logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

روحانیون و مبلغان مذهبی، زبان گویای پلیس و بالهای معنوی امنیت هستند

روحانیون و مبلغان مذهبی، زبان گویای پلیس و بالهای معنوی امنیت هستند
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: روحانیون و مبلغان مذهبی، زبان گویای پلیس و بالهای معنوی امنیت هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر ؛  سرهنگ "شهریار حیدری" معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری در جمع روحانیون و مبلغان مذهبی ماه مبارک رمضان ضمن تبریک این ماه پر فیض و برکت به جایگاه تاثیرگذار روحانیت در تامین امنیت و پیشگیری از آسیب های اجتماعی در جامعه اشاره کرد و گفت: به دلیل ارتباط نزدیک روحانیت با مردم و آگاه سازی در زمینه پیشگیری و صیانت از آسیب های اجتماعی ، اقدامات اثرگذاری از خود در جامعه برجای گذاشته اند.

وی عدم آگاهی را مهمترین عامل گرفتار شدن افراد به ‌خصوص جوانان را در دام آسیب های اجتماعی دانست و گفت: کاهش معضلات اجتماعی در گرو نهادینه شدن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.

سرهنگ "حیدری" پیشگیری از جرایم و تأمین نظم و امنیت شهروندان را از راهبردهای مهم پلیس برشمرد و گفت: با همراهی روحانیون و با تلاش همه دستگاه‌های فرهنگی و استفاده از آموزه های اسلامی می‌توان آسیب های اجتماعی را کاهش داد.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان چهارمحال و بختیاری علما و روحانیون را زبان گویای پلیس در جامعه خواند و گفت: روحانیون و مبلغان مذهبی با ریشه یابی و آسیب شناسی اجتماعی می توانند یاور پلیس در ایجاد امنیت و آرامش شهر باشند.

سرهنگ "شهریار حیدری "با بیان اینکه نیروی انتظامی حافظ ارزش های اسلام و انقلاب است گفت: هرچه تعامل و همکاری پلیس با روحانیون و مبلغان مذهبی تقویت شود نظم اجتماعی در جامعه بیشتر خواهد شد.

وی آگاهسازی خانواده ها و پیشگیری از آسیب های اجتماعی را با بهره گیری از ظرفیت مبلغین مذهبی در ماه مبارک رمضان یک ضرورت دانست و گفت: استفاده از روحانیون و مبلغین موجب مستحکم شدن بنیه های اعتقادی و ایجاد انگیزه جمعی جهت تلاش در این مسیر مقدس خواهد شد.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان چهارمحال و بختیاری در پایان روحانیون و مبلغان مذهبی را بالهای معنوی امنیت در جامعه خواند و گفت: خطیبان مساجد با ریشه یابی و آسیب شناسی اجتماعی می توانند یاور پلیس در ایجاد امنیت و آرامش در جامعه باشند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه