logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان:

عفاف و حجاب ضامن حفظ کرامت و حقوق بانوان است

عفاف و حجاب ضامن حفظ کرامت و حقوق بانوان است
عفاف و حجاب به عنوان ضامنی برای حفظ حقوق، کرامت و شرافت انسانی بانوان در جامعه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از جهانبین نیوز، علی گرجی با اشاره به بیست و یکم تیرماه روز ملی عفاف و حجاب اظهار کرد: دختران و زنان محجبه سنگربانان کرامت، شرافت، عفت و اخلاق عمومی در جامعه هستند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا  , جهانبین نیوز,

وی، این روز را فرصت مغتنمی برای با تبیین و بازاندیشی اهمیت حفظ گوهر ارزشمند حجاب و عفاف در جامعه دانست و افزود: با بررسی ابعاد، زوایا و محسنات حجاب برتر و عفت عمومی می‌توان جامعه را برای حضور بیشتر و پرشورتر زنان و دختران امن کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان حضور بانوان ایرانی با حجاب کامل در عرصه‌های بین‌المللی را از افتخارات انقلاب‌اسلامی عنوان کرد و گفت: کم نیستند بانوان محجبه‌ای که با اقتدار کامل در عرصه مختلف علمی، عرصه‌های گوناگون ورزشی، هنری، اجتماعی حاضر شده و صاحب درجات برتر و نشان‌های ملی و جهانی غرورانگیزی برای کشور شدند.

گرجی، حضور بانوان در عرصه‌های مختلف سیاسی اجتماعی را همدوش با مردان و بلکه در مواردی جلوتر از آنان ذکر کرد و افزود: پس از گذشت سی و پنج سال از پیروزی انقلاب اسلامی، دختران و بانوان ایران اسلامی با باز شناخت و بازآفرینی الگو حقیقی یک زن مقتدر، کامل و عفیف در عرصه‌های گوناگون وظایف خطیر خود را انجام می‌دهند.

وی گفت: حضور در ادوار مختلف انتخابات، شرکت در تظاهرات و راهپیمایی‌های عمومی و ملی، حضور جدی در اقامه نماز در مساجد و مصلی‌های نماز جمعه در سراسر کشور نمونه‌ای از حضور بانوان در جامعه با حفظ کامل حقوق و کرامت آنان است.

گرجی در بخش پایانی سخنانش دختران و بانوان محجبه و عفیف کشور را بیزار از بی‌بندوباری و سبک زندگی غربی و سیاست‌های استکباری خواند و خاطرنشان کرد: یکی از بارزترین و برترین الگوهای بانوان حضرت فاطمه‌الزهرا و حضرت زینب کبری(سلام‌الله علیهما) هستند که که بایستی دختران و بانوان با تأسی به این ذوات مقدسه و الگوهای برتر، مسیر درست رشد و کمال خود را پی بگیرند.

گفتنی است روز گذشته در میعادگاه‌های نماز جمعه سراسر استان مردم مؤمن و روزه‌دار با حضور باشکوه خود شعارهایی در حمایت از حجاب و عفاف سردادند.

انتهای پیام/خ ز/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه