سخنان ائمه جمعه استان در خطبه های نماز جمعه این هفته؛

دولت در چند ماه اخیر زیر بار تعهدهای بسیار سنگین رفته است/ سند 2030 یونسکو، کاپیتالاسیونی دیگر است

دولت در چند ماه اخیر زیر بار تعهدهای بسیار سنگین رفته است/	سند 2030 یونسکو، کاپیتالاسیونی دیگر است
ائمه جمعه اردبیل این هفته در سخنان خود به موضوعات مختلفی همچون انتخابات ریاست جمهوری، سند 2030 یونسکو، وضعیت اشتغال و معیشت پرداختند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سبلان‌ما، ائمه جمعه اردبیل این هفته در سخنان خود به موضوعات مختلفی همچون انتخابات ریاست جمهوری، سند 2030 یونسکو، وضعیت اشتغال و معیشت پرداختند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,
امام جمعه اردبیل:
,
امام جمعه اردبیل:
, امام جمعه اردبیل:, , دولت در چند ماه اخیر زیر بار تعهدهای بسیار سنگین رفته است, دولت در چند ماه اخیر زیر بار تعهدهای بسیار سنگین رفته است,

آیت‌الله سیدحسن عاملی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر اردبیل اظهار داشت: ائمه جمعه زبان گویای ملت هستند آنها همیشه در اردوگاه مردم و در اختیار مصالح کلان کشور هستند و هیچ وقت خود را ابزار جناح‌های سیاسی نمی‌کنند.

,

وی بیان کرد: ائمه جمعه در هر دولت عیبی ببینند بیان می‌کنند آنها به جایگاه امامت جمعه و به لباس مقدس و نقش خطیر و تاریخی روحانیت خیانت نمی‌کنند، مستقل بوده و مستقل خواهند ماند.

نماینده مردم استان اردبیل در مجلس خبرگان رهبری در تبیین اوصاف رئیس جمهور آرمانی گفت: یک کاندیدای آرمانی باید در دادن وعده دقت کند و توقع بالا درست نکند چرا که آینده اقتصادی کشور احتیاج به تلاش‌های سیاسی بسیار مضاعفی دارد و به سادگی قابل حل نیست به طوری که امکان انتقال پول وجود ندارد و آمریکا ایران را از معاملات دلاری منع کرده است.

عاملی افزود: مجلس نمایندگان آمریکا طرح ممنوعیت پرداخت پول نقد به دولت ایران بدون اطلاع کنگره را با 254 رای موافق و 163 رای مخالف تصویب کرده و امکان سرمایه‌گذاری خارجی هم نیست و همه از عقوبت آمریکا می‌ترسند و امکان همکاری بانکهای خارجی هم نیست بعد از جریمه شدن چند بانک توسط آمریکا همه خود را کنار کشیده‌اند.

وی تصریح کرد: از طرفی دولت ما در چند ماه اخیر زیر بار تعهدهای بسیار سنگین رفته است، بنابراین هر دولتی انتخاب شود گرفتاری‌های فراوان دارد و احتمالا دولت منتخب اگر توان اجرای اقتصاد مقاومتی را نداشته باشد شعار «نمی‌گذارند» را تکرار خواهد کرد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل اظهار کرد: شرط دوم برای رئیس جمهور آرمانی این است که تبلیغات آرمانی داشته باشد، نگوید هدف وسیله را توجیه می‌کند، فعال کردن گسل‌های قومی و مذهبی و یا روشن کردن چراغ سبز برای اباحی گری یا دادن شعارهای پوپولیستی و مطرح کردن شعارهای دینی و سیاسی و ایجاد دعوا و اختلافات جدید بین نیروهای سیاسی، زیرپا گذاشتن منافع ملی و خطوط قرمز نظام و استخدام عواطف از راه‌های نامشروع در شأن کاندیدای ملت بزرگ ایران و تاریخ کهن و تمدن ما نیست و اگر کسی با این شعارها پیروز شود، طبق فرمایش امیرالمؤمنین(ع) او مغلوب است نه غالب.

عاملی بیان کرد: در تبلیغات نباید کشور ما در جایگاه متهم قرار گیرد و در عرصه جهانی ما باید همیشه مدعی باشیم آن زمان مردیم که در جایگاه متهم قرار گرفتیم و منفعل گشتیم.

امام جمعه اردبیل گفت: انتخابات مسابقه خدمت است نه مسابقه قدرت و همین مسأله هم سبک تبلیغ را مشخص می‌کند و هم فرد اصلح را انتخابات برای اعتلاء و اقتدار و بالا بردن توان کشور و تزریق خون جدید به کشور است نه بالعکس و اعتلاء فقط با شعارهای انقلاب است و باز همین مساله هم سبک تبلیغ و هم فرد اصلح را مشخص می‌کند.

وی افزود: سومین وصف رئیس جمهور آرمانی این است که شجاع و نترس باشد و در برابر دشمن مرعوب نشود، در برابر دشمن اظهار ضعف نکند و در برابر آن رجز بخواند نه روضه؛ رئیس جمهور نماد هیبت و سطوت و صلابت ملت است و ذره‌ای انفعال از طرف رئیس جمهور، کشور را بر باد می‌دهد.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل تصریح کرد: حضرت امام(ره)در طول تاریخ حتی یک بار در برابر دشمن اظهار ضعف نکردند و فرمودند"و الله به عمرم نترسیدم" و همین طور خلف صالح او مقام معظم رهبری است.

آیت الله عاملی تصریح کرد: هرگونه اظهار ضعف در زمان ما، سایه جنگ و تحریم را بالای سر ما قرار می‌دهد؛ جنگ تحمیلی زمانی اتفاق افتاد که دشمن در ما احساس ضعف کرد چرا که جنگ زمانی اتفاق می‌افتد که ما در تبلیغات خود حرفی بزنیم که دشمنان غدار این ملت ذوق زده شوند و حرفی بزنیم که سبب امیدواری دشمنان قسم خورده شود.

وی اظهار کرد: اقتدار نظامی ما برای بازدارندگی است نه برای جنگ، همچنان که خداوند فرموده " واعدوا لهم ما استطعتم من قوه" و بازدارندگی زمانی اتفاق می‌افتد که دشمن بداند ما چه قدرتی داریم، قدرت نظامی برای کتمان نیست و زرادخانه‌های ما باید چشم دشمنان ما را خیره کند.

خطیب جمعه اردبیل با تجلیل از نقش خطیر سربازان گمنام امام زمان(عج) بیان کرد: کل کشور در کنار سفره عنایت سربازان گمنام امام زمان(عج) نشسته‌اند و با دست آنها خطرات بسیار وحشتناکی از سر این ملت رد شده است.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل اظهار کرد: اینجانب به تبعیت از مقام معظم رهبری از جناح خاصی طرفداری و حمایت خاصی ندارم چرا که کار ائمه جمعه فقط تبیین معیارهای اصلح است.

 

امام جمعه بیله سوار:

سند 2030 یونسکو، کاپیتالاسیونی دیگر است

به گزارش  صبح مغان، حجت الاسلام کریم قیاسی امام جمعه بیله سوار در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر مرزی بیله سوار با تبریک عید سعید نیمه شعبان به بیان احادیث و روایاتی در رابطه با موضوع ظهور و قیام حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف پرداخت و گفت: برخی ها به دنبال خرافات بوده و با انجام اقدماتی عجیب در باب ظهور برای خود طرفدار نیز جمع کرده اند.

وی گفت: این گونه افراد با نسبت دادن خود به مهدی موعود و با انتشار مطالب و پخش فیلم در قالب سیدی هایی با عناوین ظهور نزدیک است سعی در انحراف افکار عمومی دارند.

وی افزود: بحث امامت و مهدویت یک امر خفی است و همه ادعاهای رویت و ادعای تعیین وقت ظهور برای امام عصر بی مورد و کذب بوده و طبق روایات تکذیب شده است.

حجت الاسلام کریم قیاسی اظهار داشت: از وظایف مسلمانان و به ویژه ما شیعیان در زمان غیبت این است که به طولانی شدن غیبت باید صبر کنیم و منتظرباشیم و برای تعجیل در فرج ظهورش دعا کنیم.

امام جمعه بیله سوار در بخش دیگری از سخنان خود به هفته سربازان گمنام امام زمان اشاره کرد و ضمن تبریک این هفته، عنوان کرد: قدرت و توان اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران از هر جهت بسیار زیاد است زیرا که این نیروها در مقایسه با نیروهای اطلاعاتی سایر کشورها از ویژگی های خاصی از جمله دیانت و اعتقادات اسلامی و معنوی برخوردار هستند.

وی همچینن به اظهارات برخی از کاندیداهای انتخابات در مورد امکانات نظامی کشور نیز اشاره کرد و گفت: عده ای از کاندیداهای انتخابات مسائلی را در باب امنیت کشور مطرح میکنند که شایسته نیست زیرا که امنیت و امکانات نظامی کشور ما مشابه کشورهای ابرقدرت جهان بوده و هیچ کمبودی ندارد.

وی به تشریح بیانات مهم مقام معظم رهبری در بین دانش اموختگان دانشکده افسری سپاه پاسداران پرداخت و گفت: اکر در طول این چند سال پس از انقلاب در کشور انتخابات برگزار نمی شد از جمهوری اسلامی چیزی نمی ماند.

وی با بیان اینکه حضور مردم خطر جنک را از کشور دفع کرد نه دولت، به سند خفت بار 2030 سازمان یونسکو اشاره کرد و عناون کرد: سند 2030 یونسکو، کاپیتالاسیون دیگر است و برخورد ضعیف شورای عالی انقلاب فرهنگی در این باره تاسف بار است.

خطیب نماز جمعه بیله سوار در ادامه تشریح بیانات مقام معظم رهبری در دانشکده افسری سپاه به برنامه طرح ریزی شده دشمن در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت اشاره کرد و گفت: برخی افراد از داخل به تکمیل شدن پازل دشمن برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی کمک نکنند.

امام جمعه بیله سوار در انتها  هفته هلال احمر را به پرسنل زحمت کش این سازمان تبریک گفت و از زحمت کشان سازمان جوانان هلال احمر شهرستان قدردانی کرد.

 

امام جمعه مشگین‌شهر:

حفظ ارزش‌های اعتقادی، ملی و انقلابی جزء خطوط قرمز نظام اسلامی است

به گزارش سفیرمشکین، حجت الاسلام  رضا باوقار امام جمعه مشگین‌شهر در خطبه‌های نماز جمعه 22 اردیبهشت ماه با اشاره به مسئله انتخابات گفت: رعایت اخلاق انتخاباتی و توجه به حفظ امنیت ملی از مسائل مهم و ضروری است که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است لذا از کاندیداها و دوستاران آن‌ها انتظار می‌رود اخلاق اسلامی را رعایت کنند.

 

وی افزود: انتخابات مظهر حماسه سیاسی، اقتدار جمهوری اسلامی و اراده ملی و همچنین مردم سالاری اسلامی است که شایسته است کاندیداها اخلاق اسلامی را رعایت کنند چرا که یکی از مهمترین شاخصه‌های انتخابات رعایت اخلاق اسلامی است.

 

وی با شمردن اخلاق انتخاباتی گفت: کاندیداهای ریاست جمهوری وشوراهای اسلامی باید از دروغ، تهدید یکدیگر، بزرگنمایی مشکلات، اصراف در هزینه‌ها و ... پرهیز کنند و از نا امید کردن مردم دوری کنند.

 

امام جمعه مشگین‌شهر گفت: خرید و فروش آرا قرآن بدست گرفتن و ... برای جمع کردن آرای مردم مغایر با قانون انتخاباتی است که مردم و کاندیداها باید از چنین حرکات ناشایستی دوری کنند.

 

وی تاکید کرد: نباید از بیت المال برای تبلیغ کاندیدای خاص استفاده شود چرا که حرام شرعی است.

 

وی ادامه داد: حفظ ارزش‌های اعتقادی، ملی و انقلابی جزء خطوط قرمز نظام جمهوری اسلامی است لذا نباید از این ارزش‌ها برای کسب آراء سوء استفاده و بین آن‌ها اختلاف ایجاد کرد.

 

حجت الاسلام باوقار گفت: براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران از اهداف دشمن بوده و همواره در کمین است تا با بداخلاقی و کارشکنی مسئولان و کاندیداها فرصت نفوذ به این کشور را پیدا کنند لذا هر کس بخواهد بر علیه امنیت ملی  کشور گام بردارد با واکنش تند ملت ایران مواجه خواهد شد بنابراین نباید از دشمن غافل شد.

 

امام جمعه مشگین‌شهر در بخشی از سخنان خود با اشاره سند آموزشی 2030 گفت: در بخشی از این سند سبک زندگی غربی و جهانی کردن آموزش‌ها هستند که طبق این سند غرب بر آموزش و پرورش نظارت می‌کند و هر چیزی را راده کنند آموزش و پرورش ملزم به اجرا خواهد بود که این سند نوعی نفوذ بر کشور است که با هوشیاری مقام معظم رهبری با این سند مقابله شد.

 

امام جمعه موقت نیر مطرح کرد؛

اشتغال و معیشت مطالبه اصلی مردم از کاندیداها

به گزارش نیریمیز،حجت الاسلام دوستعلی ربانی امام جمعه موقت نیر در جمع نمازگزاران نیری پس از دعوت خود و نمازگزاران به رعایت تقوی الهی با گرامیداشت ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج) گفت: با ظهور حضرت مهدی ظلم از دنیا برچیده و عدالت برپا خواهد شد.

 

امام جمعه موقت نیر با تبریک به سربازان گمنام امام زمان(عج) گفت: بی شک آرامش و امنیت کنونی کشور را مدیون سربازان گمنام امام زمان (عج) و سایر نهادهای انقلابی هستیم که با مجاهدت های خانموش در برابر شیاطین غرب و شرق و سیستم های عریض و طویل اطلاعاتی آنها ایستاده و از کیان نظام اسلامی حراست می کنند.

 

وی گفت: مردم ولایت مدار ایران با حضور پرشور در انتخابات و خلق حماسه ای عظیم، سیلی محکمی به دشمنان این نظام خواهند زد.

 

امام جمعه موقت نیر افزود: حضور پر شور ما در انتخابات تقویت نظام اسلامی را به دنبال خواهد داشت، پس همان طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند نباید بهانه به دست دشمن داد، مردم باید بدون در نظر گرفتن مسائل قومی ، طایفه ای و مذهبی به فرد اصلح رای دهند.

 

حجت الاسلام ربانی با تاکید بر لزوم فراهم شدن بستر حضور گسترده مردم در این دوره از انتخابات اظهار کرد: برگزاری انتخابات با حضور حداکثری مردم جلوه های قدرت جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی ولایتمداری، پایبندی به قانون اساسی، جلوگیری از گرانی و رسیدگی به مسائل و مشکلات اشتغال و اقتصادی را از شرایط مهم کاندیداها دانست و خواستار شناسایی فرد اصلح و خدایی و انتخاب او به عنوان رئیس جمهور آینده کشورمان توسط مردم شد.
 

خطیب جمعه موقت نیر افز.د: در شرایطی که دشمنان نظام برای کم رنگ جلوه دادن حضور مردم در انتخابات تلاش می کنند همگان باید با احساس مسوولیت هر چه بیشتر برای پشتیبانی از این نظام تلاش کنیم.

 

حجت الاسلام ربانی در ادامه اقدام بی شرمانه عربستان در ادامه حمله به مردم بی دفاع یمن نشانه ضعف و استیصال رژیم آل سعود در رسیدن به خواسته های خود در منطقه خاورمیانه دانست.

 

خطیب جمعه موقت نیر افزود: مدعیان دروغین مدافع اسلام این روزها سرگرم آدم کشی و جنایت در یمن هستند و جنایات اسف باری که در یمن متوجه مردم بی‌گناه و مظلوم آن شده به دست دولتی انجام می‌شود که خود را محور کشورهای اسلامی و خادم‌الحرمین می‌داند.

 

انتهای پیام/

,

وی بیان کرد: ائمه جمعه در هر دولت عیبی ببینند بیان می‌کنند آنها به جایگاه امامت جمعه و به لباس مقدس و نقش خطیر و تاریخی روحانیت خیانت نمی‌کنند، مستقل بوده و مستقل خواهند ماند.

نماینده مردم استان اردبیل در مجلس خبرگان رهبری در تبیین اوصاف رئیس جمهور آرمانی گفت: یک کاندیدای آرمانی باید در دادن وعده دقت کند و توقع بالا درست نکند چرا که آینده اقتصادی کشور احتیاج به تلاش‌های سیاسی بسیار مضاعفی دارد و به سادگی قابل حل نیست به طوری که امکان انتقال پول وجود ندارد و آمریکا ایران را از معاملات دلاری منع کرده است.

عاملی افزود: مجلس نمایندگان آمریکا طرح ممنوعیت پرداخت پول نقد به دولت ایران بدون اطلاع کنگره را با 254 رای موافق و 163 رای مخالف تصویب کرده و امکان سرمایه‌گذاری خارجی هم نیست و همه از عقوبت آمریکا می‌ترسند و امکان همکاری بانکهای خارجی هم نیست بعد از جریمه شدن چند بانک توسط آمریکا همه خود را کنار کشیده‌اند.

وی تصریح کرد: از طرفی دولت ما در چند ماه اخیر زیر بار تعهدهای بسیار سنگین رفته است، بنابراین هر دولتی انتخاب شود گرفتاری‌های فراوان دارد و احتمالا دولت منتخب اگر توان اجرای اقتصاد مقاومتی را نداشته باشد شعار «نمی‌گذارند» را تکرار خواهد کرد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل اظهار کرد: شرط دوم برای رئیس جمهور آرمانی این است که تبلیغات آرمانی داشته باشد، نگوید هدف وسیله را توجیه می‌کند، فعال کردن گسل‌های قومی و مذهبی و یا روشن کردن چراغ سبز برای اباحی گری یا دادن شعارهای پوپولیستی و مطرح کردن شعارهای دینی و سیاسی و ایجاد دعوا و اختلافات جدید بین نیروهای سیاسی، زیرپا گذاشتن منافع ملی و خطوط قرمز نظام و استخدام عواطف از راه‌های نامشروع در شأن کاندیدای ملت بزرگ ایران و تاریخ کهن و تمدن ما نیست و اگر کسی با این شعارها پیروز شود، طبق فرمایش امیرالمؤمنین(ع) او مغلوب است نه غالب.

عاملی بیان کرد: در تبلیغات نباید کشور ما در جایگاه متهم قرار گیرد و در عرصه جهانی ما باید همیشه مدعی باشیم آن زمان مردیم که در جایگاه متهم قرار گرفتیم و منفعل گشتیم.

امام جمعه اردبیل گفت: انتخابات مسابقه خدمت است نه مسابقه قدرت و همین مسأله هم سبک تبلیغ را مشخص می‌کند و هم فرد اصلح را انتخابات برای اعتلاء و اقتدار و بالا بردن توان کشور و تزریق خون جدید به کشور است نه بالعکس و اعتلاء فقط با شعارهای انقلاب است و باز همین مساله هم سبک تبلیغ و هم فرد اصلح را مشخص می‌کند.

وی افزود: سومین وصف رئیس جمهور آرمانی این است که شجاع و نترس باشد و در برابر دشمن مرعوب نشود، در برابر دشمن اظهار ضعف نکند و در برابر آن رجز بخواند نه روضه؛ رئیس جمهور نماد هیبت و سطوت و صلابت ملت است و ذره‌ای انفعال از طرف رئیس جمهور، کشور را بر باد می‌دهد.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل تصریح کرد: حضرت امام(ره)در طول تاریخ حتی یک بار در برابر دشمن اظهار ضعف نکردند و فرمودند"و الله به عمرم نترسیدم" و همین طور خلف صالح او مقام معظم رهبری است.

آیت الله عاملی تصریح کرد: هرگونه اظهار ضعف در زمان ما، سایه جنگ و تحریم را بالای سر ما قرار می‌دهد؛ جنگ تحمیلی زمانی اتفاق افتاد که دشمن در ما احساس ضعف کرد چرا که جنگ زمانی اتفاق می‌افتد که ما در تبلیغات خود حرفی بزنیم که دشمنان غدار این ملت ذوق زده شوند و حرفی بزنیم که سبب امیدواری دشمنان قسم خورده شود.

وی اظهار کرد: اقتدار نظامی ما برای بازدارندگی است نه برای جنگ، همچنان که خداوند فرموده " واعدوا لهم ما استطعتم من قوه" و بازدارندگی زمانی اتفاق می‌افتد که دشمن بداند ما چه قدرتی داریم، قدرت نظامی برای کتمان نیست و زرادخانه‌های ما باید چشم دشمنان ما را خیره کند.

خطیب جمعه اردبیل با تجلیل از نقش خطیر سربازان گمنام امام زمان(عج) بیان کرد: کل کشور در کنار سفره عنایت سربازان گمنام امام زمان(عج) نشسته‌اند و با دست آنها خطرات بسیار وحشتناکی از سر این ملت رد شده است.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل اظهار کرد: اینجانب به تبعیت از مقام معظم رهبری از جناح خاصی طرفداری و حمایت خاصی ندارم چرا که کار ائمه جمعه فقط تبیین معیارهای اصلح است.

 

امام جمعه بیله سوار:

سند 2030 یونسکو، کاپیتالاسیونی دیگر است

به گزارش  صبح مغان، حجت الاسلام کریم قیاسی امام جمعه بیله سوار در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر مرزی بیله سوار با تبریک عید سعید نیمه شعبان به بیان احادیث و روایاتی در رابطه با موضوع ظهور و قیام حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف پرداخت و گفت: برخی ها به دنبال خرافات بوده و با انجام اقدماتی عجیب در باب ظهور برای خود طرفدار نیز جمع کرده اند.

وی گفت: این گونه افراد با نسبت دادن خود به مهدی موعود و با انتشار مطالب و پخش فیلم در قالب سیدی هایی با عناوین ظهور نزدیک است سعی در انحراف افکار عمومی دارند.

وی افزود: بحث امامت و مهدویت یک امر خفی است و همه ادعاهای رویت و ادعای تعیین وقت ظهور برای امام عصر بی مورد و کذب بوده و طبق روایات تکذیب شده است.

حجت الاسلام کریم قیاسی اظهار داشت: از وظایف مسلمانان و به ویژه ما شیعیان در زمان غیبت این است که به طولانی شدن غیبت باید صبر کنیم و منتظرباشیم و برای تعجیل در فرج ظهورش دعا کنیم.

امام جمعه بیله سوار در بخش دیگری از سخنان خود به هفته سربازان گمنام امام زمان اشاره کرد و ضمن تبریک این هفته، عنوان کرد: قدرت و توان اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران از هر جهت بسیار زیاد است زیرا که این نیروها در مقایسه با نیروهای اطلاعاتی سایر کشورها از ویژگی های خاصی از جمله دیانت و اعتقادات اسلامی و معنوی برخوردار هستند.

وی همچینن به اظهارات برخی از کاندیداهای انتخابات در مورد امکانات نظامی کشور نیز اشاره کرد و گفت: عده ای از کاندیداهای انتخابات مسائلی را در باب امنیت کشور مطرح میکنند که شایسته نیست زیرا که امنیت و امکانات نظامی کشور ما مشابه کشورهای ابرقدرت جهان بوده و هیچ کمبودی ندارد.

وی به تشریح بیانات مهم مقام معظم رهبری در بین دانش اموختگان دانشکده افسری سپاه پاسداران پرداخت و گفت: اکر در طول این چند سال پس از انقلاب در کشور انتخابات برگزار نمی شد از جمهوری اسلامی چیزی نمی ماند.

وی با بیان اینکه حضور مردم خطر جنک را از کشور دفع کرد نه دولت، به سند خفت بار 2030 سازمان یونسکو اشاره کرد و عناون کرد: سند 2030 یونسکو، کاپیتالاسیون دیگر است و برخورد ضعیف شورای عالی انقلاب فرهنگی در این باره تاسف بار است.

خطیب نماز جمعه بیله سوار در ادامه تشریح بیانات مقام معظم رهبری در دانشکده افسری سپاه به برنامه طرح ریزی شده دشمن در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت اشاره کرد و گفت: برخی افراد از داخل به تکمیل شدن پازل دشمن برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی کمک نکنند.

امام جمعه بیله سوار در انتها  هفته هلال احمر را به پرسنل زحمت کش این سازمان تبریک گفت و از زحمت کشان سازمان جوانان هلال احمر شهرستان قدردانی کرد.

 

امام جمعه مشگین‌شهر:

حفظ ارزش‌های اعتقادی، ملی و انقلابی جزء خطوط قرمز نظام اسلامی است

به گزارش سفیرمشکین، حجت الاسلام  رضا باوقار امام جمعه مشگین‌شهر در خطبه‌های نماز جمعه 22 اردیبهشت ماه با اشاره به مسئله انتخابات گفت: رعایت اخلاق انتخاباتی و توجه به حفظ امنیت ملی از مسائل مهم و ضروری است که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است لذا از کاندیداها و دوستاران آن‌ها انتظار می‌رود اخلاق اسلامی را رعایت کنند.

 

وی افزود: انتخابات مظهر حماسه سیاسی، اقتدار جمهوری اسلامی و اراده ملی و همچنین مردم سالاری اسلامی است که شایسته است کاندیداها اخلاق اسلامی را رعایت کنند چرا که یکی از مهمترین شاخصه‌های انتخابات رعایت اخلاق اسلامی است.

 

وی با شمردن اخلاق انتخاباتی گفت: کاندیداهای ریاست جمهوری وشوراهای اسلامی باید از دروغ، تهدید یکدیگر، بزرگنمایی مشکلات، اصراف در هزینه‌ها و ... پرهیز کنند و از نا امید کردن مردم دوری کنند.

 

امام جمعه مشگین‌شهر گفت: خرید و فروش آرا قرآن بدست گرفتن و ... برای جمع کردن آرای مردم مغایر با قانون انتخاباتی است که مردم و کاندیداها باید از چنین حرکات ناشایستی دوری کنند.

 

وی تاکید کرد: نباید از بیت المال برای تبلیغ کاندیدای خاص استفاده شود چرا که حرام شرعی است.

 

وی ادامه داد: حفظ ارزش‌های اعتقادی، ملی و انقلابی جزء خطوط قرمز نظام جمهوری اسلامی است لذا نباید از این ارزش‌ها برای کسب آراء سوء استفاده و بین آن‌ها اختلاف ایجاد کرد.

 

حجت الاسلام باوقار گفت: براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران از اهداف دشمن بوده و همواره در کمین است تا با بداخلاقی و کارشکنی مسئولان و کاندیداها فرصت نفوذ به این کشور را پیدا کنند لذا هر کس بخواهد بر علیه امنیت ملی  کشور گام بردارد با واکنش تند ملت ایران مواجه خواهد شد بنابراین نباید از دشمن غافل شد.

 

امام جمعه مشگین‌شهر در بخشی از سخنان خود با اشاره سند آموزشی 2030 گفت: در بخشی از این سند سبک زندگی غربی و جهانی کردن آموزش‌ها هستند که طبق این سند غرب بر آموزش و پرورش نظارت می‌کند و هر چیزی را راده کنند آموزش و پرورش ملزم به اجرا خواهد بود که این سند نوعی نفوذ بر کشور است که با هوشیاری مقام معظم رهبری با این سند مقابله شد.

 

امام جمعه موقت نیر مطرح کرد؛

اشتغال و معیشت مطالبه اصلی مردم از کاندیداها

به گزارش نیریمیز،حجت الاسلام دوستعلی ربانی امام جمعه موقت نیر در جمع نمازگزاران نیری پس از دعوت خود و نمازگزاران به رعایت تقوی الهی با گرامیداشت ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج) گفت: با ظهور حضرت مهدی ظلم از دنیا برچیده و عدالت برپا خواهد شد.

 

امام جمعه موقت نیر با تبریک به سربازان گمنام امام زمان(عج) گفت: بی شک آرامش و امنیت کنونی کشور را مدیون سربازان گمنام امام زمان (عج) و سایر نهادهای انقلابی هستیم که با مجاهدت های خانموش در برابر شیاطین غرب و شرق و سیستم های عریض و طویل اطلاعاتی آنها ایستاده و از کیان نظام اسلامی حراست می کنند.

 

وی گفت: مردم ولایت مدار ایران با حضور پرشور در انتخابات و خلق حماسه ای عظیم، سیلی محکمی به دشمنان این نظام خواهند زد.

 

امام جمعه موقت نیر افزود: حضور پر شور ما در انتخابات تقویت نظام اسلامی را به دنبال خواهد داشت، پس همان طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند نباید بهانه به دست دشمن داد، مردم باید بدون در نظر گرفتن مسائل قومی ، طایفه ای و مذهبی به فرد اصلح رای دهند.

 

حجت الاسلام ربانی با تاکید بر لزوم فراهم شدن بستر حضور گسترده مردم در این دوره از انتخابات اظهار کرد: برگزاری انتخابات با حضور حداکثری مردم جلوه های قدرت جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی ولایتمداری، پایبندی به قانون اساسی، جلوگیری از گرانی و رسیدگی به مسائل و مشکلات اشتغال و اقتصادی را از شرایط مهم کاندیداها دانست و خواستار شناسایی فرد اصلح و خدایی و انتخاب او به عنوان رئیس جمهور آینده کشورمان توسط مردم شد.
 

خطیب جمعه موقت نیر افز.د: در شرایطی که دشمنان نظام برای کم رنگ جلوه دادن حضور مردم در انتخابات تلاش می کنند همگان باید با احساس مسوولیت هر چه بیشتر برای پشتیبانی از این نظام تلاش کنیم.

 

حجت الاسلام ربانی در ادامه اقدام بی شرمانه عربستان در ادامه حمله به مردم بی دفاع یمن نشانه ضعف و استیصال رژیم آل سعود در رسیدن به خواسته های خود در منطقه خاورمیانه دانست.

 

خطیب جمعه موقت نیر افزود: مدعیان دروغین مدافع اسلام این روزها سرگرم آدم کشی و جنایت در یمن هستند و جنایات اسف باری که در یمن متوجه مردم بی‌گناه و مظلوم آن شده به دست دولتی انجام می‌شود که خود را محور کشورهای اسلامی و خادم‌الحرمین می‌داند.

 

انتهای پیام/

,

وی بیان کرد: ائمه جمعه در هر دولت عیبی ببینند بیان می‌کنند آنها به جایگاه امامت جمعه و به لباس مقدس و نقش خطیر و تاریخی روحانیت خیانت نمی‌کنند، مستقل بوده و مستقل خواهند ماند.

نماینده مردم استان اردبیل در مجلس خبرگان رهبری در تبیین اوصاف رئیس جمهور آرمانی گفت: یک کاندیدای آرمانی باید در دادن وعده دقت کند و توقع بالا درست نکند چرا که آینده اقتصادی کشور احتیاج به تلاش‌های سیاسی بسیار مضاعفی دارد و به سادگی قابل حل نیست به طوری که امکان انتقال پول وجود ندارد و آمریکا ایران را از معاملات دلاری منع کرده است.

عاملی افزود: مجلس نمایندگان آمریکا طرح ممنوعیت پرداخت پول نقد به دولت ایران بدون اطلاع کنگره را با 254 رای موافق و 163 رای مخالف تصویب کرده و امکان سرمایه‌گذاری خارجی هم نیست و همه از عقوبت آمریکا می‌ترسند و امکان همکاری بانکهای خارجی هم نیست بعد از جریمه شدن چند بانک توسط آمریکا همه خود را کنار کشیده‌اند.

وی تصریح کرد: از طرفی دولت ما در چند ماه اخیر زیر بار تعهدهای بسیار سنگین رفته است، بنابراین هر دولتی انتخاب شود گرفتاری‌های فراوان دارد و احتمالا دولت منتخب اگر توان اجرای اقتصاد مقاومتی را نداشته باشد شعار «نمی‌گذارند» را تکرار خواهد کرد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل اظهار کرد: شرط دوم برای رئیس جمهور آرمانی این است که تبلیغات آرمانی داشته باشد، نگوید هدف وسیله را توجیه می‌کند، فعال کردن گسل‌های قومی و مذهبی و یا روشن کردن چراغ سبز برای اباحی گری یا دادن شعارهای پوپولیستی و مطرح کردن شعارهای دینی و سیاسی و ایجاد دعوا و اختلافات جدید بین نیروهای سیاسی، زیرپا گذاشتن منافع ملی و خطوط قرمز نظام و استخدام عواطف از راه‌های نامشروع در شأن کاندیدای ملت بزرگ ایران و تاریخ کهن و تمدن ما نیست و اگر کسی با این شعارها پیروز شود، طبق فرمایش امیرالمؤمنین(ع) او مغلوب است نه غالب.

عاملی بیان کرد: در تبلیغات نباید کشور ما در جایگاه متهم قرار گیرد و در عرصه جهانی ما باید همیشه مدعی باشیم آن زمان مردیم که در جایگاه متهم قرار گرفتیم و منفعل گشتیم.

امام جمعه اردبیل گفت: انتخابات مسابقه خدمت است نه مسابقه قدرت و همین مسأله هم سبک تبلیغ را مشخص می‌کند و هم فرد اصلح را انتخابات برای اعتلاء و اقتدار و بالا بردن توان کشور و تزریق خون جدید به کشور است نه بالعکس و اعتلاء فقط با شعارهای انقلاب است و باز همین مساله هم سبک تبلیغ و هم فرد اصلح را مشخص می‌کند.

وی افزود: سومین وصف رئیس جمهور آرمانی این است که شجاع و نترس باشد و در برابر دشمن مرعوب نشود، در برابر دشمن اظهار ضعف نکند و در برابر آن رجز بخواند نه روضه؛ رئیس جمهور نماد هیبت و سطوت و صلابت ملت است و ذره‌ای انفعال از طرف رئیس جمهور، کشور را بر باد می‌دهد.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل تصریح کرد: حضرت امام(ره)در طول تاریخ حتی یک بار در برابر دشمن اظهار ضعف نکردند و فرمودند"و الله به عمرم نترسیدم" و همین طور خلف صالح او مقام معظم رهبری است.

آیت الله عاملی تصریح کرد: هرگونه اظهار ضعف در زمان ما، سایه جنگ و تحریم را بالای سر ما قرار می‌دهد؛ جنگ تحمیلی زمانی اتفاق افتاد که دشمن در ما احساس ضعف کرد چرا که جنگ زمانی اتفاق می‌افتد که ما در تبلیغات خود حرفی بزنیم که دشمنان غدار این ملت ذوق زده شوند و حرفی بزنیم که سبب امیدواری دشمنان قسم خورده شود.

وی اظهار کرد: اقتدار نظامی ما برای بازدارندگی است نه برای جنگ، همچنان که خداوند فرموده " واعدوا لهم ما استطعتم من قوه" و بازدارندگی زمانی اتفاق می‌افتد که دشمن بداند ما چه قدرتی داریم، قدرت نظامی برای کتمان نیست و زرادخانه‌های ما باید چشم دشمنان ما را خیره کند.

خطیب جمعه اردبیل با تجلیل از نقش خطیر سربازان گمنام امام زمان(عج) بیان کرد: کل کشور در کنار سفره عنایت سربازان گمنام امام زمان(عج) نشسته‌اند و با دست آنها خطرات بسیار وحشتناکی از سر این ملت رد شده است.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل اظهار کرد: اینجانب به تبعیت از مقام معظم رهبری از جناح خاصی طرفداری و حمایت خاصی ندارم چرا که کار ائمه جمعه فقط تبیین معیارهای اصلح است.

 

امام جمعه بیله سوار:

سند 2030 یونسکو، کاپیتالاسیونی دیگر است

به گزارش  صبح مغان، حجت الاسلام کریم قیاسی امام جمعه بیله سوار در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر مرزی بیله سوار با تبریک عید سعید نیمه شعبان به بیان احادیث و روایاتی در رابطه با موضوع ظهور و قیام حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف پرداخت و گفت: برخی ها به دنبال خرافات بوده و با انجام اقدماتی عجیب در باب ظهور برای خود طرفدار نیز جمع کرده اند.

وی گفت: این گونه افراد با نسبت دادن خود به مهدی موعود و با انتشار مطالب و پخش فیلم در قالب سیدی هایی با عناوین ظهور نزدیک است سعی در انحراف افکار عمومی دارند.

وی افزود: بحث امامت و مهدویت یک امر خفی است و همه ادعاهای رویت و ادعای تعیین وقت ظهور برای امام عصر بی مورد و کذب بوده و طبق روایات تکذیب شده است.

حجت الاسلام کریم قیاسی اظهار داشت: از وظایف مسلمانان و به ویژه ما شیعیان در زمان غیبت این است که به طولانی شدن غیبت باید صبر کنیم و منتظرباشیم و برای تعجیل در فرج ظهورش دعا کنیم.

امام جمعه بیله سوار در بخش دیگری از سخنان خود به هفته سربازان گمنام امام زمان اشاره کرد و ضمن تبریک این هفته، عنوان کرد: قدرت و توان اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران از هر جهت بسیار زیاد است زیرا که این نیروها در مقایسه با نیروهای اطلاعاتی سایر کشورها از ویژگی های خاصی از جمله دیانت و اعتقادات اسلامی و معنوی برخوردار هستند.

وی همچینن به اظهارات برخی از کاندیداهای انتخابات در مورد امکانات نظامی کشور نیز اشاره کرد و گفت: عده ای از کاندیداهای انتخابات مسائلی را در باب امنیت کشور مطرح میکنند که شایسته نیست زیرا که امنیت و امکانات نظامی کشور ما مشابه کشورهای ابرقدرت جهان بوده و هیچ کمبودی ندارد.

وی به تشریح بیانات مهم مقام معظم رهبری در بین دانش اموختگان دانشکده افسری سپاه پاسداران پرداخت و گفت: اکر در طول این چند سال پس از انقلاب در کشور انتخابات برگزار نمی شد از جمهوری اسلامی چیزی نمی ماند.

وی با بیان اینکه حضور مردم خطر جنک را از کشور دفع کرد نه دولت، به سند خفت بار 2030 سازمان یونسکو اشاره کرد و عناون کرد: سند 2030 یونسکو، کاپیتالاسیون دیگر است و برخورد ضعیف شورای عالی انقلاب فرهنگی در این باره تاسف بار است.

خطیب نماز جمعه بیله سوار در ادامه تشریح بیانات مقام معظم رهبری در دانشکده افسری سپاه به برنامه طرح ریزی شده دشمن در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت اشاره کرد و گفت: برخی افراد از داخل به تکمیل شدن پازل دشمن برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی کمک نکنند.

امام جمعه بیله سوار در انتها  هفته هلال احمر را به پرسنل زحمت کش این سازمان تبریک گفت و از زحمت کشان سازمان جوانان هلال احمر شهرستان قدردانی کرد.

 

امام جمعه مشگین‌شهر:

حفظ ارزش‌های اعتقادی، ملی و انقلابی جزء خطوط قرمز نظام اسلامی است

به گزارش سفیرمشکین، حجت الاسلام  رضا باوقار امام جمعه مشگین‌شهر در خطبه‌های نماز جمعه 22 اردیبهشت ماه با اشاره به مسئله انتخابات گفت: رعایت اخلاق انتخاباتی و توجه به حفظ امنیت ملی از مسائل مهم و ضروری است که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است لذا از کاندیداها و دوستاران آن‌ها انتظار می‌رود اخلاق اسلامی را رعایت کنند.

 

وی افزود: انتخابات مظهر حماسه سیاسی، اقتدار جمهوری اسلامی و اراده ملی و همچنین مردم سالاری اسلامی است که شایسته است کاندیداها اخلاق اسلامی را رعایت کنند چرا که یکی از مهمترین شاخصه‌های انتخابات رعایت اخلاق اسلامی است.

 

وی با شمردن اخلاق انتخاباتی گفت: کاندیداهای ریاست جمهوری وشوراهای اسلامی باید از دروغ، تهدید یکدیگر، بزرگنمایی مشکلات، اصراف در هزینه‌ها و ... پرهیز کنند و از نا امید کردن مردم دوری کنند.

 

امام جمعه مشگین‌شهر گفت: خرید و فروش آرا قرآن بدست گرفتن و ... برای جمع کردن آرای مردم مغایر با قانون انتخاباتی است که مردم و کاندیداها باید از چنین حرکات ناشایستی دوری کنند.

 

وی تاکید کرد: نباید از بیت المال برای تبلیغ کاندیدای خاص استفاده شود چرا که حرام شرعی است.

 

وی ادامه داد: حفظ ارزش‌های اعتقادی، ملی و انقلابی جزء خطوط قرمز نظام جمهوری اسلامی است لذا نباید از این ارزش‌ها برای کسب آراء سوء استفاده و بین آن‌ها اختلاف ایجاد کرد.

 

حجت الاسلام باوقار گفت: براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران از اهداف دشمن بوده و همواره در کمین است تا با بداخلاقی و کارشکنی مسئولان و کاندیداها فرصت نفوذ به این کشور را پیدا کنند لذا هر کس بخواهد بر علیه امنیت ملی  کشور گام بردارد با واکنش تند ملت ایران مواجه خواهد شد بنابراین نباید از دشمن غافل شد.

 

امام جمعه مشگین‌شهر در بخشی از سخنان خود با اشاره سند آموزشی 2030 گفت: در بخشی از این سند سبک زندگی غربی و جهانی کردن آموزش‌ها هستند که طبق این سند غرب بر آموزش و پرورش نظارت می‌کند و هر چیزی را راده کنند آموزش و پرورش ملزم به اجرا خواهد بود که این سند نوعی نفوذ بر کشور است که با هوشیاری مقام معظم رهبری با این سند مقابله شد.

 

امام جمعه موقت نیر مطرح کرد؛

اشتغال و معیشت مطالبه اصلی مردم از کاندیداها

به گزارش نیریمیز،حجت الاسلام دوستعلی ربانی امام جمعه موقت نیر در جمع نمازگزاران نیری پس از دعوت خود و نمازگزاران به رعایت تقوی الهی با گرامیداشت ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج) گفت: با ظهور حضرت مهدی ظلم از دنیا برچیده و عدالت برپا خواهد شد.

 

امام جمعه موقت نیر با تبریک به سربازان گمنام امام زمان(عج) گفت: بی شک آرامش و امنیت کنونی کشور را مدیون سربازان گمنام امام زمان (عج) و سایر نهادهای انقلابی هستیم که با مجاهدت های خانموش در برابر شیاطین غرب و شرق و سیستم های عریض و طویل اطلاعاتی آنها ایستاده و از کیان نظام اسلامی حراست می کنند.

 

وی گفت: مردم ولایت مدار ایران با حضور پرشور در انتخابات و خلق حماسه ای عظیم، سیلی محکمی به دشمنان این نظام خواهند زد.

 

امام جمعه موقت نیر افزود: حضور پر شور ما در انتخابات تقویت نظام اسلامی را به دنبال خواهد داشت، پس همان طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند نباید بهانه به دست دشمن داد، مردم باید بدون در نظر گرفتن مسائل قومی ، طایفه ای و مذهبی به فرد اصلح رای دهند.

 

حجت الاسلام ربانی با تاکید بر لزوم فراهم شدن بستر حضور گسترده مردم در این دوره از انتخابات اظهار کرد: برگزاری انتخابات با حضور حداکثری مردم جلوه های قدرت جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی ولایتمداری، پایبندی به قانون اساسی، جلوگیری از گرانی و رسیدگی به مسائل و مشکلات اشتغال و اقتصادی را از شرایط مهم کاندیداها دانست و خواستار شناسایی فرد اصلح و خدایی و انتخاب او به عنوان رئیس جمهور آینده کشورمان توسط مردم شد.
 

خطیب جمعه موقت نیر افز.د: در شرایطی که دشمنان نظام برای کم رنگ جلوه دادن حضور مردم در انتخابات تلاش می کنند همگان باید با احساس مسوولیت هر چه بیشتر برای پشتیبانی از این نظام تلاش کنیم.

 

حجت الاسلام ربانی در ادامه اقدام بی شرمانه عربستان در ادامه حمله به مردم بی دفاع یمن نشانه ضعف و استیصال رژیم آل سعود در رسیدن به خواسته های خود در منطقه خاورمیانه دانست.

 

خطیب جمعه موقت نیر افزود: مدعیان دروغین مدافع اسلام این روزها سرگرم آدم کشی و جنایت در یمن هستند و جنایات اسف باری که در یمن متوجه مردم بی‌گناه و مظلوم آن شده به دست دولتی انجام می‌شود که خود را محور کشورهای اسلامی و خادم‌الحرمین می‌داند.

 

انتهای پیام/

,

وی بیان کرد: ائمه جمعه در هر دولت عیبی ببینند بیان می‌کنند آنها به جایگاه امامت جمعه و به لباس مقدس و نقش خطیر و تاریخی روحانیت خیانت نمی‌کنند، مستقل بوده و مستقل خواهند ماند.

نماینده مردم استان اردبیل در مجلس خبرگان رهبری در تبیین اوصاف رئیس جمهور آرمانی گفت: یک کاندیدای آرمانی باید در دادن وعده دقت کند و توقع بالا درست نکند چرا که آینده اقتصادی کشور احتیاج به تلاش‌های سیاسی بسیار مضاعفی دارد و به سادگی قابل حل نیست به طوری که امکان انتقال پول وجود ندارد و آمریکا ایران را از معاملات دلاری منع کرده است.

عاملی افزود: مجلس نمایندگان آمریکا طرح ممنوعیت پرداخت پول نقد به دولت ایران بدون اطلاع کنگره را با 254 رای موافق و 163 رای مخالف تصویب کرده و امکان سرمایه‌گذاری خارجی هم نیست و همه از عقوبت آمریکا می‌ترسند و امکان همکاری بانکهای خارجی هم نیست بعد از جریمه شدن چند بانک توسط آمریکا همه خود را کنار کشیده‌اند.

وی تصریح کرد: از طرفی دولت ما در چند ماه اخیر زیر بار تعهدهای بسیار سنگین رفته است، بنابراین هر دولتی انتخاب شود گرفتاری‌های فراوان دارد و احتمالا دولت منتخب اگر توان اجرای اقتصاد مقاومتی را نداشته باشد شعار «نمی‌گذارند» را تکرار خواهد کرد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل اظهار کرد: شرط دوم برای رئیس جمهور آرمانی این است که تبلیغات آرمانی داشته باشد، نگوید هدف وسیله را توجیه می‌کند، فعال کردن گسل‌های قومی و مذهبی و یا روشن کردن چراغ سبز برای اباحی گری یا دادن شعارهای پوپولیستی و مطرح کردن شعارهای دینی و سیاسی و ایجاد دعوا و اختلافات جدید بین نیروهای سیاسی، زیرپا گذاشتن منافع ملی و خطوط قرمز نظام و استخدام عواطف از راه‌های نامشروع در شأن کاندیدای ملت بزرگ ایران و تاریخ کهن و تمدن ما نیست و اگر کسی با این شعارها پیروز شود، طبق فرمایش امیرالمؤمنین(ع) او مغلوب است نه غالب.

عاملی بیان کرد: در تبلیغات نباید کشور ما در جایگاه متهم قرار گیرد و در عرصه جهانی ما باید همیشه مدعی باشیم آن زمان مردیم که در جایگاه متهم قرار گرفتیم و منفعل گشتیم.

امام جمعه اردبیل گفت: انتخابات مسابقه خدمت است نه مسابقه قدرت و همین مسأله هم سبک تبلیغ را مشخص می‌کند و هم فرد اصلح را انتخابات برای اعتلاء و اقتدار و بالا بردن توان کشور و تزریق خون جدید به کشور است نه بالعکس و اعتلاء فقط با شعارهای انقلاب است و باز همین مساله هم سبک تبلیغ و هم فرد اصلح را مشخص می‌کند.

وی افزود: سومین وصف رئیس جمهور آرمانی این است که شجاع و نترس باشد و در برابر دشمن مرعوب نشود، در برابر دشمن اظهار ضعف نکند و در برابر آن رجز بخواند نه روضه؛ رئیس جمهور نماد هیبت و سطوت و صلابت ملت است و ذره‌ای انفعال از طرف رئیس جمهور، کشور را بر باد می‌دهد.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل تصریح کرد: حضرت امام(ره)در طول تاریخ حتی یک بار در برابر دشمن اظهار ضعف نکردند و فرمودند"و الله به عمرم نترسیدم" و همین طور خلف صالح او مقام معظم رهبری است.

آیت الله عاملی تصریح کرد: هرگونه اظهار ضعف در زمان ما، سایه جنگ و تحریم را بالای سر ما قرار می‌دهد؛ جنگ تحمیلی زمانی اتفاق افتاد که دشمن در ما احساس ضعف کرد چرا که جنگ زمانی اتفاق می‌افتد که ما در تبلیغات خود حرفی بزنیم که دشمنان غدار این ملت ذوق زده شوند و حرفی بزنیم که سبب امیدواری دشمنان قسم خورده شود.

وی اظهار کرد: اقتدار نظامی ما برای بازدارندگی است نه برای جنگ، همچنان که خداوند فرموده " واعدوا لهم ما استطعتم من قوه" و بازدارندگی زمانی اتفاق می‌افتد که دشمن بداند ما چه قدرتی داریم، قدرت نظامی برای کتمان نیست و زرادخانه‌های ما باید چشم دشمنان ما را خیره کند.

خطیب جمعه اردبیل با تجلیل از نقش خطیر سربازان گمنام امام زمان(عج) بیان کرد: کل کشور در کنار سفره عنایت سربازان گمنام امام زمان(عج) نشسته‌اند و با دست آنها خطرات بسیار وحشتناکی از سر این ملت رد شده است.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل اظهار کرد: اینجانب به تبعیت از مقام معظم رهبری از جناح خاصی طرفداری و حمایت خاصی ندارم چرا که کار ائمه جمعه فقط تبیین معیارهای اصلح است.

 

امام جمعه بیله سوار:

سند 2030 یونسکو، کاپیتالاسیونی دیگر است

به گزارش  صبح مغان، حجت الاسلام کریم قیاسی امام جمعه بیله سوار در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر مرزی بیله سوار با تبریک عید سعید نیمه شعبان به بیان احادیث و روایاتی در رابطه با موضوع ظهور و قیام حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف پرداخت و گفت: برخی ها به دنبال خرافات بوده و با انجام اقدماتی عجیب در باب ظهور برای خود طرفدار نیز جمع کرده اند.

وی گفت: این گونه افراد با نسبت دادن خود به مهدی موعود و با انتشار مطالب و پخش فیلم در قالب سیدی هایی با عناوین ظهور نزدیک است سعی در انحراف افکار عمومی دارند.

وی افزود: بحث امامت و مهدویت یک امر خفی است و همه ادعاهای رویت و ادعای تعیین وقت ظهور برای امام عصر بی مورد و کذب بوده و طبق روایات تکذیب شده است.

حجت الاسلام کریم قیاسی اظهار داشت: از وظایف مسلمانان و به ویژه ما شیعیان در زمان غیبت این است که به طولانی شدن غیبت باید صبر کنیم و منتظرباشیم و برای تعجیل در فرج ظهورش دعا کنیم.

امام جمعه بیله سوار در بخش دیگری از سخنان خود به هفته سربازان گمنام امام زمان اشاره کرد و ضمن تبریک این هفته، عنوان کرد: قدرت و توان اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران از هر جهت بسیار زیاد است زیرا که این نیروها در مقایسه با نیروهای اطلاعاتی سایر کشورها از ویژگی های خاصی از جمله دیانت و اعتقادات اسلامی و معنوی برخوردار هستند.

وی همچینن به اظهارات برخی از کاندیداهای انتخابات در مورد امکانات نظامی کشور نیز اشاره کرد و گفت: عده ای از کاندیداهای انتخابات مسائلی را در باب امنیت کشور مطرح میکنند که شایسته نیست زیرا که امنیت و امکانات نظامی کشور ما مشابه کشورهای ابرقدرت جهان بوده و هیچ کمبودی ندارد.

وی به تشریح بیانات مهم مقام معظم رهبری در بین دانش اموختگان دانشکده افسری سپاه پاسداران پرداخت و گفت: اکر در طول این چند سال پس از انقلاب در کشور انتخابات برگزار نمی شد از جمهوری اسلامی چیزی نمی ماند.

وی با بیان اینکه حضور مردم خطر جنک را از کشور دفع کرد نه دولت، به سند خفت بار 2030 سازمان یونسکو اشاره کرد و عناون کرد: سند 2030 یونسکو، کاپیتالاسیون دیگر است و برخورد ضعیف شورای عالی انقلاب فرهنگی در این باره تاسف بار است.

خطیب نماز جمعه بیله سوار در ادامه تشریح بیانات مقام معظم رهبری در دانشکده افسری سپاه به برنامه طرح ریزی شده دشمن در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت اشاره کرد و گفت: برخی افراد از داخل به تکمیل شدن پازل دشمن برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی کمک نکنند.

امام جمعه بیله سوار در انتها  هفته هلال احمر را به پرسنل زحمت کش این سازمان تبریک گفت و از زحمت کشان سازمان جوانان هلال احمر شهرستان قدردانی کرد.

 

امام جمعه مشگین‌شهر:

حفظ ارزش‌های اعتقادی، ملی و انقلابی جزء خطوط قرمز نظام اسلامی است

به گزارش سفیرمشکین، حجت الاسلام  رضا باوقار امام جمعه مشگین‌شهر در خطبه‌های نماز جمعه 22 اردیبهشت ماه با اشاره به مسئله انتخابات گفت: رعایت اخلاق انتخاباتی و توجه به حفظ امنیت ملی از مسائل مهم و ضروری است که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است لذا از کاندیداها و دوستاران آن‌ها انتظار می‌رود اخلاق اسلامی را رعایت کنند.

 

وی افزود: انتخابات مظهر حماسه سیاسی، اقتدار جمهوری اسلامی و اراده ملی و همچنین مردم سالاری اسلامی است که شایسته است کاندیداها اخلاق اسلامی را رعایت کنند چرا که یکی از مهمترین شاخصه‌های انتخابات رعایت اخلاق اسلامی است.

 

وی با شمردن اخلاق انتخاباتی گفت: کاندیداهای ریاست جمهوری وشوراهای اسلامی باید از دروغ، تهدید یکدیگر، بزرگنمایی مشکلات، اصراف در هزینه‌ها و ... پرهیز کنند و از نا امید کردن مردم دوری کنند.

 

امام جمعه مشگین‌شهر گفت: خرید و فروش آرا قرآن بدست گرفتن و ... برای جمع کردن آرای مردم مغایر با قانون انتخاباتی است که مردم و کاندیداها باید از چنین حرکات ناشایستی دوری کنند.

 

وی تاکید کرد: نباید از بیت المال برای تبلیغ کاندیدای خاص استفاده شود چرا که حرام شرعی است.

 

وی ادامه داد: حفظ ارزش‌های اعتقادی، ملی و انقلابی جزء خطوط قرمز نظام جمهوری اسلامی است لذا نباید از این ارزش‌ها برای کسب آراء سوء استفاده و بین آن‌ها اختلاف ایجاد کرد.

 

حجت الاسلام باوقار گفت: براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران از اهداف دشمن بوده و همواره در کمین است تا با بداخلاقی و کارشکنی مسئولان و کاندیداها فرصت نفوذ به این کشور را پیدا کنند لذا هر کس بخواهد بر علیه امنیت ملی  کشور گام بردارد با واکنش تند ملت ایران مواجه خواهد شد بنابراین نباید از دشمن غافل شد.

 

امام جمعه مشگین‌شهر در بخشی از سخنان خود با اشاره سند آموزشی 2030 گفت: در بخشی از این سند سبک زندگی غربی و جهانی کردن آموزش‌ها هستند که طبق این سند غرب بر آموزش و پرورش نظارت می‌کند و هر چیزی را راده کنند آموزش و پرورش ملزم به اجرا خواهد بود که این سند نوعی نفوذ بر کشور است که با هوشیاری مقام معظم رهبری با این سند مقابله شد.

 

امام جمعه موقت نیر مطرح کرد؛

اشتغال و معیشت مطالبه اصلی مردم از کاندیداها

به گزارش نیریمیز،حجت الاسلام دوستعلی ربانی امام جمعه موقت نیر در جمع نمازگزاران نیری پس از دعوت خود و نمازگزاران به رعایت تقوی الهی با گرامیداشت ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج) گفت: با ظهور حضرت مهدی ظلم از دنیا برچیده و عدالت برپا خواهد شد.

 

امام جمعه موقت نیر با تبریک به سربازان گمنام امام زمان(عج) گفت: بی شک آرامش و امنیت کنونی کشور را مدیون سربازان گمنام امام زمان (عج) و سایر نهادهای انقلابی هستیم که با مجاهدت های خانموش در برابر شیاطین غرب و شرق و سیستم های عریض و طویل اطلاعاتی آنها ایستاده و از کیان نظام اسلامی حراست می کنند.

 

وی گفت: مردم ولایت مدار ایران با حضور پرشور در انتخابات و خلق حماسه ای عظیم، سیلی محکمی به دشمنان این نظام خواهند زد.

 

امام جمعه موقت نیر افزود: حضور پر شور ما در انتخابات تقویت نظام اسلامی را به دنبال خواهد داشت، پس همان طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند نباید بهانه به دست دشمن داد، مردم باید بدون در نظر گرفتن مسائل قومی ، طایفه ای و مذهبی به فرد اصلح رای دهند.

 

حجت الاسلام ربانی با تاکید بر لزوم فراهم شدن بستر حضور گسترده مردم در این دوره از انتخابات اظهار کرد: برگزاری انتخابات با حضور حداکثری مردم جلوه های قدرت جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی ولایتمداری، پایبندی به قانون اساسی، جلوگیری از گرانی و رسیدگی به مسائل و مشکلات اشتغال و اقتصادی را از شرایط مهم کاندیداها دانست و خواستار شناسایی فرد اصلح و خدایی و انتخاب او به عنوان رئیس جمهور آینده کشورمان توسط مردم شد.
 

خطیب جمعه موقت نیر افز.د: در شرایطی که دشمنان نظام برای کم رنگ جلوه دادن حضور مردم در انتخابات تلاش می کنند همگان باید با احساس مسوولیت هر چه بیشتر برای پشتیبانی از این نظام تلاش کنیم.

 

حجت الاسلام ربانی در ادامه اقدام بی شرمانه عربستان در ادامه حمله به مردم بی دفاع یمن نشانه ضعف و استیصال رژیم آل سعود در رسیدن به خواسته های خود در منطقه خاورمیانه دانست.

 

خطیب جمعه موقت نیر افزود: مدعیان دروغین مدافع اسلام این روزها سرگرم آدم کشی و جنایت در یمن هستند و جنایات اسف باری که در یمن متوجه مردم بی‌گناه و مظلوم آن شده به دست دولتی انجام می‌شود که خود را محور کشورهای اسلامی و خادم‌الحرمین می‌داند.

 

انتهای پیام/

,

وی بیان کرد: ائمه جمعه در هر دولت عیبی ببینند بیان می‌کنند آنها به جایگاه امامت جمعه و به لباس مقدس و نقش خطیر و تاریخی روحانیت خیانت نمی‌کنند، مستقل بوده و مستقل خواهند ماند.

,

نماینده مردم استان اردبیل در مجلس خبرگان رهبری در تبیین اوصاف رئیس جمهور آرمانی گفت: یک کاندیدای آرمانی باید در دادن وعده دقت کند و توقع بالا درست نکند چرا که آینده اقتصادی کشور احتیاج به تلاش‌های سیاسی بسیار مضاعفی دارد و به سادگی قابل حل نیست به طوری که امکان انتقال پول وجود ندارد و آمریکا ایران را از معاملات دلاری منع کرده است.

,

عاملی افزود: مجلس نمایندگان آمریکا طرح ممنوعیت پرداخت پول نقد به دولت ایران بدون اطلاع کنگره را با 254 رای موافق و 163 رای مخالف تصویب کرده و امکان سرمایه‌گذاری خارجی هم نیست و همه از عقوبت آمریکا می‌ترسند و امکان همکاری بانکهای خارجی هم نیست بعد از جریمه شدن چند بانک توسط آمریکا همه خود را کنار کشیده‌اند.

,

وی تصریح کرد: از طرفی دولت ما در چند ماه اخیر زیر بار تعهدهای بسیار سنگین رفته است، بنابراین هر دولتی انتخاب شود گرفتاری‌های فراوان دارد و احتمالا دولت منتخب اگر توان اجرای اقتصاد مقاومتی را نداشته باشد شعار «نمی‌گذارند» را تکرار خواهد کرد.

,

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل اظهار کرد: شرط دوم برای رئیس جمهور آرمانی این است که تبلیغات آرمانی داشته باشد، نگوید هدف وسیله را توجیه می‌کند، فعال کردن گسل‌های قومی و مذهبی و یا روشن کردن چراغ سبز برای اباحی گری یا دادن شعارهای پوپولیستی و مطرح کردن شعارهای دینی و سیاسی و ایجاد دعوا و اختلافات جدید بین نیروهای سیاسی، زیرپا گذاشتن منافع ملی و خطوط قرمز نظام و استخدام عواطف از راه‌های نامشروع در شأن کاندیدای ملت بزرگ ایران و تاریخ کهن و تمدن ما نیست و اگر کسی با این شعارها پیروز شود، طبق فرمایش امیرالمؤمنین(ع) او مغلوب است نه غالب.

,

عاملی بیان کرد: در تبلیغات نباید کشور ما در جایگاه متهم قرار گیرد و در عرصه جهانی ما باید همیشه مدعی باشیم آن زمان مردیم که در جایگاه متهم قرار گرفتیم و منفعل گشتیم.

,

امام جمعه اردبیل گفت: انتخابات مسابقه خدمت است نه مسابقه قدرت و همین مسأله هم سبک تبلیغ را مشخص می‌کند و هم فرد اصلح را انتخابات برای اعتلاء و اقتدار و بالا بردن توان کشور و تزریق خون جدید به کشور است نه بالعکس و اعتلاء فقط با شعارهای انقلاب است و باز همین مساله هم سبک تبلیغ و هم فرد اصلح را مشخص می‌کند.

,

وی افزود: سومین وصف رئیس جمهور آرمانی این است که شجاع و نترس باشد و در برابر دشمن مرعوب نشود، در برابر دشمن اظهار ضعف نکند و در برابر آن رجز بخواند نه روضه؛ رئیس جمهور نماد هیبت و سطوت و صلابت ملت است و ذره‌ای انفعال از طرف رئیس جمهور، کشور را بر باد می‌دهد.

,

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل تصریح کرد: حضرت امام(ره)در طول تاریخ حتی یک بار در برابر دشمن اظهار ضعف نکردند و فرمودند"و الله به عمرم نترسیدم" و همین طور خلف صالح او مقام معظم رهبری است.

,

آیت الله عاملی تصریح کرد: هرگونه اظهار ضعف در زمان ما، سایه جنگ و تحریم را بالای سر ما قرار می‌دهد؛ جنگ تحمیلی زمانی اتفاق افتاد که دشمن در ما احساس ضعف کرد چرا که جنگ زمانی اتفاق می‌افتد که ما در تبلیغات خود حرفی بزنیم که دشمنان غدار این ملت ذوق زده شوند و حرفی بزنیم که سبب امیدواری دشمنان قسم خورده شود.

,

وی اظهار کرد: اقتدار نظامی ما برای بازدارندگی است نه برای جنگ، همچنان که خداوند فرموده " واعدوا لهم ما استطعتم من قوه" و بازدارندگی زمانی اتفاق می‌افتد که دشمن بداند ما چه قدرتی داریم، قدرت نظامی برای کتمان نیست و زرادخانه‌های ما باید چشم دشمنان ما را خیره کند.

,

خطیب جمعه اردبیل با تجلیل از نقش خطیر سربازان گمنام امام زمان(عج) بیان کرد: کل کشور در کنار سفره عنایت سربازان گمنام امام زمان(عج) نشسته‌اند و با دست آنها خطرات بسیار وحشتناکی از سر این ملت رد شده است.

,

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل اظهار کرد: اینجانب به تبعیت از مقام معظم رهبری از جناح خاصی طرفداری و حمایت خاصی ندارم چرا که کار ائمه جمعه فقط تبیین معیارهای اصلح است.

,

 

,
امام جمعه بیله سوار:

سند 2030 یونسکو، کاپیتالاسیونی دیگر است

به گزارش  صبح مغان، حجت الاسلام کریم قیاسی امام جمعه بیله سوار در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر مرزی بیله سوار با تبریک عید سعید نیمه شعبان به بیان احادیث و روایاتی در رابطه با موضوع ظهور و قیام حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف پرداخت و گفت: برخی ها به دنبال خرافات بوده و با انجام اقدماتی عجیب در باب ظهور برای خود طرفدار نیز جمع کرده اند.

وی گفت: این گونه افراد با نسبت دادن خود به مهدی موعود و با انتشار مطالب و پخش فیلم در قالب سیدی هایی با عناوین ظهور نزدیک است سعی در انحراف افکار عمومی دارند.

وی افزود: بحث امامت و مهدویت یک امر خفی است و همه ادعاهای رویت و ادعای تعیین وقت ظهور برای امام عصر بی مورد و کذب بوده و طبق روایات تکذیب شده است.

حجت الاسلام کریم قیاسی اظهار داشت: از وظایف مسلمانان و به ویژه ما شیعیان در زمان غیبت این است که به طولانی شدن غیبت باید صبر کنیم و منتظرباشیم و برای تعجیل در فرج ظهورش دعا کنیم.

امام جمعه بیله سوار در بخش دیگری از سخنان خود به هفته سربازان گمنام امام زمان اشاره کرد و ضمن تبریک این هفته، عنوان کرد: قدرت و توان اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران از هر جهت بسیار زیاد است زیرا که این نیروها در مقایسه با نیروهای اطلاعاتی سایر کشورها از ویژگی های خاصی از جمله دیانت و اعتقادات اسلامی و معنوی برخوردار هستند.

وی همچینن به اظهارات برخی از کاندیداهای انتخابات در مورد امکانات نظامی کشور نیز اشاره کرد و گفت: عده ای از کاندیداهای انتخابات مسائلی را در باب امنیت کشور مطرح میکنند که شایسته نیست زیرا که امنیت و امکانات نظامی کشور ما مشابه کشورهای ابرقدرت جهان بوده و هیچ کمبودی ندارد.

وی به تشریح بیانات مهم مقام معظم رهبری در بین دانش اموختگان دانشکده افسری سپاه پاسداران پرداخت و گفت: اکر در طول این چند سال پس از انقلاب در کشور انتخابات برگزار نمی شد از جمهوری اسلامی چیزی نمی ماند.

وی با بیان اینکه حضور مردم خطر جنک را از کشور دفع کرد نه دولت، به سند خفت بار 2030 سازمان یونسکو اشاره کرد و عناون کرد: سند 2030 یونسکو، کاپیتالاسیون دیگر است و برخورد ضعیف شورای عالی انقلاب فرهنگی در این باره تاسف بار است.

خطیب نماز جمعه بیله سوار در ادامه تشریح بیانات مقام معظم رهبری در دانشکده افسری سپاه به برنامه طرح ریزی شده دشمن در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت اشاره کرد و گفت: برخی افراد از داخل به تکمیل شدن پازل دشمن برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی کمک نکنند.

امام جمعه بیله سوار در انتها  هفته هلال احمر را به پرسنل زحمت کش این سازمان تبریک گفت و از زحمت کشان سازمان جوانان هلال احمر شهرستان قدردانی کرد.

 

امام جمعه مشگین‌شهر:

حفظ ارزش‌های اعتقادی، ملی و انقلابی جزء خطوط قرمز نظام اسلامی است

به گزارش سفیرمشکین، حجت الاسلام  رضا باوقار امام جمعه مشگین‌شهر در خطبه‌های نماز جمعه 22 اردیبهشت ماه با اشاره به مسئله انتخابات گفت: رعایت اخلاق انتخاباتی و توجه به حفظ امنیت ملی از مسائل مهم و ضروری است که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است لذا از کاندیداها و دوستاران آن‌ها انتظار می‌رود اخلاق اسلامی را رعایت کنند.

 

وی افزود: انتخابات مظهر حماسه سیاسی، اقتدار جمهوری اسلامی و اراده ملی و همچنین مردم سالاری اسلامی است که شایسته است کاندیداها اخلاق اسلامی را رعایت کنند چرا که یکی از مهمترین شاخصه‌های انتخابات رعایت اخلاق اسلامی است.

 

وی با شمردن اخلاق انتخاباتی گفت: کاندیداهای ریاست جمهوری وشوراهای اسلامی باید از دروغ، تهدید یکدیگر، بزرگنمایی مشکلات، اصراف در هزینه‌ها و ... پرهیز کنند و از نا امید کردن مردم دوری کنند.

 

امام جمعه مشگین‌شهر گفت: خرید و فروش آرا قرآن بدست گرفتن و ... برای جمع کردن آرای مردم مغایر با قانون انتخاباتی است که مردم و کاندیداها باید از چنین حرکات ناشایستی دوری کنند.

 

وی تاکید کرد: نباید از بیت المال برای تبلیغ کاندیدای خاص استفاده شود چرا که حرام شرعی است.

 

وی ادامه داد: حفظ ارزش‌های اعتقادی، ملی و انقلابی جزء خطوط قرمز نظام جمهوری اسلامی است لذا نباید از این ارزش‌ها برای کسب آراء سوء استفاده و بین آن‌ها اختلاف ایجاد کرد.

 

حجت الاسلام باوقار گفت: براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران از اهداف دشمن بوده و همواره در کمین است تا با بداخلاقی و کارشکنی مسئولان و کاندیداها فرصت نفوذ به این کشور را پیدا کنند لذا هر کس بخواهد بر علیه امنیت ملی  کشور گام بردارد با واکنش تند ملت ایران مواجه خواهد شد بنابراین نباید از دشمن غافل شد.

 

امام جمعه مشگین‌شهر در بخشی از سخنان خود با اشاره سند آموزشی 2030 گفت: در بخشی از این سند سبک زندگی غربی و جهانی کردن آموزش‌ها هستند که طبق این سند غرب بر آموزش و پرورش نظارت می‌کند و هر چیزی را راده کنند آموزش و پرورش ملزم به اجرا خواهد بود که این سند نوعی نفوذ بر کشور است که با هوشیاری مقام معظم رهبری با این سند مقابله شد.

 

امام جمعه موقت نیر مطرح کرد؛

اشتغال و معیشت مطالبه اصلی مردم از کاندیداها

به گزارش نیریمیز،حجت الاسلام دوستعلی ربانی امام جمعه موقت نیر در جمع نمازگزاران نیری پس از دعوت خود و نمازگزاران به رعایت تقوی الهی با گرامیداشت ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج) گفت: با ظهور حضرت مهدی ظلم از دنیا برچیده و عدالت برپا خواهد شد.

 

امام جمعه موقت نیر با تبریک به سربازان گمنام امام زمان(عج) گفت: بی شک آرامش و امنیت کنونی کشور را مدیون سربازان گمنام امام زمان (عج) و سایر نهادهای انقلابی هستیم که با مجاهدت های خانموش در برابر شیاطین غرب و شرق و سیستم های عریض و طویل اطلاعاتی آنها ایستاده و از کیان نظام اسلامی حراست می کنند.

 

وی گفت: مردم ولایت مدار ایران با حضور پرشور در انتخابات و خلق حماسه ای عظیم، سیلی محکمی به دشمنان این نظام خواهند زد.

 

امام جمعه موقت نیر افزود: حضور پر شور ما در انتخابات تقویت نظام اسلامی را به دنبال خواهد داشت، پس همان طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند نباید بهانه به دست دشمن داد، مردم باید بدون در نظر گرفتن مسائل قومی ، طایفه ای و مذهبی به فرد اصلح رای دهند.

 

حجت الاسلام ربانی با تاکید بر لزوم فراهم شدن بستر حضور گسترده مردم در این دوره از انتخابات اظهار کرد: برگزاری انتخابات با حضور حداکثری مردم جلوه های قدرت جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی ولایتمداری، پایبندی به قانون اساسی، جلوگیری از گرانی و رسیدگی به مسائل و مشکلات اشتغال و اقتصادی را از شرایط مهم کاندیداها دانست و خواستار شناسایی فرد اصلح و خدایی و انتخاب او به عنوان رئیس جمهور آینده کشورمان توسط مردم شد.
 

خطیب جمعه موقت نیر افز.د: در شرایطی که دشمنان نظام برای کم رنگ جلوه دادن حضور مردم در انتخابات تلاش می کنند همگان باید با احساس مسوولیت هر چه بیشتر برای پشتیبانی از این نظام تلاش کنیم.

 

حجت الاسلام ربانی در ادامه اقدام بی شرمانه عربستان در ادامه حمله به مردم بی دفاع یمن نشانه ضعف و استیصال رژیم آل سعود در رسیدن به خواسته های خود در منطقه خاورمیانه دانست.

 

خطیب جمعه موقت نیر افزود: مدعیان دروغین مدافع اسلام این روزها سرگرم آدم کشی و جنایت در یمن هستند و جنایات اسف باری که در یمن متوجه مردم بی‌گناه و مظلوم آن شده به دست دولتی انجام می‌شود که خود را محور کشورهای اسلامی و خادم‌الحرمین می‌داند.

 

,
امام جمعه بیله سوار:
,
امام جمعه بیله سوار:
,
امام جمعه بیله سوار:
, امام جمعه بیله سوار:,

سند 2030 یونسکو، کاپیتالاسیونی دیگر است

, سند 2030 یونسکو، کاپیتالاسیونی دیگر است,

به گزارش  صبح مغان، حجت الاسلام کریم قیاسی امام جمعه بیله سوار در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر مرزی بیله سوار با تبریک عید سعید نیمه شعبان به بیان احادیث و روایاتی در رابطه با موضوع ظهور و قیام حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف پرداخت و گفت: برخی ها به دنبال خرافات بوده و با انجام اقدماتی عجیب در باب ظهور برای خود طرفدار نیز جمع کرده اند.

, صبح مغان,

وی گفت: این گونه افراد با نسبت دادن خود به مهدی موعود و با انتشار مطالب و پخش فیلم در قالب سیدی هایی با عناوین ظهور نزدیک است سعی در انحراف افکار عمومی دارند.

,

وی افزود: بحث امامت و مهدویت یک امر خفی است و همه ادعاهای رویت و ادعای تعیین وقت ظهور برای امام عصر بی مورد و کذب بوده و طبق روایات تکذیب شده است.

,

حجت الاسلام کریم قیاسی اظهار داشت: از وظایف مسلمانان و به ویژه ما شیعیان در زمان غیبت این است که به طولانی شدن غیبت باید صبر کنیم و منتظرباشیم و برای تعجیل در فرج ظهورش دعا کنیم.

,

امام جمعه بیله سوار در بخش دیگری از سخنان خود به هفته سربازان گمنام امام زمان اشاره کرد و ضمن تبریک این هفته، عنوان کرد: قدرت و توان اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران از هر جهت بسیار زیاد است زیرا که این نیروها در مقایسه با نیروهای اطلاعاتی سایر کشورها از ویژگی های خاصی از جمله دیانت و اعتقادات اسلامی و معنوی برخوردار هستند.

,

وی همچینن به اظهارات برخی از کاندیداهای انتخابات در مورد امکانات نظامی کشور نیز اشاره کرد و گفت: عده ای از کاندیداهای انتخابات مسائلی را در باب امنیت کشور مطرح میکنند که شایسته نیست زیرا که امنیت و امکانات نظامی کشور ما مشابه کشورهای ابرقدرت جهان بوده و هیچ کمبودی ندارد.

,

وی به تشریح بیانات مهم مقام معظم رهبری در بین دانش اموختگان دانشکده افسری سپاه پاسداران پرداخت و گفت: اکر در طول این چند سال پس از انقلاب در کشور انتخابات برگزار نمی شد از جمهوری اسلامی چیزی نمی ماند.

,

وی با بیان اینکه حضور مردم خطر جنک را از کشور دفع کرد نه دولت، به سند خفت بار 2030 سازمان یونسکو اشاره کرد و عناون کرد: سند 2030 یونسکو، کاپیتالاسیون دیگر است و برخورد ضعیف شورای عالی انقلاب فرهنگی در این باره تاسف بار است.

,

خطیب نماز جمعه بیله سوار در ادامه تشریح بیانات مقام معظم رهبری در دانشکده افسری سپاه به برنامه طرح ریزی شده دشمن در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت اشاره کرد و گفت: برخی افراد از داخل به تکمیل شدن پازل دشمن برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی کمک نکنند.

,

امام جمعه بیله سوار در انتها  هفته هلال احمر را به پرسنل زحمت کش این سازمان تبریک گفت و از زحمت کشان سازمان جوانان هلال احمر شهرستان قدردانی کرد.

,

 

,
امام جمعه مشگین‌شهر:

حفظ ارزش‌های اعتقادی، ملی و انقلابی جزء خطوط قرمز نظام اسلامی است

به گزارش سفیرمشکین، حجت الاسلام  رضا باوقار امام جمعه مشگین‌شهر در خطبه‌های نماز جمعه 22 اردیبهشت ماه با اشاره به مسئله انتخابات گفت: رعایت اخلاق انتخاباتی و توجه به حفظ امنیت ملی از مسائل مهم و ضروری است که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است لذا از کاندیداها و دوستاران آن‌ها انتظار می‌رود اخلاق اسلامی را رعایت کنند.

 

وی افزود: انتخابات مظهر حماسه سیاسی، اقتدار جمهوری اسلامی و اراده ملی و همچنین مردم سالاری اسلامی است که شایسته است کاندیداها اخلاق اسلامی را رعایت کنند چرا که یکی از مهمترین شاخصه‌های انتخابات رعایت اخلاق اسلامی است.

 

وی با شمردن اخلاق انتخاباتی گفت: کاندیداهای ریاست جمهوری وشوراهای اسلامی باید از دروغ، تهدید یکدیگر، بزرگنمایی مشکلات، اصراف در هزینه‌ها و ... پرهیز کنند و از نا امید کردن مردم دوری کنند.

 

امام جمعه مشگین‌شهر گفت: خرید و فروش آرا قرآن بدست گرفتن و ... برای جمع کردن آرای مردم مغایر با قانون انتخاباتی است که مردم و کاندیداها باید از چنین حرکات ناشایستی دوری کنند.

 

وی تاکید کرد: نباید از بیت المال برای تبلیغ کاندیدای خاص استفاده شود چرا که حرام شرعی است.

 

وی ادامه داد: حفظ ارزش‌های اعتقادی، ملی و انقلابی جزء خطوط قرمز نظام جمهوری اسلامی است لذا نباید از این ارزش‌ها برای کسب آراء سوء استفاده و بین آن‌ها اختلاف ایجاد کرد.

 

حجت الاسلام باوقار گفت: براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران از اهداف دشمن بوده و همواره در کمین است تا با بداخلاقی و کارشکنی مسئولان و کاندیداها فرصت نفوذ به این کشور را پیدا کنند لذا هر کس بخواهد بر علیه امنیت ملی  کشور گام بردارد با واکنش تند ملت ایران مواجه خواهد شد بنابراین نباید از دشمن غافل شد.

 

امام جمعه مشگین‌شهر در بخشی از سخنان خود با اشاره سند آموزشی 2030 گفت: در بخشی از این سند سبک زندگی غربی و جهانی کردن آموزش‌ها هستند که طبق این سند غرب بر آموزش و پرورش نظارت می‌کند و هر چیزی را راده کنند آموزش و پرورش ملزم به اجرا خواهد بود که این سند نوعی نفوذ بر کشور است که با هوشیاری مقام معظم رهبری با این سند مقابله شد.

 

,
امام جمعه مشگین‌شهر:
,
امام جمعه مشگین‌شهر:
,
امام جمعه مشگین‌شهر:
, امام جمعه مشگین‌شهر:,

حفظ ارزش‌های اعتقادی، ملی و انقلابی جزء خطوط قرمز نظام اسلامی است

, حفظ ارزش‌های اعتقادی، ملی و انقلابی جزء خطوط قرمز نظام اسلامی است,

به گزارش سفیرمشکین، حجت الاسلام  رضا باوقار امام جمعه مشگین‌شهر در خطبه‌های نماز جمعه 22 اردیبهشت ماه با اشاره به مسئله انتخابات گفت: رعایت اخلاق انتخاباتی و توجه به حفظ امنیت ملی از مسائل مهم و ضروری است که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است لذا از کاندیداها و دوستاران آن‌ها انتظار می‌رود اخلاق اسلامی را رعایت کنند.

, سفیرمشکین,

 

,

وی افزود: انتخابات مظهر حماسه سیاسی، اقتدار جمهوری اسلامی و اراده ملی و همچنین مردم سالاری اسلامی است که شایسته است کاندیداها اخلاق اسلامی را رعایت کنند چرا که یکی از مهمترین شاخصه‌های انتخابات رعایت اخلاق اسلامی است.

,

 

,

وی با شمردن اخلاق انتخاباتی گفت: کاندیداهای ریاست جمهوری وشوراهای اسلامی باید از دروغ، تهدید یکدیگر، بزرگنمایی مشکلات، اصراف در هزینه‌ها و ... پرهیز کنند و از نا امید کردن مردم دوری کنند.

,

 

,

امام جمعه مشگین‌شهر گفت: خرید و فروش آرا قرآن بدست گرفتن و ... برای جمع کردن آرای مردم مغایر با قانون انتخاباتی است که مردم و کاندیداها باید از چنین حرکات ناشایستی دوری کنند.

,

 

,

وی تاکید کرد: نباید از بیت المال برای تبلیغ کاندیدای خاص استفاده شود چرا که حرام شرعی است.

,

 

,

وی ادامه داد: حفظ ارزش‌های اعتقادی، ملی و انقلابی جزء خطوط قرمز نظام جمهوری اسلامی است لذا نباید از این ارزش‌ها برای کسب آراء سوء استفاده و بین آن‌ها اختلاف ایجاد کرد.

,

 

,

حجت الاسلام باوقار گفت: براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران از اهداف دشمن بوده و همواره در کمین است تا با بداخلاقی و کارشکنی مسئولان و کاندیداها فرصت نفوذ به این کشور را پیدا کنند لذا هر کس بخواهد بر علیه امنیت ملی  کشور گام بردارد با واکنش تند ملت ایران مواجه خواهد شد بنابراین نباید از دشمن غافل شد.

,

 

,

امام جمعه مشگین‌شهر در بخشی از سخنان خود با اشاره سند آموزشی 2030 گفت: در بخشی از این سند سبک زندگی غربی و جهانی کردن آموزش‌ها هستند که طبق این سند غرب بر آموزش و پرورش نظارت می‌کند و هر چیزی را راده کنند آموزش و پرورش ملزم به اجرا خواهد بود که این سند نوعی نفوذ بر کشور است که با هوشیاری مقام معظم رهبری با این سند مقابله شد.

,

 

,
امام جمعه موقت نیر مطرح کرد؛

اشتغال و معیشت مطالبه اصلی مردم از کاندیداها

به گزارش نیریمیز،حجت الاسلام دوستعلی ربانی امام جمعه موقت نیر در جمع نمازگزاران نیری پس از دعوت خود و نمازگزاران به رعایت تقوی الهی با گرامیداشت ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج) گفت: با ظهور حضرت مهدی ظلم از دنیا برچیده و عدالت برپا خواهد شد.

 

امام جمعه موقت نیر با تبریک به سربازان گمنام امام زمان(عج) گفت: بی شک آرامش و امنیت کنونی کشور را مدیون سربازان گمنام امام زمان (عج) و سایر نهادهای انقلابی هستیم که با مجاهدت های خانموش در برابر شیاطین غرب و شرق و سیستم های عریض و طویل اطلاعاتی آنها ایستاده و از کیان نظام اسلامی حراست می کنند.

 

وی گفت: مردم ولایت مدار ایران با حضور پرشور در انتخابات و خلق حماسه ای عظیم، سیلی محکمی به دشمنان این نظام خواهند زد.

 

امام جمعه موقت نیر افزود: حضور پر شور ما در انتخابات تقویت نظام اسلامی را به دنبال خواهد داشت، پس همان طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند نباید بهانه به دست دشمن داد، مردم باید بدون در نظر گرفتن مسائل قومی ، طایفه ای و مذهبی به فرد اصلح رای دهند.

 

حجت الاسلام ربانی با تاکید بر لزوم فراهم شدن بستر حضور گسترده مردم در این دوره از انتخابات اظهار کرد: برگزاری انتخابات با حضور حداکثری مردم جلوه های قدرت جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی ولایتمداری، پایبندی به قانون اساسی، جلوگیری از گرانی و رسیدگی به مسائل و مشکلات اشتغال و اقتصادی را از شرایط مهم کاندیداها دانست و خواستار شناسایی فرد اصلح و خدایی و انتخاب او به عنوان رئیس جمهور آینده کشورمان توسط مردم شد.
 

خطیب جمعه موقت نیر افز.د: در شرایطی که دشمنان نظام برای کم رنگ جلوه دادن حضور مردم در انتخابات تلاش می کنند همگان باید با احساس مسوولیت هر چه بیشتر برای پشتیبانی از این نظام تلاش کنیم.

 

حجت الاسلام ربانی در ادامه اقدام بی شرمانه عربستان در ادامه حمله به مردم بی دفاع یمن نشانه ضعف و استیصال رژیم آل سعود در رسیدن به خواسته های خود در منطقه خاورمیانه دانست.

 

خطیب جمعه موقت نیر افزود: مدعیان دروغین مدافع اسلام این روزها سرگرم آدم کشی و جنایت در یمن هستند و جنایات اسف باری که در یمن متوجه مردم بی‌گناه و مظلوم آن شده به دست دولتی انجام می‌شود که خود را محور کشورهای اسلامی و خادم‌الحرمین می‌داند.

,
امام جمعه موقت نیر مطرح کرد؛

اشتغال و معیشت مطالبه اصلی مردم از کاندیداها

به گزارش نیریمیز،حجت الاسلام دوستعلی ربانی امام جمعه موقت نیر در جمع نمازگزاران نیری پس از دعوت خود و نمازگزاران به رعایت تقوی الهی با گرامیداشت ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج) گفت: با ظهور حضرت مهدی ظلم از دنیا برچیده و عدالت برپا خواهد شد.

 

امام جمعه موقت نیر با تبریک به سربازان گمنام امام زمان(عج) گفت: بی شک آرامش و امنیت کنونی کشور را مدیون سربازان گمنام امام زمان (عج) و سایر نهادهای انقلابی هستیم که با مجاهدت های خانموش در برابر شیاطین غرب و شرق و سیستم های عریض و طویل اطلاعاتی آنها ایستاده و از کیان نظام اسلامی حراست می کنند.

 

وی گفت: مردم ولایت مدار ایران با حضور پرشور در انتخابات و خلق حماسه ای عظیم، سیلی محکمی به دشمنان این نظام خواهند زد.

 

امام جمعه موقت نیر افزود: حضور پر شور ما در انتخابات تقویت نظام اسلامی را به دنبال خواهد داشت، پس همان طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند نباید بهانه به دست دشمن داد، مردم باید بدون در نظر گرفتن مسائل قومی ، طایفه ای و مذهبی به فرد اصلح رای دهند.

 

حجت الاسلام ربانی با تاکید بر لزوم فراهم شدن بستر حضور گسترده مردم در این دوره از انتخابات اظهار کرد: برگزاری انتخابات با حضور حداکثری مردم جلوه های قدرت جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی ولایتمداری، پایبندی به قانون اساسی، جلوگیری از گرانی و رسیدگی به مسائل و مشکلات اشتغال و اقتصادی را از شرایط مهم کاندیداها دانست و خواستار شناسایی فرد اصلح و خدایی و انتخاب او به عنوان رئیس جمهور آینده کشورمان توسط مردم شد.
 

خطیب جمعه موقت نیر افز.د: در شرایطی که دشمنان نظام برای کم رنگ جلوه دادن حضور مردم در انتخابات تلاش می کنند همگان باید با احساس مسوولیت هر چه بیشتر برای پشتیبانی از این نظام تلاش کنیم.

 

حجت الاسلام ربانی در ادامه اقدام بی شرمانه عربستان در ادامه حمله به مردم بی دفاع یمن نشانه ضعف و استیصال رژیم آل سعود در رسیدن به خواسته های خود در منطقه خاورمیانه دانست.

 

خطیب جمعه موقت نیر افزود: مدعیان دروغین مدافع اسلام این روزها سرگرم آدم کشی و جنایت در یمن هستند و جنایات اسف باری که در یمن متوجه مردم بی‌گناه و مظلوم آن شده به دست دولتی انجام می‌شود که خود را محور کشورهای اسلامی و خادم‌الحرمین می‌داند.

,
امام جمعه موقت نیر مطرح کرد؛
,
امام جمعه موقت نیر مطرح کرد؛
,
امام جمعه موقت نیر مطرح کرد؛
, امام جمعه موقت نیر مطرح کرد؛,

اشتغال و معیشت مطالبه اصلی مردم از کاندیداها

, اشتغال و معیشت مطالبه اصلی مردم از کاندیداها,

به گزارش نیریمیز،حجت الاسلام دوستعلی ربانی امام جمعه موقت نیر در جمع نمازگزاران نیری پس از دعوت خود و نمازگزاران به رعایت تقوی الهی با گرامیداشت ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج) گفت: با ظهور حضرت مهدی ظلم از دنیا برچیده و عدالت برپا خواهد شد.

, نیریمیز,

 

,

امام جمعه موقت نیر با تبریک به سربازان گمنام امام زمان(عج) گفت: بی شک آرامش و امنیت کنونی کشور را مدیون سربازان گمنام امام زمان (عج) و سایر نهادهای انقلابی هستیم که با مجاهدت های خانموش در برابر شیاطین غرب و شرق و سیستم های عریض و طویل اطلاعاتی آنها ایستاده و از کیان نظام اسلامی حراست می کنند.

,

 

,

وی گفت: مردم ولایت مدار ایران با حضور پرشور در انتخابات و خلق حماسه ای عظیم، سیلی محکمی به دشمنان این نظام خواهند زد.

,

 

,

امام جمعه موقت نیر افزود: حضور پر شور ما در انتخابات تقویت نظام اسلامی را به دنبال خواهد داشت، پس همان طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند نباید بهانه به دست دشمن داد، مردم باید بدون در نظر گرفتن مسائل قومی ، طایفه ای و مذهبی به فرد اصلح رای دهند.

,

 

,

حجت الاسلام ربانی با تاکید بر لزوم فراهم شدن بستر حضور گسترده مردم در این دوره از انتخابات اظهار کرد: برگزاری انتخابات با حضور حداکثری مردم جلوه های قدرت جمهوری اسلامی ایران است.

,

 

,

وی ولایتمداری، پایبندی به قانون اساسی، جلوگیری از گرانی و رسیدگی به مسائل و مشکلات اشتغال و اقتصادی را از شرایط مهم کاندیداها دانست و خواستار شناسایی فرد اصلح و خدایی و انتخاب او به عنوان رئیس جمهور آینده کشورمان توسط مردم شد.
 

,
,

خطیب جمعه موقت نیر افز.د: در شرایطی که دشمنان نظام برای کم رنگ جلوه دادن حضور مردم در انتخابات تلاش می کنند همگان باید با احساس مسوولیت هر چه بیشتر برای پشتیبانی از این نظام تلاش کنیم.

,

 

,

حجت الاسلام ربانی در ادامه اقدام بی شرمانه عربستان در ادامه حمله به مردم بی دفاع یمن نشانه ضعف و استیصال رژیم آل سعود در رسیدن به خواسته های خود در منطقه خاورمیانه دانست.

,

 

,

خطیب جمعه موقت نیر افزود: مدعیان دروغین مدافع اسلام این روزها سرگرم آدم کشی و جنایت در یمن هستند و جنایات اسف باری که در یمن متوجه مردم بی‌گناه و مظلوم آن شده به دست دولتی انجام می‌شود که خود را محور کشورهای اسلامی و خادم‌الحرمین می‌داند.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه