واکنش سیاسیون به اقدام قالیباف؛
اقدام قالیباف هوشمندانه بود/ با این حرکت یک گام به پیروزی جبهه انقلاب نزدیک شدیم
سیاسیون سیستان و بلوچستان با بیان اینکه اقدام قالیباف در کناره گیری هوشمندانه بود، عنوان کردند: با این حرکت یک گام به پیروزی جبهه انقلاب نزدیک شدیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، روز گذشته محمد باقر قالیباف کاندیدای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری اقدام به کناره گیری به نفع رئیسی کرد. سیاسیون سیستان و بلوچستان ضمن قدردانی از این حرکت هوشمندانه دکتر قالیباف عنوان کردند: با این حرکت یک گام به پیروزی جبهه انقلاب نزدیک شدیم.
حبیب الله دهمرده نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این اقدام آقای دکتر قالیباف جای قدردانی دارد، گفت: همانطور که حضرت امام خمینی(ره) فرمودند که رمز پیروزی ما وحدت است این اتحاد برای مردم ان شاء الله باعث پیروزی خواهد شد.
وی ادامه داد: با این اقدام ، جبهه انقلاب کار ارزشمندی انجام داد و حقیقتا جای تقدیر و تشکر از اقای قالیباف دارد که با این اقدام خود یک اتحاد زیبا به وجود آورد و همان وحدتی شد که رمز پیروزی خواهد بود و مصداق باقیات و صالحات است.
اقدام قالیباف در کناره گیری هوشمندانه بود
دهمرده خاطر نشان کرد: در سنوات گذشته که کاندیدا با هم متحد نمی شدند و وحدتی به وجود نمی آمد طبیعی است این انشقاق منجر به پیروزی نشود اما وقتی قوم و جماعتی دور هم جمع می شوند و برای رضای خدا وحدت و تعاملی انجام می دهند خدا خیرات وبرکات آن را برای آن قوم فراهم می سازد.
نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اساس کار بر پایه وحدت است، تصریح کرد: ان شالله این وحدت به نفع اقای رییسی را ،به فال نیک می گیریم و امیدواریم هر انچه خیر است همان شود.
سلطانعلی میر دبیر جبهه مردمی نیروهای انقلاب سیستان و بلوچستان در گفتگو با عصرهامون اظهار داشت: مردانگی قالیباف زمینه ساز پیروزی است و نتیجه انتخابات در مرحله نخست به نفع جبهه نیروهای انقلاب رقم میخورد.
,
,
,
,
,
, اقدام قالیباف در کناره گیری هوشمندانه بود,
,
,
,
,
,
با این حرکت یک گام به پیروزی جبهه انقلاب نزدیک شدیم
,
, با این حرکت یک گام به پیروزی جبهه انقلاب نزدیک شدیم,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه