فرماندار دلیجان:

فروش نان گرانتر از نرخ‌های مصوب،در ماه رمضان ممنوع است

فروش نان گرانتر از نرخ‌های مصوب،در ماه رمضان ممنوع است
فرماندار دلیجان بیان کرد: فروش هر نوع نان تحت عنوان مخصوص و به قیمت‌های بالاتر از نرخ‌های مصوب ،در ماه رمضان ممنوع است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پیام دلیجان؛محمد کردی فرماندارشهرستان دلیجان در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان دلیجان بر نظارت بر کیفیت آرد نانوایان و نان های تولیدی در این شهرستان تاکید کرد و گفت: دستگاه های نظارتی و اتحادیه نانوایان باید با تخلفاتی از جمله کم فروشی و رعایت نکردن بهداشت برخورد کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام دلیجان,

کردی اظهار کرد: همچنین  دستگاه های نظارتی باید ضمن برخورد با نانوایی هایی که نان را با کیفیت مطلوب پخت نمی کنند، نانوایانی را که نان را با کیفیت مطلوب پخت و تخلفی نیز ندارند، تشویق نمایند.

,

وی ادامه داد: رعایت ساعات کاری تعیین و ابلاغ شده از جانب اتحادیه نانوایان شهرستان الزامی است.

,

فرماندار دلیجان بیان کرد: فروش هر نوع نان تحت عنوان مخصوص و به قیمت‌های بالاتر از نرخ‌های مصوب ،در ماه رمضان ممنوع است.

,

جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان دلیجان به ریاست فرماندار شهرستان دلیجان و دیگر اعضای کارگروه روز یکشنبه ۷ خرداد ماه برگزار شد.

,

شهرستان دلیجان دارای یک بخش مرکزی، ۲ شهر دلیجان و نراق، چهار دهستان و ۱۰۰ آبادی دارای سَکنه است.

,

, ,

 

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه