طرفداری انتخاباتی ائمه جمعه رودسر و چابکسر از یک کاندیدای ریاست جمهوری!

طرفداری انتخاباتی ائمه جمعه رودسر و چابکسر از یک کاندیدای ریاست جمهوری!
ائمه جمعه رودسر و چابکسر روز گذشته در دیدار با استاندار گیلان به طرفداری از کاندیدای ریاست جمهوری پرداختند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از   رودسریها ، در طی سفر نجفی استاندار  گیلان و برخی مدیران کل به شهرستان رودسر ،ائمه جمعه رودسر و چابکسر به طرفداری از روحانی کاندیدای ریاست جمهوری پرداختند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودسریها,

 

,

حجت الاسلام تقی روحانی امام جمعه رودسر در این دیدار گفت:  در این چهار سال هر کجا بحث از تولید و اشتغال بود دولتمردان حضور داشتند.

,

 

,

امام جمعه چابکسر در این دیدار با بیان اینکه دولت یازدهم، از بهترین دولت های پس از انقلاب است، اظهار داشت : اجرای پروژه‌های عظیم راه‌سازی، پل سازی، تونل سازی، سد سازی و بسیاری از چنین پروژه‌هایی که حجم زیادی از آنها طی دوره‌ تصدی دولت تدبیر و امید اجرا شده، نشان از حرکت قطار رشد و توسعه‌ نظام به سمت آینده‌ای روشن دارد.

,

 

,

حالیه اینکه در این ایام تبلیغات انتخابات ، ائمه جمعه که باید اصل بی طرفی را رعایت کنند و مردم را به روشنگری در انتخاب کاندیدای اصلح دعوت نمایند چگونه به طرفداری از کاندیدا ریاست جمهوری می پردازند ، آیا این بهره برداری های سیاسی به جایگاه نماز جمعه ضرر نخواهد رساند؟

,

 

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه