رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان:

تاکنون هیچ موردی از تب کنگو در دشتستان گزارش نشده است/ مردم از خرید ذبح های کنار خیابانی اجتناب کنند

تاکنون هیچ موردی از تب کنگو در دشتستان گزارش نشده است/ مردم از خرید ذبح های کنار خیابانی اجتناب کنند
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: تاکنون هیچ موردی از بیماری تب کنگو در شهرستان دشتستان گزارش و مشاهده نشده است و مسئولان بهداشتی شهرستان نظارت کامل بر این مسئله دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "ناصرون"رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان در گفتگو با "ناصرون" اظهار کرد: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری از جنس عفونت ویروسی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "ناصرون", "ناصرون",

حسین دارابی با اشاره بر اینکه این بیماری از دسته تب‌های خونریزی دهنده ویروسی محسوب می‌شود تصریح کرد: شهروندان برای تهیه گوشت حتما از مراکز معتبر مورد تأیید دامپزشکی خریداری کنند و لازم است بدانند که این بیماری از طریق گوشت پخته شده نیز انتقال پیدا نمی‌کند.

,

داراب همچنین این بیماری را یک بیماری کشنده یاد کرد و تصریح کرد :بیماری تب کریمه کنگو بیماری مهمی است، چراکه مرگ و میر بالایی دارد، عفونت تب کریمه کنگو از طریق تماس با حیوان آلوده به صورت مستقیم و غیرمستقیم، به انسان منتقل می‌شود.

,

وی در خصوص شیوه واگیر این بیماری در بین انسان‌ها، گفت: اگر انسانی که ویروس را دریافت کرده، در مواجهه با انسان دیگری قرار بگیرد، از طریق ترشحات خونی و بدنی خود، بیماری را منتقل می‌کند که این روش انتقال در بیمارستان‌ها رخ می‌دهد و کادر درمان نیز در معرض این نوع ابتلا قرار دارند.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان خاطر نشان شد: آموزش های لازم به پرسنل هایی که در معرض خطر هستند داده شده است زیرا پرسنل ها مراکز درمانی در معرض این بیماری هستند.

دارابی درباره نقش دامپزشکی این مقابله با این بیماری این چنین مطرح کرد: اداره دامپزشکی برای مقابل با این بیماری برنامه خاصی دارد که قرنطیه کردن و نظارت بر روی کشتارهای دام در کشتارگاه ها به طور دقیق از قبیل این برنامه ها است.

,
,
,
,
,

دارابی گفت: چنانچه گوشت از منبع نامطمئن تهیه شود، احتمال ابتلا به بیماری افزایش پیدا می‌کند، ذبح کنار خیابانی و خرید آن، خطرناک و گوشت آن‌ها مورد تأیید سازمان دامپزشکی نیست.

وی اظهار کرد: تاکنون هیچ موردی از بیماری تب کنگو در شهرستان دشتستان گزارش و مشاهده نشده است و مسئولان بهداشتی شهرستان نظارت کامل بر این مسئله دارند.

,
,
,

انتهای پیام/

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه