مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الزمان(عج)؛

۲۰۳۰ مخرب برای آموزش و تربیت اسلامی/ امضای سند به معنای تعهد به اجرای کامل آن است

۲۰۳۰ مخرب برای آموزش و تربیت اسلامی/ امضای سند به معنای تعهد به اجرای کامل آن است
حجت السلام غفاری پور با اشاره به امضای سند ۲۰۳۰ یونسکو در این دولت مستقر، گفت: این سند مخرب برای آموزش و تربیت اسلامی کودکان این مرز و بوم است که ممنوعیت مسائل شرعی برای فرزندان ما را در بر دارد و آموزش های اسلامی را از متون حذف خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چادگان نا؛ همزمان با فرا رسیدن سالروز میلاد یگانه منجی عالم بشریت، مراسم جشنی با حضور عموم مردم و مسئولان چادگان عصر جمعه، در این شهر برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از چادگان نا, چادگان نا, ؛ همزمان با فرا رسیدن سالروز میلاد یگانه منجی عالم بشریت، مراسم جشنی با حضور عموم مردم و مسئولان چادگان عصر جمعه، در این شهر برگزار شد.,

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت صاحب الزمان(عج) گفت: انتظار به معنی دست روی دست دست گذاشتن و منتظر این که امام زمان(عج) کار را اصلاح کند نیست، بلکه انتظار به معنای تلاش در جهت مقدمه چینی و آماده سازی فضای جامعه برای ظهورامام زمان (عج) است.

,

حجت الاسلام رضا غفاری پور، با اشاره به سند 2030 یونسکو اظهار کرد: این سند که بسیار مخرب برای آموزش اسلامی کودکان این مرز و بوم  است ممنوعیت کسب و آموزش مسائل شرعی برای فرزندان ما در بر دارد.

,

وی در این خصوص بیان کرد: قهرمانی همچون شهید فهمیده را به بهانه واهی، مثل خشونت گرایی از متون آموزشی حذف و آموزش مسائل جنسی را در مدارس ترویج می کند.

,

حجت الاسلام غفاری پور افزود: سند یونسکو در زمینه آموزش برای هیچ کشوری، امضاء کردن آن اجباری نیست ولی اگر کشوری آن را امضاء کند یعنی متعهد به انجام آن و گزارش دهی به یونسکو می شود.

,

وی با بیان این که متأسفانه دولتمردان ما در سال 95، مخفیانه آن سند را امضاء کرده اند، گفت: امام خامنه ای (مدظله العالی) با مشاهده این کوتاهی، دستور توقف  سند 2030 و عدم اجرای آن را صادر کردند.

,

حجت الاسلام غفاری پور در این خصوص و برای انتخاب کردن رئیس جمهور اصلح به مردم توصیه کرد و افزود: مردم در این زمینه هوشیار باشند و افراد متدین که دارای غیرت دینی برای ریاست جمهوری هستند را انتخاب کنند.

,

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الزمان(عج) پیرامون انتخابات بیان کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، رئیس جمهور باید دارای شاخص هایی از جمله انقلابی بودن، متعهد مردمی دارای شم مدیریتی و بصیرت سیاسی باشد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه