رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) میاندوآب خبرداد؛
کمک ۲۵۰ میلیون ریالی خیرین میاندوآبی به نیازمندان در جشن رمضان
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) میاندوآب گفت: خیرین، در جشن رمضان امسال به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) این شهرستان ۲۵۰ میلیون ریال کمک کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسول بخشی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر با بیان اینکه جشن رمضان امسال با حضور خیرین و نیکوکاران برگزار شد، اظهار کرد: این جشن مانند سال های گذشته با حضور مسئولان، خیرین و نیکوکاران خیراندیش شهرستان در کمیته امداد امام خمینی(ره) برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر ,رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) میاندوآب افزود: در جشن رمضان امسال در مجموع خیرین نیک اندیش شهرستان ۲۵۰ میلیون ریال به صورت نقدی برای تهیه سبدکالا و جیره غذایی خشک و گرم به مددجویان کمک نقدی کردند.
,وی گفت: کمک های جمع آوری شده خیرین برای تهیه یک هزار و ۷۸۰ سبدکالا و توزیع آن بین خانوارهای مددجوی تحت پوشش استفاده می شود.
,بخشی تصریح کرد: علاوه بر توزیع سبدکالا، از طریق خیرین و حامیان نیز برای دو و ۵۰۰ هزار، وعده افطاری تهیه و در بین خانوارهای نیازمند و مددجوی تحت پوشش توزیع می کنیم.
,رسول بخشی هم چنین با تقدیر و تشکر از ستاد خیرین و کمک های مردمی به این نهاد، اظهار کرد: خیرین نیکوکار میاندوآبی همواره یار و مددکار ما بوده و هستند در راستای رفع نیازهای محرومان و اقدامات خداپسندانه قدم برداشته اند و امیدواریم همیشه یار و یاور ما باشند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه