سرپرست بازرسی اداره کل اوقاف اصفهان خبر داد؛

بازرسی از نحوه اجرای طرح «ضیافت الهی» در بقاع متبرکه/ بازرسی ها محسوس و نامحسوس خواهد بود

بازرسی از نحوه اجرای طرح «ضیافت الهی» در بقاع متبرکه/ بازرسی ها محسوس و نامحسوس خواهد بود
بخشی گفت: بازرسی های محسوس و نامحسوس برای ارزیابی نحوه اجرای طرح ضیافت الهی در بقاع و امامزادگان اصفهان در حال اجرا است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ سرپرست بازرسی و ارزیابی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با تبریک به مناسبت فرا رسیدن ایام ماه میهمانی خدا و آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم مومن و روزه دار استان، اظهارکرد: بازرسی ها برای  ارزیابی نحوه اجرای طرح ضیافت الهی در طول ایام ماه مبارک رمضان در جوار 206 بقعه متبرکه و امامزادگان عظیم الشان استان اصفهان در حال اجرا است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

حمید بخشی ادامه داد: هدف این بازرسی ها، بررسی نقاط ضعف و قوت این طرح و همچنین مسائل و مشکلاتی است که در اجرای این طرح وجود دارد.

,

وی تصریح کرد: گروه های بازرسی به صورت روزانه و همچنین به شکل محسوس و نامحسوس از نحوه اجرای این طرح سرکشی می کنند.

,

سرپرست بازرسی و ارزیابی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان در ادامه افزود: این بازرسی ها توسط 65 نفر از رابطان بازرسی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان از اجرای برنامه هایی همچون؛ برپایی خیمه های معرفت، اقامه نماز مغرب و عشاء، فعالیت مبلغان، برپایی محافل انس با قرآن کریم و… که در قالب طرح ضیافت الهی در طول ایام ماه مبارک رمضان در جوار بقاع متبرکه برگزارشده، انجام می شود.

,

بخشی ادامه داد: همچنین در صورتی که زائران و مجاوران اماکن متبرکه از نحوه اجرای برنامه های ضیافت الهی انتقاد یا پیشنهادی داشته باشند می توانند روزهای زوج از ساعت 8 صبح الی 12 ظهر با شماره تلفن 36619185 داخلی 3120 تماس حاصل کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه