استاندار آذربایجان شرقی در افتتاح نمایشگاه قرآن تبریز؛

قرآن در روزگار ما مهجور شده است/ قرآن را از کنج طاقچه ها و گوشه مساجد به صحنه ی واقعی زندگی بیاوریم

قرآن در روزگار ما مهجور شده است/ قرآن را از کنج طاقچه ها و گوشه مساجد به صحنه ی واقعی زندگی بیاوریم
استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: قرآن را از کنج طاقچه‌ها و گوشه مساجد به صحنه واقعی زندگی بیاوریم و از رهنمودهای سازنده‌اش مدد گیریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج، استاندار آذربایجان شرقی نیز در آیین افتتاح نمایشگاه قرآن گفت: قرآن عظیم ترین و مستحکم ترین پشتوانه دنیوی و اخروی انسان هاست و وظیفه همه ماست تا به روش های مختلف در راه ترویج هرچه بهتر آن در جهان تلاش کنیم.

ˈاسماعیل جبارزادهˈ افزود: امروزه مهمترین نیاز جوامع بشری به ویژه ملل اسلامی در عرصه معارف دینی، عمق بخشیدن و کیفیت دادن به تحقیقات علمی و پاسخگویی به نیازهای روز جامعه براساس رهنمودهای قرآن مجید است.

وی گفت: ما باید پاسخ تمام سوالات معنوی و روحی و حتی نیازهای مربوط به نظام مادی ، سیاسی ، حقوقی و اجتماعی خود را از قرآن کریم استخراج کنیم.
 

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج,
,
,
,
,
,
, , ,


جبارزاده اظهار کرد: نمایشگاه قرآن فرصت ارزشمندی است که در خلال آن تلاش های ارزنده ای در مسیر اعتلای فرهنگ قرآنی، ترغیب و تشویق نویسندگان و دانشمندان برای پژوهش های قرآنی انجام می شود.

وی افزود: گشایش این نمایشگاه فرصت خوبی است که دامنه معرفت آموزه های قرآنی را گسترش داده و به دقت مورد بررسی و واکاوی قرار دهیم و نادرستی این دیدگاه استعمار که قرآن، کتابی مخصوص جهان آخرت و به دور از شئون زندگی اجتماعی است، را به اثبات برسانیم.

وی تاکید کرد: با خیزش امت های مسلمان با بهره گیری از رهنمودهای قرآن کریم، باعث شده است که استعمارگران برای پیدا کردن راه های درهم شکستن کامل مسلمانان و فراهم آوردن موجبات تسلط و تحکم مواضع خود، با بهره گیری و سوء استفاده از قرآن کریم برای رسیدن به هدف نهایی خود که همانا محو قرآن و تثبیت مقاصد شیطانی ابرقدرت ها و خارج نمودن قرآن از صحنه است، تلاش وافری کنند و قرآن را عامل انحطاط و عقب ماندگی مسلمانان معرفی کنند.

جبارزاده گفت: نکته ای که امروز واجب است به آن بپردازیم، مهجوریت قرآن در روزگار ماست، فاصله گرفتن مردم و به خصوص نسل جوان از مفاهیم و معارف عمیق قرآن که به واسطه تلاش و توطئه مستمر دشمنان اسلام است، نباید نادیده گرفته شود.

وی تاکید کرد: اینک زمان آن رسیده که با بازگشت به قرآن کریم و سنت پیراسته از تاویلات آمیخته با خرافه و تعصب، قرآن را از کنج طاقچه ها و گوشه مساجد به صحنه ی واقعی زندگی بیاوریم و از رهنمون های سازنده اش مدد بگیریم.

وی گفت: مسوولین باید با نشر و توسعه کتابهای قرآنی تمام جلوه های حقیقی قرآن را برای جهانیان به ویژه آگاهی و بیداری هرچه بیشتر ملل اسلامی بیان کنند.

جبارزاده گفت: مهمترین سرمایه گذاری دشمنان اسلام دور کردن ذهن و دل و اندیشه انسانها از حقیقت قرآن است.

بر اساس این گزارش، نمایشگاه بزرگ قرآن تبریز با شرکت 30 ناشر و حدود 40 موسسه نرم افزار قرآنی از 18 تا 24 تیر ماه جاری از ساعت 18 تا 23 در سالن پروین اعتصامی نمایشگاه بین المللی این شهر در فضایی به مساحت شش هزار و 500 مترمربع از عصر دیروز آغاز بکار کرده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه