مسئول کافه انتخابات دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد:

حضور خودجوش دانشجویان در فعالیت های کافه انتخابات/لغو شدن برخی برنامه‌های به دلیل مشکلات مالی دانشگاه

حضور خودجوش دانشجویان در فعالیت های کافه انتخابات/لغو شدن برخی برنامه‌های به دلیل مشکلات مالی دانشگاه
مسئول کافه انتخابات دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: استقبال دانشجویان در روزهای اخیر از برنامه های کافه انتخابات بسیار خوب بوده به طوری که بیشتر کارهای این کافه به صورت خودجوش توسط خود دانشجویان اداره شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی، سبحان مصدقی با بیان این مطلب افزود: در ابتدا قرار بود بحث های سیاسی با موضوعات خاص برنامه ریزی شود اما بعد تصمیم گرفتم موضوع مباحث آزاد باشد تا هر کسی در هر موضوعی که می‌خواهد صحبت کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی، ,


وی ادامه داد: این موضوع مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت و طی روزهای اخیر بحث آزاد میان دانشجویان با گرایش های مختلف در دانشگاه علوم پزشکی لرستان صورت گرفت.

مصدقی تاکید کرد: مناظره میان گروه‌های مختلف نیز از دیگر برنامه‌هایی است که میان نمایندگان کاندیداهای مختلف طی روزهای آینده انجام خواهد شد.

مسئول کافه انتخابات دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: دانشگاه نه ممانعتی از برگزاری برنامه های مختلف داشته و نه همکاری. تنها بهانه‌ای که عنوان می کنند این است که بودجه برای این طور برنامه ها ندارند و به طور طبیعی به دلیل بودجه نداشتن برخی برنامه‌های ما در کافه انتخابات کنسل شد.

,
,
,
,
,
,

 

,


photo_۲۰۱۷-۰۵-۱۰_۱۵-۱۱-۰۶.jpg

,
, photo_۲۰۱۷-۰۵-۱۰_۱۵-۱۱-۰۶.jpg, photo_۲۰۱۷-۰۵-۱۰_۱۵-۱۱-۰۶.jpg]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه