logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

چه خوب این مفهوم را درک کرده بود که باید با همه خداحافظی کند

چه خوب این مفهوم را درک کرده بود که باید با همه خداحافظی کند
شهید غلامرضا کرمی در آخرین دیدارش که البته خود می دانست وداع آخر است و چه خوب این مفهوم را درک کرده بود که باید با همه خداحافظی کند ، از همه حلالیت طلبید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از خمین نیوز شهید غلامرضا کرمی در یکم اسفندماه ۱۳۴۵ در قورچی باشی از توابع شهرستان خمین به عنوان سومین فرزند خانواده ، چشم به جهان گشود .

, شبکه اطلاع رسانی دانا, خمین نیوز,

وی در ۷ سالگی وارد دبستان شد وبا تمام مشکلات و کمک هایی که به پدر در مغازه نجاری می کرد موفق به اخذ مدرک پایه پنجم شد .
۱۸ ساله بود که دفترچه اعزام به خدمت مقدس سربازی را دریافت نمود .شهید بعد ازاتمام دوره آموزشی داوطلبانه به لشگر مشهد ، گردان ضربت (شهادت) ملحق شد . هنوز ۹ ماه از حضورش در جهاد مقدس نگذشته بود که در تاریخ ۲۱ اسفندماه ۱۳۶۴ در یک عملیات گشت و شناسایی در شلمچه در یک ناحیه باتلاقی به عنوان بی سیم چی گردان ، جاویدالاثر شد و پیکر مطهرش هنوز هم نگهبان مرزهای اسلامی است .
خواهر شهید
هنگامیکه به مرخصی می آمد به دیدار دوستان و آشنایان می رفت و صله ارحام به جای می آورد . ایشان در آخرین دیدار که البته خود می دانست وداع آخر است و چه خوب این مفهوم را درک کرده بود که باید با همه خداحافظی کند ، از همه حلالیت طلبید.
وصیت نامه شهید
«ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون»
با عرض سلام خدمت پدر عزیزم و مادر مهربانم امیدوارم که همیشه سلامت بوده باشید
پدر و مادر مهربانم ، من در این سفر که می روم خود را به دست خدا سپرده ام و برگشتم به دست خداست . پدر و مادرم از شما می خواهم که صبر و طاقت داشته باشید . ما امانت خدا هستیم در دست شما برای شما .
از برادرانم می خواهم که به پدر و مادرم کمک کنند و آنها را تنها نگذارند و جای مرا پر کنند و تنها خواهرم را محبت و نگهداری کنند.
از شما پدر و مادرم می خواهم که رهرو راه امام امت باشید و راه امام عزیز را ملاک در زندگی خویش قرار دهید.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه