logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر امور آب و فاضلاب شهری دهگلان خبرداد:

15 درصد پیشرفت فیزیکی مخزن ذخیره آب شرب شهر بلبان آباد

15 درصد پیشرفت فیزیکی مخزن ذخیره آب شرب شهر بلبان آباد
مدیر امور آب و فاضلاب شهری دهگلان از پیشرفت فیزیکی 15درصدی مخزن ذخیره آب شرب شهر بلبان آباد خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جبار کلوندی مدیر آبفای در گفت وگو با دهگلان شیدا  اظهار داشت: احداث مخزن ذخیره آب شرب شهر بلبان آباد با ظرفیت ۱۰۰۰ مترمکعب و با پیشرفت فیزیکی ۱۵ درصدی در حال اجرا است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهگلان شیدا ,
,



وی افزود: نظارت و تحویل شبکه آب و فاضلاب ۶ تعاونی به تعداد ۴۸۵ قطعه با لوله گذاری آب و فاضلاب به طول بیش از ۱۰ کیلومتر در شهر دهگلان، پی سازی و نصب دیوار پیش ساخته بتنی محوطه چاه‌های شماره ۱ و ۲ بلبان آباد که درسال ۹۵ اجرا شد از جمله فعالیت های این امور بوده است.

 

کلوندی گفت: در راستای ساماندهی و کاهش پرت آب، تعویض کنتور به تعداد ۶۶۰ دستگاه در شهرهای دهگلان و بلبان آباد انجام شد، ضمن آنکه کشف انشعابات غیرمجاز به تعداد ۲ مورد در شهر دهگلان از دیگر اقدامات این مجموعه بوده است.

 

مدیر امور آبفای دهگلان بیان کرد: پیگیری در خصوص افزایش تخصیص میزان حجم آب تولیدی چاه‌های شماره ۴ و ۵ شهر دهگلان و افزایش از ۲۷۰ هزار مترمکعب به ۳۶۰ هزار مترمکعب در سال جاری در راستای تأمین آب مورد نیاز با توجه به رشد جمعیت از دیگر فعالیت ها بوده است.

 

کلوندی در ادامه گفت: به منظور حفظ کیفیت آب شرب، اقدام به شستشوی شبکه اصلی آب به طول ۱۲ کیلومتر درشهر دهگلان در سایزهای ۱۱۰ و ۷۵ و ۶۳ میلیمتر نمودیم.

 

وی تهیه تجهیزات موردنیاز و رزرو مربوط به تأسیسات، شبکه و خط انتقال در راستای تسریع در رفع حوادث احتمالی با توجه به عدم وجود مخزن ذخیره و تزریق مستقیم آب به شبکه را از دیگر فعالیت‌های این مجموعه ذکر کرد.

 

مدیر امور آب و فاضلاب شهری دهگلان اظهارداشت: با توجه به تمهیدات اتخاذ شده تاکنون هیچگونه قطعی آب درسطح شهر وجود نداشته است.

 

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه