مدیر کمیته امداد امام خمینی دشتی مطرح کرد؛

بهره‌مندی کودکان سوءتغذیه‌ای شهرستان دشتی از خدمات تغذیه‌ای امداد

بهره‌مندی کودکان سوءتغذیه‌ای شهرستان دشتی از خدمات تغذیه‌ای امداد
مدیر کمیته امداد امام خمینی دشتی گفت: در سال 95 تعداد 393 کودک زیر 5 سال شهرستان دشتی از خدمات تغذیه‌ای کمیته امداد شهرستان دشتی بهره‌مند شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازترنم دشتی احمدرضا بحرینی مدیر کمیته امداد امام خمینی (ر) دشتی در گفتگو با خبرنگاران گفت: در سال 95 تعداد 393 کودک زیر 5 سال شهرستان دشتی از خدمات تغذیه‌ای امداد بهره‌مند شدند که این امر در راستای بهبود رشد کودکان زیرپوشش امداد برای بهره‌مندی جامعه از نسل سالم جسمی صورت گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ترنم دشتی,

وی افزود: سال گذشته بیش از 3 میلیارد ریال بابت کمک به تغذیه کودکان نیازمند در شهرستان هزینه شده و اقلام غذایی موردنیاز این عزیزان مانند شیر و مواد پروتئینی در اختیار خانواده آنان قرارگرفته است.

,

بحرینی ضمن تقدیر و تشکر از همه دستگاه‌های که در اجرای این طرح با کمیته امداد همکاری می‌کنند گفت: امیدواریم این روند در سال جاری نیز ادامه یابد تا در سال جدید شاهد کودکان دچار سوءتغذیه در شهرستان دشتی نباشیم.

,

 وی اضافه کرد: طرح تأمین سبد کالای کودکان دچار سوءتغذیه از طرح‌های فعال و موفق در حوزه درمان کمیته امداد امام خمینی (ره) هست که هرساله با مشارکت برخی از ادارات مانند شبکه بهداشت و جمعی از خیرین شهرستان در سطح شهرستان به انجام می‌رسد.

,

بحرینی تأکید کرد: لزوم داشتن جامعه سالم و عاری از کودکان ضعیف می‌تواند سلامت نسل آینده را تضمین کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه