فرمانده سپاه ناحیه سرپلذهاب:
خون شهدا درخت استقلال و امنیت کشور را آبیاری کرد / لزوم تداوم راه امام(ره) و شهداء در جامعه
فرمانده سپاه ناحیه سرپلذهاب باتاکید بر لزوم تداوم راه امام و شهداء در جامعه گفت: خون شهدا درخت استقلال و امنیت کشوررا آبیاری کرد و همه ما مدیون خون شهداهستیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بازی دراز، سرهنگ پاسدار نجفعلی کرمی در حاشیه آئین غباروبی گلزار شهدای شهرستان ضمن بزرگداشت سالگرد ارتحال امام راحل(ره) و یاد و خاطره شهدای قیام 15خرداد و شهدای هشت سال دفاع مقدس گفت: خون شهیدان، باعث بقا و ماندگاری نظام اسلامی شد، پس همه ما مدیون خون شهدا هستیم و باید همواره در مسیر اهداف شهدا حرکت کنیم و به دنبال تحقق اهدافی باشیم که این عزیزان برای آن به شهادت رسیدهاند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,,
وی، تجدید میثاق با ارزش ها و آرمان های شهدا و بیعت مجدد با رهبر فرزانه انقلاب و بستن پیوند ناگسستنی با ولایت را از وظایف دینی و آرمانی همه برشمرد و اظهار داشت: ما در اینجا با شهدا عهد می بندیم که به وظایفمان به نحو احسن عمل کنیم تا ایران اسلامی را بیش از پیش سرفراز نموده و پرچم پرافتخار کشورمان را بر فراز قله های علمی جهان به اهتزاز در آوریم.
,,
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان هدف از عطر افشانی و گلباران مزار شهدا تجدید میثاق با روح بلند و ملکوتی شهدای که جان خود را فدای انقلاب اسلامی و آرمانهای امام راحل کردند و تجدید پیمان با آرمانهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و بیعت دوباره با رهبرکبیر انقلاب عنوان کرد.
,,
در این مراسم معنوی فرمانده سپاه ناحیه سرپل ذهاب و جمعی از پرسنل این ناحیه و بسیجیان با نثار فاتحه و عطر افشانی مزار شهدا بار دیگر با آرمانهای شهدای انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.
,,
شهرستان سرپلذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای بیش از85 هزار نفر جمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد که 876 شهید والامقام تقدیم اسلام کرده است.
, .,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه