logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

یادداشت؛

عدالت و حمایت از طبقه مستضعف وظیفه فراموش شده دولتمردان

عدالت و حمایت از طبقه مستضعف وظیفه فراموش شده دولتمردان
حضرت امام خمینی (ره) مملکت را متعلق به زاغه نشینان می دانستند و برای حمایت از قشر مستضعف مسئولین کشوری را مکلف به انجام وظیفه می نمودند اما در برهه فعلی و زمان انتخابات ریاست جمهوری با اینکه این تفکر غالب درجامعه،جریان دارد اما دولتمردان و بعضی از مسئولین این وظیفه را فراموش نموده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛دکتر محرم غفاری در اساتیدخبر نوشت/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اساتیدخبر ,

امیرمومنان علی (ع) به نقل از پیامبر اکرم (ص) جامعه ای را که در آن #حق ضعیف به آسانی از #ستمگر ستانده شود ،جامعه پاک و مقدس می خواند.
آن حضرت در منشور حکومتی اش به مالک اشتر،#همه_مردم_را_دارای_حق_میداند.آنگاه درباره مستضعفان ،به ویژه یتیمان و سالخوردگان سفارش می کند و از مالک می خواهد #بخشی_ازبیت_المال را به آنان اختصاص دهد و نگذارد حکومت و قدرت ،وی را از رسیدگی به امورشان بازدارد.
نگاه حضرت به یتیمان ،سالخوردگان و رنج کشیدگان جامعه اسلامی ،نقشه راه حاکمان اسلامی در تمام ادوار ازصدر اسلام تاکنون است.بابررسی تاریخی و سابقه دولتمردانی که قصد خدمت به مردم را داشته اند ،از آنان به نیکی یاد می شود و یادشان از ذهن مردم کشورمان پاک نخواهد شد.
وجود این نگاه توسط رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در پیروزی انقلاب اسلامی نقش به سزایی داشت به طوری که حضرت امام خمینی (ره) مملکت را متعلق به زاغه نشینان می دانستند و برای حمایت از قشر مستضعف مسئولین کشوری را مکلف به انجام وظیفه می نمودند اما  دربرهه فعلی و زمان انتخابات ریاست جمهوری  با اینکه این تفکر غالب درجامعه،جریان دارد  اما  دولتمردان و بعضی از مسئولین این وظیفه را فراموش نموده اندو برخلاف منویات مقام معظم رهبری سعی در جلب حمایت طبقه اشراف و صاحبان قدرت به هر طریق ممکن را دارند و رفته رفته از اصول و مبانی انقلاب فاصله می گیرند چرا که سیره عملی این آقایان با سیره عملی حضرت امام و مقام معظم رهبری که همانا ساده زیستی و دوری از تجمل و اشرافیت است مغایرت دارد.

,
,
,
,

اما همان قشر مستضعف و طبقه محروم با وجود این بی مهری ها و نا عدالتی ها از سوی مسئولان باز در مراحل حساس و سر بزنگاه با حضور خود به یاری انقلاب  آمده و باعث سرفرازی ایران اسلامی در برابر دشمنان شده است به طوری که مقاوم معظم رهبری حضور همین مردم را باعث دور شدن هرگونه تهدید از سر ایران اسلامی بیان نموده اند.

,

این بار نیزهمان قشرمحروم و مستضعف و همان جامعه ذکر شده در سفارش حضرت به مالک ،پای صندوق های رای حاضر خواهند شدو به کسی رای خواهند دادکه #تاآخرباآنهاباشد وآنهاراحامی خود بداند.و این امر در روزجمعه ۲۹اردیبهشت نمود عینی پیدا خواهد کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه