اجمالی/ حجت‌الاسلام رئیسی در مازندران:

4 سال مردم را ناامید کردند/ زیبنده مردم ما نیست هر روز شاهد فساد و دزدی باشند/ چرا 50 درصد از صنایع کشور تعطیل است؟

4 سال مردم را ناامید کردند/ زیبنده مردم ما نیست هر روز شاهد فساد و دزدی باشند/ چرا 50 درصد از صنایع کشور تعطیل است؟
حجت‌الاسلام رئیسی در مازندران گفت: چهار سال با مسکن مهر، مردمی که طلا و فرش زیرپای خود را فروختند تا خانه‌دار شوند را ناامید کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حجت‌الاسلام رئیسی نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عصر امروز میهمان مردم مازندران در مصلی ساری بود که سخنان وی را به‌صورت اجمالی در ادامه می‌خوانید:

امروز مردم گرد هم آمدند تا به آنچه که تصمیم گرفتند نگاه کنند و برای سرنوشت اجرایی کشور تصمیم بگیرند.

آنچه که قدرت ملی و امنیت جامعه را رقم زده، حضور مردم در صحنه است. حضور مردم است که سایه جنگ را از این کشور دور کرده است.

آنچه که 10 هزار شهید مازندرانی به ما آموختند این است که باید نسبت به ارزش‌های انقلاب اسلامی پایبند باشیم.

از خواسته‌های مهم مردم عدالت اجتماعی و اقتصادی است. زیبنده مردم ما این نیست که برای تهیه آذوقه روزمره خود توانایی نداشته باشند، جوینده کسب و کار نتواند کار پیدا کند، هر روز شاهد اختلاس، ارتشا، فساد و دزدی باشند.

اگر نیست، برای همه نباشد. مردم ما نداشتن را قبول می‌کنند اما تبعیض، بی عدالتی و فساد را هرگز.

سخنان ما، سخن کسانی است که روزنامه‌ای ندارند که سخن خود را بیان کنند. سخن کارگران، کشاورزان، فقرا، محرومان و ... است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
http://www.bloghnews.com/images/docs/files/000290/nf00290829-1.jpg
, http://www.bloghnews.com/images/docs/files/000290/nf00290829-1.jpg,


نگویید این جمعیت را چه کسی جمع کرده است. خود اعلام می‌کنند که با پای دل آمده‌اند.

مردم سوالشان این است که چرا هر روز کارگاه‌ها و کارخانجات ما تعطیل می‌شود؟ چرا 50 درصد از صنایع کشور تعطیل است؟ چرا یک‌میلیون تحصیلکرده ما جویای کار است؟ چرا 6.6 میلیون نفر بیکار در کشور داریم؟ چرا کشاورزی ما که مازندران می‌تواند قطب آن باشد مورد توجه نیست؟

می‌پرسیم چرا 250 هزار کارخانه تولیدی ما تبدیل به توزیعی شد، می‌گویند نقدینگی نداریم. درحالی که نقدینگی در این دولت 3 برابر شده است. این نقدینگی که تولید شد به کجا رفت؟

بیش از 500 هزار میلیارد به چند نفر آدم بدحساب وام داده شد که در بانک بگذارند و سودش را بگیرند. 11 میلیون جوان آماده ازدواج داریم که مشکل دارند. 500 هزار نفر در صف وام ازدواج هستند. اگر به دو نفر از آن افراد وام داده نمی‌شد الان مشکل وام ازدواج حل شده بود.

می‌گوییم باید به صورت میلیونی شغل ایجاد کنیم، می‌گویند مگر می‌شود؟ می‌گوییم به برکت خون شهدا می‌شود.

50 درصد تولید ناخالص دنیا از دریا است، در حالی که این میزان در ایران 2 درصد است. فرهیختگان این کشور می‌توانند 100 هزار شغل ایجاد شده در فضای مجازی را به 400 هزار شغل برسانند. درآمد میزان شغلی که هند در فضای مجازی ایجاد کرده است از درآمد فروش نفت ما بیشتر است. چرا این دولت هیچ برنامه‌ای برای اقتصاد فضای مجازی ندارد؟

امروز در مازندران زن و مرد تولیدکننده هستند. کشاورز باید کشاورزی برایش صرف کند نه آنکه اینجا پرتقال را 500 تومان بفروشد اما در بازار تهران 10 هزار تومان به فروش برود.

می‌گفتند نباید از چین کالا وارد کنیم اما سالی 10 میلیارد دلار کالای چینی وارد کردند.

چهار سال با مسکن مهر، مردمی که طلا و فرش زیرپای خود را فروختند تا خانه‌دار شوند را ناامید کردند. می‌گویند مسکن مهر مزخرف است، به مردم گزارش دهید در این چهار سال چند مسکن اجتماعی ساختید.

به ما می‌گویند شما از کجا دیپلماسی بلدید که درباره برجام سخن می‌گویید. 2300 میلیارد دلار سهم تجارت منطقه است. ایران باید 10 درصد سهم داشته باشد که ندارد. اگر دیپلماسی به این معناست که بروید به غرب بگویید که هوای ما را داشته باشید تا رای بیاوریم، ما این دیپلماسی را قبول نداریم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه