logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس انجمن سینمای جوان استان کرمانشاه خبر داد:

تولید فیلم داستانی«مدافع بی‌نام» در استان کرمانشاه

تولید فیلم داستانی«مدافع بی‌نام» در استان کرمانشاه
رئیس انجمن سینمای جوان استان کرمانشاه از تولید فیلم داستانی«مدافع بی‌نام» در استان کرمانشاه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا کامران رضایی در گفتگو با خبرنگار طاق نیوز، از تولید فیلم داستانی «مدافع بی‌نام» در استان کرمانشاه خبر داد و گفت: این فیلم  به نویسندگی و کارگردانی روح الله  کردمیر و موضوع دفاع مقدس در استان در حال تولید است و هفته گذشته آخرین مراحل تصویربرداری آن در کرمانشاه به پایان رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طاق نیوز,

وی افزود: داستان فیلم روایتگر رزمنده مدافع حرمی است که در مواجهه با نیروهای داعش که قصد کشتن خانواده ای مسلمان را دارند دست به عملیاتی پیچیده می زند.

,

 رئیس انجمن سینمای جوان استان کرمانشاه تصریح کرد: تصویربرداری این فیلم را اصغر لایی به عهده داشته و کورش شیرمحمدی، سروه منوچهری، نازنین حسینی، بهزاد وثوقی، مسعود مصطفی پور وسهراب چاله چاله در آن به ایفای نقش می‌پردازند.

,

وی گفت: «مدافع بی نام» از روز گذشته مراحل صداگذاری و تدوین خود را آغاز و تا ۲ هفته آینده آماده نمایش و ارسال به جشنواره ها خواهد بود.

,

رضایی در خصوص دیگر عوامل این فیلم گفت:  محدثه بهراد به عنوان دستیار کارگردان، امین سلیمی به عنوان  صدابردار و محمود موقوفه ای کار عکاسی پشت این فیلم را بر عهده داشته اند و انجمن سینمای جوان کرمانشاه مجری طرح این پروژه بوده است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه