logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

پدر شهید مدافع حرم مازندران:

مسؤولان نسبت به لغو سخنرانی کرباسچی در ساری اقدام کنند

مسؤولان نسبت به لغو سخنرانی کرباسچی در ساری اقدام کنند
پدر شهید مدافع حرم مازندران گفت: خانواده‌های شهدای مدافع حرم مخالف حضور کرباسچی در ساری هستند و سخنرانی وی در مرکز مازندران توهین به خانواده‌های شهدا است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، غلامحسین کرباسچی که چندی پیش در ستاد انتخاباتی روحانی کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به شهدای مدافع حرم توهین کرده بود، فردا یکشنبه ساعت 18 در سالن سیدرسول حسینی ساری به سخنرانی می‌پردازند که این مسأله مورد انتقاد خانواده‌های شهدای مدافع حرم و شهدای خان‌طومان سوریه قرار گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

پدر شهید کمالی در خصوص سفر کرباسچی به ساری در گفت‌وگویی اظهار کرد: خانواده‌های شهدای مدافع حرم مخالف حضور کرباسچی در ساری هستند و سخنرانی وی در مرکز مازندران توهین به خانواده‌های شهدا است.

قربان کمالی با بیان اینکه از دادستان مرکز مازندران و فرمانده انتظامی مازندران خواستار جلوگیری از سخنرانی کرباسچی در ساری هستیم، افزود: از مسؤولان انتظار داریم قاطعانه نسبت به سخنرانی این فرد توهین‌کننده به جایگاه شهدای مدافع حرم در ساری برخورد کنند.

وی با بیان اینکه درخواست خانواده‌های شهدا از مسؤولان این است تا نسبت به لغو سخنرانی کرباسچی در ساری اقدام کنند، ادامه داد: کرباسچی مفسد اقتصادی است و چند روز پیش به شهدای مدافع حرم توهین کرد و وی لیاقت حضور در شهری که چندین شهید در راه دفاع از حرم اهل بیت داده است را ندارد.

پدر شهید مدافع حرم شهید کمالی با بیان اینکه بنده اعلام آمادگی کردم تا خود و فرزندم برای دفاع از حرم اهل بیت به سوریه اعزام شویم، گفت: هرکسی بخواهد به شهدای مدافع حرم توهین کند قطعاً از سوی مردم سیلی خواهد خورد.

در پی خبر حضور کرباسچی در ساری، جمعی از خانواده‌های شهدای مدافع حرم ساری با حضور کرباسچی توهین کننده به رزمندگان و شهدای مدافع حرم اعلام مخالفت کردند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه