امام جمعه اهل سنت پاوه درباره حوادث تروریستی تهران مطرح کرد؛
هزاران شیرمرد در اورامانات آماده جانفشانی برای انقلاب هستند/ روباه صفتان جایی در میان ما ندارند
اورامانات و پاوه مهد جوانمردانی است که خود را فدای عزت و اقتدار این مرز و بوم کردند و چند نفر روباه صفتِ مزدور نمی توانند این کارنامه را لکه دار کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هزار ماسوله، حاج ماموستا ملا قادر قادری در جمع نمازگزاران پاوه ای به حوادث تروریستی در مرقد امام (ره) و مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: قرآن کریم با ادبیات خاصی از فتنه بحث میکند و میفرماید: «وَ اتَّقُوا فِتْنَةً لا تُصِیبَنَّ الَّذِینَ ظَلَمُوا مِنْکُمْ خَاصَّةً» هوشیار باشید فتنه در میان شما برپا نشود که اگر برپا شود گناهکار و بیگناه را باهم میسوزاند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هزار ماسوله,وی در ادامه به حدیثی از پیامبر اسلام در خصوص فتنه اشاره کرد و گفت: پیامبر اسلام نیز میفرماید: فتنه خوابیده است، لعنت خدا بر آنان باد که بیدارش کنند.
,امامجمعه پاوه سپس به بحثها و هشدارهای فراوان خود در خصوص خطر فتنه داعش اشاره کرد و گفت: بنده بارها و بارها و حتی شب گذشته به این مسئله اشارهکردهام که نباید اجازه دهیم فرزندان ما تحت تأثیر القائات و تندروی قرار گیرند.
,ماموستا قادری در ادامه با ابراز تأسف از حوادث تروریستی تهران، این حوادث را از دو جهت مورد بررسی قرارداد و گفت: بنده از دو جهت متأثر و متأسف شدم اول برای خونهای بهناحق ریخته شده شهیدان و زخمیهای این حادثه و تأسف دوم هم به خاطر اینکه گویا چند نفری از تروریستها اهل این منطقه هستند و این مصیبت بزرگی است.
,وی اورامانات و پاوه را مهد جوانمردای دانست که خود را فدای عزت و اقتدار این مرز و بوم کرده و افزود: اگر چندنفر روباه صفتِ مزدور رفته و یک حرکت ناجوانمردانه انجام داده اند؛ در مقابل این شهرستان صدها شیرمرد تقدیم انقلاب کرده و برای این انقلاب خونها داده و امروز نیز هزاران نفر دیگر داریم که آماده اند در مقابل همه توطئه های دشمنان در آینده ایستادگی کنند.
,امام جمعه پاوه تصریح کرد: با توجه به اینکه این افرادِ فریب خورده به نام اهل سنت چنین کاری را انجام داده اند خیلی از این حادثه ناراحت و متأثریم اما بدون تردید اهل سنت و همه ما و شما از این افراد بری هستیم.
,وی در پایان ضمن تأکید برای لزوم هشیاری بیش از پیش گفت: این عمل در نزد همه ما و تمامی اهل سنت محکوم است.
,منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر امامجمعه پاوه
, پایگاه اطلاع رسانی دفتر امامجمعه پاوه, پایگاه اطلاع رسانی دفتر امامجمعه پاوه]
ارسال دیدگاه