تغییر نتایج آراء انتخابات شورای اسلامی روستای گچ بلند بهمئی/منتخب اولی که چهارم شد
نتایج انتخابات شورای اسلامی روستای گچ بلند بهمئی بعد از اعتراضات مردمی و ببازبینی و شمارش مجدد آراء توسط شورای تامین و هیئت نظارت شهرستان، تغییر کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری آوای ماغر، بعد از اعتراضات مردمی روستای گچ بلند بهمئی نسبت به انتخابات شورای اسلامی این روستا، هیئت نظارت بر انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا و شورای تامین شهرستان بهمئی صندوق اخذ رای این روستا را بازبینی کرد که نتایج آن تغییراتی داشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ماغر,عبدالحسین محمدی نیا با 215رای، محمد رضا جومردی با 211رای و سرخاب حشمتی با 209رای منتخبین اول تا سوم شورای روستا در بازبینی و شمارش جدید هستند.
,گفتنی است نفر اول شمارش قبل در شمارش جدید نفر چهارم شد و از پیروزی در این انتخابات جا ماند.
,جمعی از مردم روستای گچ بلند و تعدادی از کاندیدای انتخابات شورای اسلامی با صدور بیانیه ای از شورای تامین و هیئت نظارت شهرستان تقدیر کردند.
,متن پیام تقدیر به شرح ذیل در اختیار این پایگاه خبری قرار گرفت:
,بسم الله الرحمن الرحیم
,شورای محترم تامین شهرستان و هیئت محترم نظارت بر انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در شهرستان بهمئی
,با سلام و تحیت فراوان و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری
,سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) را به شما مسئولین و مردم شریف ایران تسلیت میگوییم.
,همه ما وظیفه داریم به پاس عدالت اجتماعی و احساس همدلی،اتحاد و اعتماد بین مردم و مسئولین از یکایک شما تشکر و قدردانی کنیم و از اینکه در این مدت جهت پیگیری و بررسی صندوق انتخابات شورای اسلامی روستای گچ بلند همکاری کردید صمیمانه سپاسگزاریم و از همه کسانیکه در این راه همیار بودند تشکر میکنیم.امیدواریم جهت ارتقای پیشرفت و توسعه روستا بتوانیم در کنار شما مسئولین شهرستان مشکلات را برطرف کنیم و باتوجه به اهمیت روستا و ظرفیتهایی که دارد در سالهای آتی شاهد تغییرات چشمگیر با کمک سایر مسئولین و همه مردم و روستاهای همجوار برای آبادانی قدم برداریم.
,وسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
,مورخه۹۶/۰۳/۱۳
,از طرف جمعی از مردم روستای گچ بلند و تعدادی از کاندیدای انتخابات شورای اسلامی روستای گچ بلند
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه