انتقاد سایت نوپای حامی دولت از فرمانداری بویراحمد/فرمانداری در روز آخر انتخابات همانند اتوبان یکطرفه عمل کرد
سایت حامی دولت در اقدامی عجیب از فرمانداری بویراحمد به خاطر یک طرفه رفتن در انتخابات انتقاد کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس ، سایت حامی دولت در اقدامی عجیب از فرمانداری بویراحمد به خاطر یکطرفه بودن در روز آخر انتخابات انتقاد کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس, , ، سایت حامی دولت در اقدامی عجیب از فرمانداری بویراحمد به خاطر , یکطرفه بودن در , روز آخر انتخابات انتقاد کرد.,این سایت خبری در کانال تلگرامی خود با بیان اینکه رسانه ها استان قبل از انتخابات به خوبی تمامی برنامه های مربوط به این حوزه را به خوبی پوشش دادند، اظهار کرد: فرمانداری بویراحمد در روز آخر انتخابات که انتظار می رفت با رسانه ها همکاری کند دوستی فرماندار با رسانه ها همانند اتوبان یکطرفه بود.
, این سایت خبری در کانال تلگرامی خود با بیان اینکه رسانه ها استان قبل از انتخابات به خوبی تمامی برنامه های مربوط به این حوزه را به خوبی پوشش دادند، اظهار کرد: فرمانداری بویراحمد در روز آخر انتخابات که انتظار می رفت با رسانه ها همکاری کند دوستی فرماندار با رسانه ها همانند اتوبان یکطرفه بود.,البته این خبر به اینجا ختم نمی شود و قبل از آن دیگر رسانه ها با انتشار مطالب و مصاحبه های دیگری از رفتار عجیب فرمانداری بویراحمد در حوزه انتخابات انتقاد کرد.
, البته این خبر به اینجا ختم نمی شود و قبل از آن دیگر رسانه ها با انتشار مطالب و مصاحبه های دیگری از رفتار عجیب فرمانداری بویراحمد در حوزه انتخابات انتقاد کرد.,انتهای پیام/7044
,,
]
ارسال دیدگاه