logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دادگاه اروپا بیمه معلم را از لیست تحریم خارج کرد

دادگاه اروپا بیمه معلم را از لیست تحریم خارج کرد
مدیرعامل بیمه معلم از صدور حکم دادگاه اروپا مبنی بر خروج این شرکت از لیست تحریم اتحادیه اروپا خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، باشگاه خبرنگاران،به نقل از روابط عمومی کشتیرانی جمهوری اسلامی، محمدابراهیم تحسیری با اشاره به پیشینه تحریم بیمه معلم از سوی اتحادیه اروپا، گفت: از دو سال پیش و زمانی که به دلیل تحریم‌های دولت‌های غربی، بیمه معلم بیمه کشتی های ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را بر عهده گرفت، اتحادیه اروپا نسبت به تحریم بیمه معلم اقدام کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
وی ادامه داد: از زمان شروع این تحریم، شرکت بیمه معلم با اقامه دعوی به دادگاه اروپا نسبت به اثبات حقانیت این شرکت اقدام کرد و حدود چهار ماه پیش دادگاه اروپا جهت رسیدگی به این دعوی تشکیل و دفاع خوبی از سوی وکلای بیمه معلم در این جلسه انجام شد.
,
 
,
مدیرعامل بیمه معلم افزود: در نهایت با پیگیری های مکرر معاونت حقوقی و امور بین الملل ریاست جمهوری ، وزارت امور خارجه و مسئولان این شرکت ، دادگاه اروپا با صدور حکم ، این شرکت را از لیست تحریم های اتحادیه اروپا خارج کرد.
,
 
,
به گفته تحسیری، با لغو تحریم‌ها، بیمه معلم دوباره می‌تواند کشتی‌های ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را تحت پوشش بیمه‌ای قرار دهد.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه