مدیر دایره حقوقی گروه صنایع بین المللی کارخانه فولاد یاسوج:

فیلم منتشر شده فوران مواد مذاب در کارخانه فولاد یاسوج واقعیت ندارد/این فیلم مربوط به اسفندماه سال 95 است

فیلم منتشر شده فوران مواد مذاب در کارخانه فولاد یاسوج واقعیت ندارد/این فیلم مربوط به اسفندماه سال 95 است
مدیر دایره حقوقی گروه صنایع بین المللی کارخانه فولاد یاسوج با بیان اینکه فیلم منتشر شده در فضای مجازی مربوط به فوران مواد مذاب در کارخانه فولاد یاسوج واقعیت ندارد، گفت: این فیلم مربوط به اسفندماه سال 95 است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح زاگرس "نیما حقیقت" در گفت و گو با خبرنگار این سایت خبری افزود: حادثه فولاد بویراحمد ساعت 2 و 377 دقیقه بامداد روز دوشنبه، یکم خرداد ماه در کوره  B این کارخانه اتفاق افتاد ,6 نفر با توجه به مسئولیتی که داشتند سر کوره بودند که متاسفانه کوره دچار پاشش ذوب یا فوران ذوب می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

وی از تشکیل یک کمیته داخلی برای بررسی این حادثه در کارخانه فولاد خبرداد و بیان کرد: این کمیته از نیروهای فنی، مدیر تولید، مدیر کارخانه و سایر نیروهای مرتبط تشکیل شده است که در حال بررسی علت حادثه هستیم.

مدیر دایره حقوقی گروه صنایع بین المللی باقری خاطرنشان کرد: هنوز علت حادثه فولاد بویراحمد بصورت دقیق و کارشناسی مشخص نشده است.

حقیقت تصریح کرد: بازرسانی از اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی به کارخانه اعزام شدند که با همکاری های لازم با آنها بازرسی انجام و کارشناسی صورت گرفت و منتظر نتیجه بازرسی ها هستیم.

وی با بیان اینکه هنوز علت دقیق و کارشناسی شده پاشش ذوب در فولاد بویراحمد مشخص نیست، ادامه داد: این اتفاق رخ داده، طبیعی و جزء لاینفک کارخانه های فولاد است بطوریکه در کارخانه ابهر و یزد تعداد فوت شدگان بیشتر بود.

مدیر دایره حقوقی گروه صنایع بین المللی باقری عنوان کرد: چیزی که یه مقدار فکر ما را مشغول کرد هجمه رسانه ای در برخی رسانه ها بود که نظرات غیرکارشناسی ابراز شد و بخشی از آن هم در فضای مجازی بود که حتی فیلمی از اسفند ماه سال 95 را بعنوان فیلم این حادثه منتشر کردند.

حقیقت در رابطه با وجود کپسول آتش نشانی در این کارخانه تاکید کرد: کارخانه مجهز به کپسول های آتش نشانی است و با همین کپسول ها کارگران آتش گرفته را خاموش کردند راه فرار هم بود.

وی گفت: ما تکلیف داریم که به قانون عمل کنیم و تابع قانون هستیم هم اکنون اداره کار و دستگاه قضایی به این حادثه ورود پیدا کردند هنوز هم هیچ اعلام نظر رسمی و کارشناسی نکرده اند اما هر تصمیمی که قانون برای ما مشخص کند، می پذیریم و اجرا می کنیم.

مدیر دایره حقوقی گروه صنایع بین المللی باقری افزود: کوره و تجهیزات سالم هستند این نبود که این کوره منفجر شود و از بین برود و منجر به آسیب رساندن به کارگران شود بلکه پاشش ذوب بود که می تواند علت های مختلفی داشته باشد و باید بررسی کارشناسی شود.

حقیقت بیان کرد: سه نفر از کارگران مصدوم که به شدت دچار سوختگی شدند به شیراز(دو نفر از این سه نفر به نامهای" یوسف اکرمی" و "زریر بارانی" فوت کردند) و سه نفر دیگر نیز به اصفهان اعزام شدند. با خانواده کارگران و خانواده های آنها ابراز همدردی می کنیم البته بستگان مالک کارخانه فولاد هم بوده اند.

وی تصریح کرد: مالک کارخانه فولاد اعلام کرد که اگر لازم به اعزام خارج از کشور برای درمان کارگران مصدوم باشد، آمادگی دارم، تقبل می کنم و تمام تلاش خود را خواهم کرد.

مدیر دایره حقوقی گروه صنایع بین المللی باقری خاطرنشان کرد: باید بگذاریم که مراجع مربوطه که به این مساله ورود پیدا کردند اعلام نظر کارشناسی کنند  و ما هم موظف هستیم که به قانون تمکین کنیم.

حقیقت ادامه داد: کارگران بیمه هستند و حق بیمه برای همه آنها واریز شده  مشکلی در این زمینه ندارند. همچنین بیمه مسئولیت واریز شده است.

وی در خصوص لباس و امکانات مخصوص کارگران ذوب آهن و فولاد بیان کرد: موارد مصرفی همچون عینک، کلاه و دستکش و ماسک در اختیار کارگران قرار دادیم اما تجهیزات ایمنی تخصصی از جمله لباس نسوز و کلاه مخصوص نه اینکه ندادیم اما نقص داشته ایم و کاستی هایی نیز از طرف ما بود که این مساله به شرایط اقتصادی کارخانه برمی گردد.

مدیر دایره حقوقی گروه صنایع بین المللی باقری تاکید کرد: اگر تجهیزات ایمنی کامل بود مسلما آسیبها و مصدومیت ها را کاهش می داد اما فوران ذوب آسیب های خود را دارد یکی از مصدومان نیروی اپراتور جرثقیل کارخانه بود.

حقیقت در خصوص مسئول" اس اچ ای" کارخانه فولاد بویراحمد عنوان کرد: کارخانه مسئول "اس اچ ای" دارد اما بصورت روزانه بود و شیفت شب "اس اچ ای" نبود البته مدیر شیفت شب عملا مدیریت کارخانه را دارد و مسئولیت مابقی قسمت ها را نیز انجام می دهد، صحه می گذارم بر کاهستی های ما در کارخانه اما خود نیرو هم باید مسئولیت پذیر باشد.

وی افزود: کارکردن کارگران فولاد بویراحمد با دمپایی صحت ندارد و کذب محض و بی انصافی است چراکه محیط کوره ها پاشش ذوب معمولا دارد و تمام سطح محدوده کوره ها آهن قراضه است. مالک بومی این کارخانه تنها به قصد اشتغالزایی اقدام به راه اندازی این کارخانه کرده است.

مدیر دایره حقوقی گروه صنایع بین المللی باقری تصریح کرد: متاسفانه این حادثه رخ داد اما می توانیستیم با تجهیزات کامل آثارش را کم رنگ کنیم.

حقیقت اضافه کرد: کارگران فوت شده از نیروهای خوب و زحمت کش ما بودند و خداوند روحشان را شاد گرداند.

در حدود ساعت 2 و 37 دقیقه بامداد روز دوشنبه، یکم خردادماه انفجاری در کارخانه فولاد بویراحمد رخ داد که 6 نفر از مصدومان حادثه به شهرهای اصفهان و شیراز انتقال یافتند و وضعیت 3 نفر از مصدومان این حادثه که دچار سوختگی شدید شدند، وخیم گزارش شد که دو نفر از مجروحان اعزام شده به شیراز فوت کردند.

گفتنی است که" یوسف اکرمی"، "زریر بارانی" و "قاسم پشت چمن" به شیراز اعزام شدند که" یوسف اکرمی"، "زریر بارانی" بعلت شدت سوختگی فوت کردند. همچنین "کریم بیگدلی"، "حامد قاسمیان" و "کاووس عباسی" سه مصدومی بودند که به اصفهان اعزام شدند که یک نفر آنها در ICU  است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

وی افزود بعد از این حادثه فیلمی در فضای مجازی و برخی از سایت های محلی و کشوری مبنی بر اینکه کارخانه فولاد یاسوج منفجر شده است منتشر شد که من اعلام می کنم این فیلم مربوط به اسفندماه سال 95 است و در این فیلم نیز فوران مواد مذالب در کوره D اتفاق افتاده و انفجار نبوده است.

,

حقیقت تاکید کرد: در این فیلم تاریخ مربوط به سال گذشته وجود دارد و انتظار داریم که رسانه ها در اطلاع رسانی دقت بیشتری داشته باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه