در حاشیهی سفر کاندیدای دوزادهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری به تبریز؛
حضور اعضاء ستاد انتخابات روحانی در استانداری آذربایجانشرقی/ هیئت اجرایی بیطرف است!
شامگاه دیروز علاوه بر اینکه حسن روحانی در مقر هیئت اجرایی استان حاضر شد، اعضاء ستاد انتخابات او نیز در محل حضور یافتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، حسن روحانی که شامگاه دیروز برای دیدار با هواداران خود با استقبال رسمی استاندار، مدیران اجرایی و شهردار تبریز وارد فرودگاه شهید مدنی شد، ساعت 9:30 صبح امروز در سالن پورشریفی تبریز به سخنرانی میپردازد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,رئیس دولت یازدهم دیشب را در استانداری آذربایجانشرقی گذراند و علاوه بر او، رئیس ستاد مردمی وی در آذربایجانشرقی نیز در استانداری حاضر و جلسهای با حضور عوامل اجرایی و اعضاء ستاد انتخاباتی روحانی برگزار شد.
,بنابه گفتهی مسئولین ستاد انتخابات حسن روحانی، او برنامهی دیگری در تبریز نخواهد داشت و بعد از سخنرانی در جمع هواداران خود تبریز را ترک خواهد کرد.
,

, برای برگزاری میتینگ تبلیغاتی رئیس دولت یازدهم تبلیغات گستردهای صورت گرفته است، بهطوری که علاوه بر اعلام زمان برنامه در رسانهها و فضای مجازی، بنرهایی نیز در اقصینقاط شهر نصب شده و اعضاء ستاد انتخاباتی روحانی با حضور در خیابانها و پخش تراکت، مردم را دعوت به گردهمایی کردهاند.
,از اوایل صبح امروز نیز با مسدود شدن خیابانهای منتهی به سالن پورشریفی، ترافیک سنگینی در خیابانهای اطراف ایجاد شده و متولیان امر تنها به مسئولین و اتوبوسها اجازهی تردد میدهند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه