد: ایمان به رستاخیز اثر عمیقی در تربیت انسان ها دارد، به آنها شهامت و شجاعت می بخشد زیرا بر اساس آن، زندگی در این جهان هدفی مقدس و الهی است و آغازی برای یک زندگی ابدی و جاودانی و افتخاری برای بشریت است.

حجت‌الاسلام نصیری بیان کرد: ایمان به قیامت انسان را در برابر گناه کنترل می‌کند و به هر نسبت که ایمان قوی تر باشد گناه کمتر است.

وی اظهار داشت: مردم پرهیزگار آنهایی هستند که نه تنها از اموال خود، بلکه از علم،عقل، دانش، نیروهای جسمانی، مقام و موقعیت اجتماعی خود و خلاصه از تمام سرمایه های خویش به آنها که نیاز دارند می بخشند بی آنکه انتظار پاداشی داشته باشند.

گفتنی است، نشست معارف مدیران دستگاه‌های اجرایی کوهرنگ، در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

انتهای پیام/610ک

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه