logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

وزارت ورزش در انتظار صلح پرسپولیس و اسپانسر

وزارت ورزش در انتظار صلح پرسپولیس و اسپانسر
ماجرای پرسپولیس و اسپانسر خود به مراحل پایانی رسیده و به نظر می‌رسد دو طرف با برآورده کردن و نزدیک شدن به خواسته‌های یکدیگر بار دیگر توافقنامه همکاری را به امضا برسانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با پایان خوش برای پرسپولیس اکنون همه در انتظار این هستند تا آنها با قدرت برای ادامه مسیر پرفشار و پرهیجان خود گام بردارند. مهمترین مساله برای فصل جدید ماجرای اسپانسرینگ این تیم است. اختلافاتی که از اواخر سال گذشته شروع شد و رابطه بین علی اکبر طاهری و اسپانسر را تیره کرد. مساله‌ای که در روزهای پایانی پای وزارت ورزش را نیز به وسط کشید و آنها نیز به اعمال نظر خود در این خصوص پرداختند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


باشگاه پرسپولیس اعتقاد داشت که طرف مقابل تعهدات خود را به طور کامل عمل نکرده و در سمت مقابل نیز اسپانسر باشگاه معتقد بود که برخی موارد این قرارداد منتهی به عمل نشده و برآورده نشد. موضوعی که همکاری طرفین را نزدیک به ایستگاه پایانی کرد و البته طی روزهای اخیر به نظر می‌رسد شرایط و گفتگوها نزدیک به ادامه همکاری شده است. موضوع مهم در این بخش این بود که اسپانسر خواهان ادامه همکاری برای فصل آینده با توجه به قراردادی که منعقد شده بود است. طبق توافق صورت گرفته پیش از این در صورت تمایل طرفین این قرارداد همکاری برای دو فصل دیگر قادر به تمدید بود و بر این اساس نیز اسپانسر سه فقره چک در اختیار باشگاه قرار داده بود. 

,
,


در صورت برطرف شدن موانع ادامه همکاری و البته با توجه به ضیق وقت و فرصت کم این باشگاه برای تفاهم و برآوردن کردن شرایط جدید برای همکاری، موضوع صلح طرفین در دستور کار قرار خواهد گرفت. 

,
,


طاهری که پیش از این با توجه به دخالت وزارت ورزش و تمایل آنها برای ادامه همکاری مدتی از باشگاه دور بود، در نهایت با توجه به فشار اعمال شده، توانست طرف مقابل را مجبور به قبول بخشی از درخواست خود کند و وزارت را نیز از مواضع خود عقب بکشاند. با این حال در شرایط فعلی با توجه فرصت کمی برای این تیم برای تقویت و تمدید قراردادها برخوردار است به نظر می‌رسد طاهری باید با مدیریت بیشتر ضمن حفظ منافع باشگاه، تصمیم درستی برای آینده این تیم اتخاذ کرده و بتواند خواسته هواداران را نیز برآورده کند. موضوع دخالت وزارت ورزش البته به دلیل ذینفع بودن دو باشگاه دیگر استقلال و تراکتورسازی در این ماجرا بود. اسپانسر مشترک این سه باشگاه به دنبال این بود تا پرسپولیس را به عنوان یکی از اضلاع قدرت در بازاریابی و تامین منافع و منابع حفظ کند و بر این اساس درخواست قطع همکاری از سوی پرسپولیس باعث شد تا آنها نسبت به دو باشگاه دیگر نیز عقب نشینی داشته باشند و این مساله وزارت را به دخالت واداشت تا از سرمایه‌های خود را که در طول فصل تا حدود زیادی از مشکلات مالی دور شده‌ بودند را به شرایط مثبت نزدیک کند و به این دلیل خواهان ادامه همکاری پرسپولیس و صلح طرفین برای دستیابی به راهکار مشترک بود. 

,
,


باید در نهایت دید طبق قرارداد جدید که مبلغ تامین منابع برای در فصل جدید را برای این باشگاه و البته استقلال و تراکتورسازی را با 20 درصد افزایش خواهد همراه خواهد کرد، علی اکبر طاهری به راهکاری مثبتی با طرف مقابل خواهد رسید یا خیر. راهکاری که البته همانطور که گفته شد با توجه به شرایط تیم، بازار اقتصادی، تمایل وزارت و مسائل دیگر رسیدن به یک نقطه مشترک با حامی مالی را می‌طلبد و هر تصمیمی جز این می‌تواند حواشی و اتفاقات ناخواسته‌ای برای تیمی که طی این فصل توانست به شرایط مثبتی چه از نظر مالی و چه کیفی و نتیجه گیری رسیده را داشته باشد.

,
,

 

,

منبع: ورزش 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه