دبیر جبهه مردمی نیروهای انقلاب لرستان:
روحانی می خواهد با تنه زدن به خطوط قرمز و ارزش های نظام، کسب رای کند
دبیر جبهه مردمی نیروهای انقلاب لرستان گفت: روحانی می خواهد با تنه زدن به خطوط قرمز و ارزش های نظام کسب رای کند و شکیبایی و وقار یک رئیس جمهور را از دست داده که برای کسب رای حرکاتی را انجام می دهد که در شان یک رئیس جمهور نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد "بهرام بیرانوند" دبیر جبهه مردمی نیروهای انقلاب لرستان گفت: قالیباف وظیفه سربازی و سرداری خود را انجام داد و پس از اعلام کناره گیری به همه ستادها اعلام کردند که در اختیار ستادهای رئیسی باشد و قطعا نام قالیباف در آینده با خوشنامی همراه خواهد بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , بازتاب بروجرد , بازتاب بروجرد, "بهرام بیرانوند" دبیر جبهه مردمی نیروهای انقلاب لرستان , گفت: قالیباف وظیفه سربازی و سرداری خود را انجام داد و پس از اعلام کناره گیری به همه ستادها اعلام کردند که در اختیار ستادهای رئیسی باشد و قطعا نام قالیباف در آینده با خوشنامی همراه خواهد بود.,,
وی با اشاره به رفتار روحانی افزود: روحانی شکیبایی و وقار یک رئیس جمهور را از دست داده و برای کسب رای حرکاتی را انجام می دهد که در شان یک رئیس جمهور نیست و این اقدامات روحانی نتیجه عکس دارد.
,,
به گفته وی این رفتارهای روحانی احتمالا بخشی از طرفدارانش را منسجم تر کند اما تعداد این افراد ثابت است و به هر قیمیتی این هواداران به روحانی رای می دهند چون روحانی آئینه وجود آنها و یا تبلور خواسته های آنهاست اما رفتار روحانی در طرفدارانی که به دنبال نیازهای خود بودند، نتیجه عکس خواهد داشت.
,,
بیرانوند تصریح کرد: مردم ما انتظار دارند مدیر جامعه شکیبا بوده و مضطرب نباشد اما روحانی شکیبایی خود را از دست داده و با این رفتارهایی که انجام می دهند بخشی از طرفداران خود را از دست می دهد و ریزش آمار دارد.
,,
وی بیان کرد: مردم به دنبال رئیس جمهوری هستند که مودب باشد و دست به تخریب نزند اما دیدیم که روحانی در مناظرات و در سخنرانی ها از قواره یک رئیس جمهور خارج شده و یک ژست اپوزوسیون گرفته و می خواهد با تنه زدن به خطوط قرمز و ارزش های نظام کسب رای کند و این در بین قشر خاکستری جامعه نتیجه عکس دارد.
,,
دبیر جبهه مردمی نیروهای انقلاب لرستان اظهار داشت: این نظرسنجی ها زمانی که به دست رئیس جمهور می رسد او را در این راه ترغیب می کند و تلاش می کند تا دوز سخنان ساختار شکنانه اش را افزایش دهد و به همین دلیل به دست خود در حال تخریب خودش است.
,,
وی با اشاره به استفاده از امکانات دولتی برای انتخابات افزود: ارسال پیامک وصل مجدد یارانه برخی از افراد، استفاده از اختیارات و امکانات دولتی است و چند روز پیش در سفر روحانی به خرم آباد مشاهده شد که همه دانش آموزان ومدیران را بسیج کرده بودند و از شهرستانها برخی از افراد با اتوبوس، مینی بوس و ماشین های با پلاک های دولتی برای شلوغ کردن فضا آمده بودند و این سوء استفاده از امکانات دولتی است و مسئولانی که این رفتارها را کرده اند باید پاسخگو باشند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه