به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، امام جمعه بجنورد بیان داشت: امام یک جریان مهم تاریخی در کشور و یک نقطه عطفی درکشور بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر اترک, حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، امام جمعه بجنورد, بیان داشت: امام یک جریان مهم تاریخی در کشور و یک نقطه عطفی درکشور بود.,
وی افزود: در هر پیروزی که بدست آورده ا یم و می آوریم باید از آن بزرگ مرد یاد کنیم و نگذاریم نام امام و یاران امام در مظلومیت قرار گیرد .
وی امام (راحل) را به عنوان یک نماد نه یک شخصیت یاد کرد و متذکر شد: براین اساس باید تلاش کنیم هیچ گاه یاد امام و یارانش به فراموشی سپرده نشود بلکه باید شفاف برای نسل های آینده امام خمینی (ره) را معرفی کنیم.
حجت الاسلام یعقوبی ولی نعمت مردم کشور ایران را امام خمینی یاد کرد وگفت: شهدای 15 خرداد نیز راست قامتی ملت ایران در طول تاریخ را به ثبت رساندند.
وی افزود: بنابراین هرچه داریم از امام خمینی (ره) داریم اگرچه امام دربین ما نیست ولی هیبت، قدرت، مدیریت، سعه صدر و چشم اندازهای بلند ایشان درمیان ما است.
وی مهمترین رمز پیرورزی امام خمینی (ره) را ایمان به مردم دانست.
انتهای پیام/ب
, وی امام (راحل) را به عنوان یک نماد نه یک شخصیت یاد کرد و متذکر شد: براین اساس باید تلاش کنیم هیچ گاه یاد امام و یارانش به فراموشی سپرده نشود بلکه باید شفاف برای نسل های آینده امام خمینی (ره) را معرفی کنیم.,
, حجت الاسلام یعقوبی ولی نعمت مردم کشور ایران را امام خمینی یاد کرد وگفت: شهدای 15 خرداد نیز راست قامتی ملت ایران در طول تاریخ را به ثبت رساندند.,
, وی افزود: بنابراین هرچه داریم از امام خمینی (ره) داریم اگرچه امام دربین ما نیست ولی هیبت، قدرت، مدیریت، سعه صدر و چشم اندازهای بلند ایشان درمیان ما است.,
, وی مهمترین رمز پیرورزی امام خمینی (ره) را ایمان به مردم دانست.,
, انتهای پیام/ب]
ارسال دیدگاه