استاندار گیلان در کارخانه سیمان دیلمان:
کارخانه سیمان دیلمان تولید کننده یکی از بهترین سیمان های خاور میانه است+گزارش تصویری
نشست کارگروه اقتصاد مقاومتی عصر امروز به ریاست استاندار گیلان در کارخانه سیمان گیلان سبز دیلمان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از درسیاهکل، نشست کارگروه اقتصاد مقاومتی به ریاست استاندار گیلان و با حضور معاونین هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع و هماهنگی امور عمرانی استاندار و برخی از مدیران دستگاه های اجرایی؛ در کارخانه سیمان گیلان سبز دیلمان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درسیاهکل,محمدعلی نجفی در این جلسه اظهار داشت: در سال اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال یکی از اهداف برگزاری جلسات کارگروه اقتصاد مقاومتی در کارخانجات صنعتی و واحدهای تولیدی، رفع موانع و مشکلات آن مجموعه است.
,وی با بیان اینکه خوشبختانه سیمان سبز دیلمان تولید کننده یکی از بهترین سیمان های تولیدی منطقه و خاور میانه است افزود: این سیمان از مواد اولیه که در کوه های زیبای این منطقه مدفون است استخراج و تولید می شود.
,نماینده عالی دولت در گیلان به اهمیت بالای این کارخانه برای استان اشاره و خاطرنشان کرد: دراین میان مشکلاتی برای مردم منطقه از جهت جاده های دسترسی این کارخانه مطرح بود که در این خصوص طی سال های اخیر در جلسات مختلف و بویژه در روزهای اخیر اقدامات و پیگیریهای مختلف انجام شد.
,وی به دیدار خود با اعضای ایمیدرو و مدیرعامل صندوق توسعه ی ملی در خصوص مشکلات این کارخانه اشاره کرد و گفت: در آینده ای نزدیک با برطرف شدن مشکلات جاده های منتهی به این کارخانه، امیدواریم شاهد کاهش مشکلات مردم، افزایش تولید و صادرات کارخانه و شکوفایی بیش از پیش آن باشیم.
,گزارش تصویری
, گزارش تصویری, گزارش تصویری,

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه