logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دادستان مرکز مازندران هشدار داد

تعطیلی واحدهای صنفی در صورت تظاهر به روزه‌خواری

تعطیلی واحدهای صنفی در صورت تظاهر به روزه‌خواری
دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران گفت: در صورت مشاهده روزه‌خواری در هریک از واحدهای صنفی، نسبت به تعطیلی آن واحد طبق ضوابط قانونی اقدام می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حجت‌الاسلام اسدالله جعفری در گفت‌وگو با بلاغ، اظهار کرد: بر اساس قانون مجازات اسلامی، تظاهر به عمل حرام در انظار و اماکن عمومی و معابر، کیفر حبس یا شلاق را در پی دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, بلاغ,

وی افزود: به تمامی افرادی که به هر دلیل در انظار عمومی روزه‌خواری می‌کنند اعلام می‌شود برخورد لازم و قاطع از سوی ضابطان قضایی و دستگاه‌های مربوطه با این افراد صورت می‌گیرد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران خاطرنشان کرد: به منظور مراعات شان و حرمت این ماه مبارک لازم است تمام صنوف و واحدهای خدماتی و تجاری همچون سال‌های گذشته با بزرگداشت شعائر اسلامی از ارائه هرگونه خدماتی که موجب تظاهر به روزه خواری را فراهم می‌شود، پرهیز کنند.

جعفری تاکید کرد: در صورت مشاهده تخلف یاد شده در هریک از واحدهای صنفی، نسبت به تعطیلی آن واحد طبق ضوابط قانونی اقدام می‌شود.

وی اضافه کرد: متولیان مساجد با همکاری و تعامل با مسؤولان ذیربط در تأمین نظم، امنیت شهر و تسهیل رفت و آمد مطلوب‌تر به ویژه در شب‌های پرشکوه قدر، پخش صدای بلندگوها را در مراسم به گونه‌ای تنظیم کنند که موجب آسایش سالخوردگان و بیماران فراهم شود.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران در پایان گفت: با آرزوی بهبود و سلامتی برای بیماران و افرادی که برای عذر شرعی قادر به روزه‌داری نیستند، انتظار می‌رود از تظاهر به روزه‌خواری دوری کنند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه