تمهیدات سازمان مدیریت بحران برای مراسم سالگرد ارتحال امام(ره):

پیش‌بینی حضور صدها هزار نفری زائران در حرم مطهر/ نظارت بر عرضه موادغذایی در ایستگاه‌های صلواتی

پیش‌بینی حضور صدها هزار نفری زائران در حرم مطهر/ نظارت بر عرضه موادغذایی در ایستگاه‌های صلواتی
معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور گفت: پیش‌بینی شده است که امسال بین 200 تا 300 هزار نفر در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) حضور داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرتضی اکبرپور معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور تمهیدات لازم برای برگزاری مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) را تشریح کرد و گفت: امسال چون اولین سالی است که مراسم ارتحال حضرت امام (ره) با ایام رمضان همزمان شده سفر ساکنان استان‌های دورتر برای این مراسم لغو شده و تنها تعداد کمی از استان‌های همجوار تهران مانند قم، البرز، اصفهان، مرکزی و سمنان در محل حاضر خواهند شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: بنابراین پیش‌بینی ما این است که امسال بین 200 تا 300 هزار نفر در مراسم حضور داشته باشند.

,

معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: از طرفی تمهیداتی اندیشیده شده تا مسافران پس از پایان مراسم و صرف افطار مجدد به استان و شهرهای خود باز گردند.

,

اکبرپور از تامین آب شرب، توزیع بسته‌های غذایی و اسکان مسافران از سوی شهرداری خبر داد و گفت: با هماهنگی وزارت بهداشت نیز بر کیفیت محصولات عرضه شده در ایستگاه‌های صلواتی و وعده‌های غذایی نظارت می شود.

,

وی گفت: با هلال‌احمر و اورژانس برای استقرار کمپ‌های امدادرسانی هماهنگی ها شده تا از صبح روز مراسم در محل مستقر باشند.

,

اکبرپور از حضور و استقرار دستگاه‌های امنیتی در محوطه حرم مطهر خبر داد و گفت: پیش‌بینی شرایط جوی نیز انجام شده تا برای زائران مشکلی پیش نیاید.

,

منبع: فارس

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه