logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه عجب شیر:

حفظ حرمت ماه مبارک رمضان وظیفه ای همگانی است

حفظ حرمت ماه مبارک رمضان وظیفه ای همگانی است
امام جمعه عجب شیر بر حفظ حرمت ماه مبارک رمضان تاکید کرد وافزود: باید از فرصت های ماه مبارک رمضان در راستای ارتقا فرهنگ دینی و جامعه بهره مند شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازفرهنگ عجب شیر ،حجت الاسلام شربیانی در سومین شورای فرهنگی شهرستان عجب شیر با اشاره به اینکه ماه مبارک رمضان یکی از ماه های پرفضیلت الهی است گفت: همان طور که مردم برای بهار آماده و از آن استقبال می کنند باید برای این ماه نیز که بهار قرآن است، آماده شده و روحیه معنوی خود را تقویت کنند.
امام جمعه عجب شیر با اشاره به اهمیت و جایگاه ماه مبارک رمضان در کسب فضایل اخلاقی و مذهبی برای انسان، یادآور شد: در این ماه انجام فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر برای جلوگیری از روزه خواری برای همه آحاد امت اسلامی واجب است.
رییس شورای فرهنگ عمومی عجب شیر در ادامه تاکید کرد: برنامه ریزی صحیح و مراسمات با شکوه در ماه مبارک رمضان باید با همکاری دستگاهها و مردم صورت پذیرد تا مردم روزه دار از فیوضات این ماه بیشتر بهره مند گردند.
وی گفت: با توجه به اینکه ایام ماه مبارک رمضان مقارن با رحلت حضرت امام خمینی (ره) و حماسه ١۴ خردادشده است باید برنامه های فرهنگی به نحو شایسته ای برگزار گردند .
امام جمعه عجب شیردر بخش دیگری از سخنان خود گفت: کمک به نیازمندان، عیادت بیماران و دیدار اقوام و دوستان از دیگر امتیازات تحول در روزه داران است و باید این فرهنگ در جامعه اسلامی تقویت شود.
وی هم چنین با تاکید بر اینکه باید از روزه خواری در ملاعام جلوگیری شود، گفت: روزه خواری در ملاعام در واقع توهین به فرهنگ عمومی مردم است و نهادهای ذی ربط باید اقدامات مناسب را برای این کار انجام دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ عجب شیر, فرهنگ عجب شیر, فرهنگ عجب شیر,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه