سراج در واکنش به حادثه تروریستی تهران:

آثار نشست آمریکایی-عربی ریاض را در تهران مشاهده کردیم/ حوادث تروریستی تهران مرتبط با سیاست های جدید آمریکاست

آثار نشست آمریکایی-عربی ریاض را در تهران مشاهده کردیم/ حوادث تروریستی تهران مرتبط با سیاست های جدید آمریکاست
کارشناس مسائل سیاسی گفت: حوادث امروز در تهران کاملا مرتبط با سیاست های جدید آمریکا در دولت ترامپ، تغییرات در سازمان CIA و پیوند بیش از پیش عربستان، آمریکا و اسرائیل است که امنیت مارا نشانه گرفته اند کمااینکه چند وقت پیش هم رهبری فرمودند در کوتاه مدت می خواهند امنیت مارا به هم بریزند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا سراج درگفتگو با ناب نیوز در واکنش به حادثه تروریستی امروز در تهران گفت: اقدامی که در مرقد حضرت امام و مجلس انجام شد، عملیات تروریستی بود که متاثر ازتغییر سیاست های آمریکا در قبال ایران و انتصابات جدید در سازمان سی ای ای است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ناب نیوز ,

این کارشناس مسائل سیاسی ابراز کرد: همچنین آثار نشست آمریکایی عربی در ریاض را در تهران مشاهده کردیم؛ ضمن اینکه روز گذشته عادل الجبیر گفته بود ایران باید به دلیل دخالت هایش در منطقه تنبیه شود.

,

سراج خاطرنشان کرد: حوادث امروز در تهران کاملا مرتبط با سیاست های جدید آمریکا در دولت ترامپ، تغییرات در سازمان CIA و پیوند بیش از پیش عربستان، آمریکا و اسرائیل است که امنیت مارا نشانه گرفته اند کمااینکه چند وقت پیش هم رهبری فرمودند در کوتاه مدت می خواهند امنیت مارا به هم بریزند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه