رئیس حوزه هنری استان کردستان خبر داد:
سومین حضور و اکران بین المللی فیلم ساز کُردستانی در آمریکا
رئیس حوزه هنری کِردستان گفت: فیلم کوتاه " مردی که یادش می رفت نفس بکشد " در سومین حضور و اکران بین المللی خود در شهر نیویورک آمریکا به نمایش گذاشته خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امین مُرادی رئیس حوزه هنری کُردستان در گفتگو با آفتاب دل اظهار کرد:چهارمین اثر سامان حسین پور در مقام نویسنده و کارگردان در بیست و دومین جشنواره جهانی فیلم «ننتاکت» نیویورک حضور دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب دل,,
,
وی گفت: مردی که یادش میرفت نفس بکشد ساخته سامان حسین پور به نمایندگی از ایران در جشنواره حضور دارد. این جشنواره از 21 تا 26 ژوئن در آمریکا برگزار میشود.
,مرادی یادآور شد: فیلم کوتاه مردی که یادش می رفت نفس بکشد، چهارمین فیلم سامان حسین پور در مقام نویسنده و کارگردان است، این فیلم از تولیدات حوزه هنری استان کردستان است.
,
گفتنی است؛ سامان حسین پور فیلمساز 24 ساله کردستانی تاکنون چهار فیلم کوتاه را کارگردانی کرده است و هم اکنون در مقدمات فیلم کوتاه جدیدش با عنوان "دیگری" به سر می برد که نویسندگی این اثر را به همراهی دیگر هنرمند کردستانی "آکو زندکریمی" انجام داده اند.
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه