جوانان چرامی عنوان کردند:
آمارهای اشتباه نوعی فرافکنی از عملکرد چهارساله/آقای روحانی تحویل بگیر!
مشکل بیکاری در دهه های اخیر بخصوص در این چندسال به صورت یکی از مسایل بسیار حاد کشورهای توسعه نیافته در آمده است که باعث نارضایتی جوانان تحصیلکرده و بیکار چرامی شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چرام مباحث کار و اشتغال از مهمترین دغدغه های فکری افراد جامعه و دولتهاست بطوریکه در بیشتر نظرخواهی ها و تحقیقاتی در کشورهای مختلف بعمل آمده است. اشتغال و بیکاری را مهمترین مشکل خود بیان کرده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چرام,مشکل بیکاری در دهه های اخیر بخصوص در این چندسال به صورت یکی از مسایل بسیار حاد کشورهای توسعه نیافته در آمده است.همچنین در کشورهای عقب افتاده جنبه های بیکاری در تارو پود جامعه نهفته و به صورت مزمن است.
, .,عقب ماندگی در فناوری در پاره ای از موارد مشکلی لاینحل نشان می دهد چراکه بیکاری به عنوان عارضه ای که باعث عدم استفاده از نیروی فعال و قابل کار است، بیماری است مزمن که مانند پدیده ی تورم خوشایند هیچ گونه اقتصادی ندارد که در بسیاری از کشورهای در حال توسعه رشد سریعی دارد.
,اقتصاددانان درباره ی بیکاری روستایی زیاد قلمفرسایی کرده اند و در حال حاضر بیکاری در شهرها موضوع مورد بحث قرار گرفته است که در شهرها همواره بیکاری وجود وجود دارد.
, .,همچنین علت آن را فقدان توسعه شمرده اند و بیکاری در کشورهایی سریعا افزایش می یابد که رشد بسیار سریعی دارند مردم روستا دسته دسته به شهر می روند و از آنجا که امکانات اشتغال در شهر همپای افزایش جمعیت شهر نشین بالا نرفته نسبت بیکاران پیوسته در تزاید بوده است.
,مرتضی پاداش از جوانان چرامی است که می گوید:اکنون با یک مراجعه سطحی به بازار کار شاهد خواهیم بود که کارگران خارجی در بخش های مختلف ساختمانی، چاپخانه ها و شغل های دیگر مصروف کار هستند .
,

, وی گفت:هرچند عوامل متعددی در افزایش بیکاری در جامعه، بخصوص در میان جوانان دخیل می باشد، اما از زمره مهم ترین عوامل را می توان فقدان برنامه و سوء مدیریت،عدم اقدام جدی از سوی مسئولان، نبود اشتغال، مهاجرت های داخلی و خارج از بر شمرد.
,رحیمی از جوانان چرام اظهار کرد:چنان چه بسیاری از آگاهان امور بدین باور اند که یکی از دلایل مهم ناامنی در کشور بیکاری و نبود اشتغال برای جوانان می باشد، تردید نمی توان داشت که بیکاری علاوه بر جنبه های اقتصادی، بطور قطع پیامدهای ناگوار اجتماعی و سیاسی را به همراه دارد.
,

, رحیمی اضافه کرد:این امر به گونه ای که عدم رفع این زمینه و بهانه یا عامل می تواند منجر به ایجاد و گسترش روز افزون بحران های دیگری از جمله خود کشی، اعتیاد به مواد مخدر وغیره گردد.
,وی ادامه داد:بنابراین برای مقابله با پدیده بیکاری و پیشگیری از آن باید تدابیر جدی و قاطعی از سوی مسئولین روی دست گرفت که متاسفانه صورت نگرفته است.
,خانم فرهمند نیز بیان کرد:کارشناسان اقتصادی معتقدند علل بیکاری جوانان در جامعه امروز به عوامل مختلفی بستگی دارد که نوسانات اقتصادی، عدم توزیع مناسب درآمد و امکانات، عدم جذب نیروی کار در مراکز تولیدی و صنعتی، عدم تناسب بین آهنگ رشد جمعیت و فرصتهای شغلی را می توان نام برد که دولت نتوانست که این موارد اقدام خوبی نان دهد.
,

, این بانوی چرامی ادامه داد:در چند سال گذشته یکی از آفتهای اقتصاد ایران، افزایش "میل به پشت میزنشینی و داشتن شغلهای دولتی" بوده است اما عملکرد ضعیف مسئولان در حوزه بیکاری و نبود اشتغال مهمترین عامل آن است.
,پویا گفت:شک نباید داشت که برای مبارزه با بحران بیکاری در کشور به اراده ی ملی نیاز است. دولت افغانستان و نهاد های اقتصادی که با استفاده از نام بازار آزاد صرف به منافع شخصی شان می اندیشند برای حل این بحران باید گام های جدی را برداشته و حتی نسبت به بسیاری از سیاست ها و روشهای خود با در نظر داشتن واقعیت های جامعه تجدید نظر نمایند.
,

, وی افزود:برای مهار و کنترل بیکاری در جامعه و گام نهادن در مسیر ریشه کن ساختن آن مسئولان بایست در قدم نخست باید قوانین و مقرره های کار را باز نگری و طبق آمار حقیقی اقدام کنند نه اینکه امار اشتباه به مردم دهند.
,با توجه به نرخ بیکاری در کشورهای جهان سوم و همچنین کشور ما توجه به این مسئله از اهمیت ویژه ای برخوردار است و نیاز به رسیدن به یک راه کار جهت کاهش بیکاری در کشور بسیار ضروری است که این امر دلالت بر اهمیت این موضوع دارد.
,حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در گفتوگوی زنده تلویزیونی در دی ماه95 بیان کرد:امروز ۲۳ میلیون نفر از جمعیت ایران دارای شغل است و این میزان از ۲۱ میلیون و ۳۰۰۰ هزار نفر در دو سال گذشته امروز به ۲۳ میلیون نفر رسیده است. البته هرساله نیز حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر خواستار شغل هستند که این میزان از تابستان پارسال تا تابستان امسال را در بر می گیرد و این در شرایطی است که اشتغال زایی در مدت مشابه حدود ۷۰۰ هزار نفر بوده است و سال گذشته نیز این میزان در رقمی مشابه قرار داشته است.
, دکتر حسن روحانی, .,روحانی ادامه داد: کشورهایی که در طول دهه گذشته به طور متوسط توانسته اند ۶۰۰ هزار شغل ایجاد کنند تنها ۵ کشور بوده اند و آمار ۷۰۰ هزار شغل که در دو سال اخیر ایجاد شده است رقم بسیار بالایی است اما در این میان حدود سالی یک میلیون نفر نیز به جمعیت نیازمند به شغل اضافه می شود، بنابراین اگر ما سالی ۷۰۰ هزار شغل ایجاد کنیم بازهم ۳۰۰ هزار نفر به بیکاران اضافه می شود.
, .,این موضوع در حالی است که امیدعلی پارسا، رئیس مرکز آمار ایران در زنجان گفت: دولت تدبیر و امید از ابتدای سال 92 تا انتهای سال 95، بهطور متوسط سالانه 490 هزار شغل در کشور ایجاد کرده است.
,به مرجع ترین کانال تلگرامی چرام بپیوندید:
,https://telegram.me/akhbarchoram
, https://telegram.me/akhbarchoram,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه