فرمانده انتظامی میاندوآب خبر داد؛
توقیف ۱۹۷۸ ثوب البسه خارجی در میاندوآب/ یک میلیارد ریال کالای قاچاق کشف شد
فرمانده انتظامی میاندوآب گفت: با تلاش و هوشیاری کارکنان این منطقه انتظامی میاندوآب محموله های قاچاق به ارزش یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال در محورهای مواصلاتی این شهرستان کشف و ضبط شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حسن شیخ نژاد در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر، اظهار کرد: ماموران انتظامی شهرستان موفق شدند، در کنترل محورهای مواصلاتی محموله های کالای قاچاق را کشف و ضبط شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , زرین خبر,فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: این محموله ها شامل، تعداد یک هزار و ۹۷۸ ثوب البسه خارجی، ۶۰ حلقه لاستیک خارجی و ۸۰ عدد لوازم خانگی بودند که در سه علمیات مختلف کشف شده اند.
وی با بیان اینکه در این زمینه پنج نفر نیز دستگیر شد، گفت: در این زمینه سه دستگاه خودرو نیز توقیف و مراتب پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی ارسال شد.
شیخ نژاد تصریح کرد: مجموع ارزش ریالی این محموله ها یک میلیارد و۸۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.
انتهای پیام/
فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: این محموله ها شامل، تعداد یک هزار و ۹۷۸ ثوب البسه خارجی، ۶۰ حلقه لاستیک خارجی و ۸۰ عدد لوازم خانگی بودند که در سه علمیات مختلف کشف شده اند.
,وی با بیان اینکه در این زمینه پنج نفر نیز دستگیر شد، گفت: در این زمینه سه دستگاه خودرو نیز توقیف و مراتب پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی ارسال شد.
,شیخ نژاد تصریح کرد: مجموع ارزش ریالی این محموله ها یک میلیارد و۸۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه