logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بخشدار جالق خبر داد؛

۳۰ اصله خرما بارور در جالق طعمه حریق شدند

۳۰ اصله خرما بارور در جالق طعمه حریق شدند
بخشدار بخش جالق شهرستان سراوان از طعمه حریق شدن 30 اصل خرما بارور در آتش سوزی روز گذشته این منطقه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون، عبدلحکیم شهمیری بخشدار بخش جالق شهرستان سراوان از آتش سوزی در باغات نخیلات این منطقه خبر داد و اذعان داشت: آتش سوزی به باغات و مزارع " کاندالی" در منطقه "گورگ" آسیب وارد کرده است.
وی افزود: این حادثه در ساعت 11 و 15 دقیقه ظهر روز گذشته رخ داده است که در ساعت 13 و 30 دقیقه به همت و تلاش آتش نشانان این بخش مهار شد.
بخشدار جالق خاطر با اشاره به اینکه تعداد 30 اصله درخت خرما بارور در این آتش سوزی طعمه حریق شدند، نبود راه دسترسی به سطح باغات و عدم هرس و جمع آوری نشدن ضایعات نخیلات خرما را ازعلت های گسترش آتش سوزی ها در این منطقه برشمرد.
شهمیری در پایان با بیان اینکه بخش جالق یکی از مهم ترین قطب های کشاورزی این منطقه  محسوب می شود، گفت: طی آتش سوزی های پی در پی که در چند روز اخیر در این منطقه به وقوع پیوسته است  در مجموع چهار هکتار از باغات سطح کشت منطقه طعمه حریق شدند.
گفتنی است در آتش سوزی هشت ساعته بهمن ماه سال گذشته در بخش جالق تعداد 370 اصله درخت خرما که 230 درخت بارور، 150 نخل پا جوش و محصولات مزارع سطح کشت این منطقه شامل باقلا، یونجه، سبزیجات از بین رفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شستون،, , , , ,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه