logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

هشدار کوشکی نسبت به تحویل گاز مجانی به ترکیه

هشدار کوشکی نسبت به تحویل گاز مجانی به ترکیه
این استاد دانشگاه با بیان اینکه گازی که مجانی به ترکیه صادر می‌شود متعلق به روحانی و زنگنه نیست اظهار داشت: این گاز متعلق به مردم ایران و نسل‌های آینده است؛ این همان گاز است که زمستان خیلی از مردم با مراجعه به ادارات گاز خواهش می‌کردند قبضش را قسطی کنند چون واقعا پولی نداشتند که بهای آن را بدهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسیم آنلاین؛ محمد صادق کوشکی استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، در خصوص اخبار منتشر شده مبنی‌بر فروش مجانی گاز ایران به ترکیه خاطر نشان کرد: هفته‌ها مردم در مناظره‌ها و تبلیغات انتخاباتی این عبارت را از آقای روحانی و حامیان وی مکررا شنیده‌اند که دولت، دولت شفافیت است و اطلاع رسانی در این دولت به حداکثر آن رسیده است.
 
کوشکی با بیان اینکه مردم حق دارند همه چیز را بدانند اظهار داشت: نکته این است که آقای روحانی اگر هنوز هم به آن حرف‌ها اعتقاد دارند و مردم را دارای حافظه فرض می‌کنند وظیفه دارند دقیقا توضیح دهند که ماجرای ارسال گاز رایگان به ترکیه چیست.
 
وی افزود: مردم حق دارند بدانند که چرا دولت آقای روحانی از طرفی گاز رایگان به ترکیه می‌فرستد و از طرف دیگر لایحه به مجلس می‌دهد که اگر انسان فقیری در گوشه‌ای از مملکت پول پرداخت قبض گاز، آب یا برق نداشت باید گاز، آب یا برقوی قطع شود.
 
این استاد دانشگاه با بیان اینکه گازی که مجانی به ترکیه صادر می‌شود متعلق به آقای روحانی و زنگنه نیست اظهار داشت: این گاز متعلق به مردم ایران و نسل‌های آینده است؛ این همان گاز است که زمستان گذشته خیلی از مردم با مراجعه به ادارات گاز شهرها از آنها خواهش کرده بودند پول قبضش را قسطی کنند چون واقعا پولی نداشتند که بهای آن را بدهند و این گاز مجانی همانی است که وقتی فقرا پولش را نمی‌دهند قطع می‌شود
 
وی افزود: در چنین شرایطی آقای روحانی باید به مردم که صاحب اصلی این ثروت ملی هستند مانند یک انسان با شرف توضیح دهد که اصلا ماجرا چیست و سخن نگفتن وی یا وزیر مربوطه در این رابطه نشان می‌دهد که چقدر آن ادعای شفافیت درست است.
 
کوشکی با بیان اینکه در موضوع فروش مجانی گاز مسئولیت کسانی که به آقای روحانی رای دادند بیشتر از دیگران است اظهار داشت: یعنی آنها باید بیشتر از همه مطالبه کنند که آقای روحانی چرا گاز این مملکت مفت به ترکیه می‌رود؟ این همان گازی است که اگر یک ایرانی یک روز دیرتر قبض آن را پرداخت کند وسط زمستان هم باشد و حتی به خاطر فقر هم باشد قطع می‌شود.
 
وی در پایان تاکید کرد: اگر آقای روحانی اصل ماجرای فروش مفتی گاز به ترکیه را توضیح دهد نشان داده‌ که انسان راستگو، درستکار و شفافی است و اگر خدای نکرده مانند خیلی از پرونده‌های دیگر اینجا را هم محرمانه اعلام کنند و مردم را نامحرم تلقی کنند، عکس این موارد ثابت می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه